Torsdag

Jaha då går ännu en vecka mot sitt slut.. Torsdag idag och helgen väntar.. V isserligen är det helg för mig varje dag eller vad man ska kalla det.. Jag går hemma uallafall.. Hade dock hellre gått på jobbet... Börjar bli måttligt uttråkad.. Ett nytt pass väntar hos sjukgymnasten imorgon.. Ganska skönt att röra sig i vattnet då det är så varmt.. Känner inte av rörelserna lika mycket så det kommer nog göra stor nytta för min del..

Dagen har inget speciellt att bjuda på idag.. Sov så otroligt dåligt inatt så jag passar på att bara ta det lugnt.. Ska plocka lite här hemma med tvätten.. För övrigt är lägenheten städad och fin.. Blir inte så rörigt när man inte gör så mycket *skratt*  Har suttit i telefon en stund nu på förmiddagen och pratat med en tjejkompis sedan skoltiden.. Vi har inte pratat på hur länge som helst så det finns massor att prata om! Blev ett litet avbrott nu när hon skulle iväg men vi tar upp tråden igen lite senare idag och fortsätter prata vidare.. Så kul Louise med allt som händer för er!! =)) Lite trist väder idag men lite moln får man väl stå ut med ibland.. Så länge snön håller sig borta! Som det haglade igår! Trodde rutorna i lägenheten skull gå sönder.. Inga små kulor det var heller.. Tur det gav upp efter en stund igen.. Man kanske har bulor på bilen när man kommer ut *skratt*

Annars händer inte mycket intressant i livet.. Ser framemot ett väldigt trevligt återseende med Albin på lördag! Allt för längsen ju!! Alla våra långa samtal har vi tappat bort lite oxå, vi får bättra oss på det igen.. En otroligt rolig kille det där!! Som man skrattar med honom! Ska bli riktigt skoj att han o "gänget" tittar ner till Hbg på en trip i helgen!

Dag för något att äta kanske.. Hmm..
Tjingeling!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0