Söndag och man är lite lagom trött

Vilken härlig eftermiddag/kväll det blev med tjejerna från jobb igår! Underbart roligt! Turade i nästan 4 timmar där det bjöds på mycket snack, många skratt, god mat och god dricka.. När vi väl hoppade av på svensk mark igen bar det av mot hampan för att sällskapa vidare i några timmar till.. Kanontrevligt! Var hemma runt halv ett, väldigt lagom efter att ha börjat redan vid halv fem.. Skönt att orka komma upp ganska tidigt idag så man inte sover bort hela den sista lediga dagen innan jobbet väntar igen.. Håller dock ett väldigt lugnt söndagstempo idag.. Ligger på soffan och slappar framför tv:n.. Snart dags för lite mat oxå.. Blir även en tur ut till caroline för en kopp kaffe eller två i eftermiddag.. Sitta ner o ta det lugnt och samtidigt ha lite sällskap.. Inte helt fel! Sen somnar man nog gott ikväll så man är utvilad inför veckans utmaningar.. Jobb hela veckan som gäller.. PLUS!! Att jag ska börja spela handboll igen! Hör och häpna gott folk! Ser faktiskt framemot en ny vecka får jag erkänna.. Om man skulle ta sig i kragen och fixa lite mat kanske.. Önskar alla en trevlig söndag!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Lördags äventyr :)

Då är det snart dags för dagens äventyr.. Tura till danmark med fantastiska arbetskamrater för lite god dricka, god mat och en massa skoj! Vart man hamnar sen det återstår att se.. Får ni uppdatering om efter helgen skulle jag tro.. Gårdagen spenderades hemma i soffan med lite godis och idol.. Tog fram lite räkor ur frysen och gjorde mig en god räksallad, majonäs och vitlöksbröd till det.. Ingen dålig fredags middag det inte! Hon kan när hon vill minsann! Veckan har bestått av jobb som vanligt.. Därav min dåliga uppdatering.. Inte funnits varken tid eller ork över för internet och bloggen.. Ska försöka bättra mig.. Sitter här och lyssnar på musiken som strömmar ut ur högtalarna, dricker en cider och laddar för båtresan.. Hoppas ni får en trevlig kväll gott folk! Det ska jag ha! ;) Tjingeling!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

En helt vanlig dag

En ledig och en helt vanlig dag har det varit för min del idag.. Började morgonen hos sjukgymnasten.. Måttligt trött efter minimal sömn inatt men det gick! Slumrade till två timmar när jag kom hem för att hämta lite nya krafter.. Tänk att så små övningar kan göra en så trött.. Blev en tur ut till Caroline på eftermiddagen.. Följde med henne i släptåg när Emilia skulle iväg och rida.. Härligt att vara i ett stall igen!! Och lilltjejen var ju hur duktig som helst på hästryggen! Blev några koppar kaffe och en massa prat hemma hos Caroline därefter innan jag begav mig in mot stan igen.. Hämtade upp Angelica och Leon för att köra dem hem.. Stannade hos hjärtat en bra stund för en massa prat och skratt som vanligt.. Välbehövligt och lika kul som alltid! Nu sitter jag här igen och filosoferar.. Tänkte göra mig något varmt att dricka och en varm macka eller två.. Frusen som bara den i detta kalla väder.. Nu snöar det dessutom *suck* Snön får gärna vänta någon månad till iallafall innan den kommer..

Mycket är på gång i livet och en hel del förändringar väntar.. Blir nog bra i slutändan med allt som ska göras av ren vilja och allt som ska göras som helt enkelt bara måste göras.. Tankarna snurrar omkring från morgon till kväll.. Både positivt och negativt.. Man måste ju fundera för att kunna hitta lösningar.. Sen borde man egentligen ha en spärr som går in när man tänkt för mycket för länge.. Man lär sig nog med livets gång skulle jag tro..

Dags för lite kvällstugg..
Natti natt gott folk
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

<3

Det handlar inte om att hitta den man vill gå till sängs med, utan att hitta den man vill vakna upp tillsammans med.

Det handlar heller inte om vem man vill leva livet tillsammans med, utan att hitta den man inte kan leva utan.

För i världen är du bara någon, men för någon är du hela världen!

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Tankar...



Livet är för kort för att slarvas bort..
Älska de människor som behandlar dig väl
Välj bort dem som inte gör det
Tro på att det finns en orsak till allt som sker
Om du får en chans till, så grip tag i den med båda händerna
Om det ändrar ditt liv, så låt det ske
Ingen har sagt att livet ska vara lätt


Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Tankar...



Livet är för kort för att slarvas bort..
Älska de människor som behandlar dig väl
Välj bort dem som inte gör det
Tro på att det finns en orsak till allt som sker
Om du får en chans till, så grip tag i den med båda händerna
Om det ändrar ditt liv, så låt det ske
Ingen har sagt att livet ska vara lätt


Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Trött och frusen

Nu väntar snart sängen.. Trött och frusen som man är.. Brrrrrr det är vinter idag!!!! Tur man inte behövt vara ute mer än det lilla man varit till och från sjukhuset idag.. Och till och från Caroline.. Har plockat fram vantar och mössa till imorgonbitti när det är dags att bege sig ut till bilen för att köra till jobbet.. Känns helt okej att ha ett arbetspass framför sig efter en långledighet på 4 dagar.. Oj när hände det sist!!!?? Kommer jag nog inte ens ihåg..

Blev ett helt okej pass hos sjukgymnasten idag.. Kändes ganska okej när jag gick därifrån.. Se om man kan få rätt på någonting nu när man har lite tider där igen.. Trist men kan det hjälpa så är det värt varenda stund hos dem.. Blev en tur ut till Caroline efter besöket där.. Massa trevligt snack som vanligt och pannkakor till det.. Inte helt fel en måndagskväll som denna.. Imorgon blir det middag ute hos henne och resten av familjen.. Skönt att slippa äta själv.. Lite roligare att göra något tillsammans när man kan..

Helgen blev en riktig höjdare med trevligt sällskap, massor av festligheter och härliga människor i perfekt partystämning! Mysiga promenader med hundarna, underbara barn som förgyllde tillvaron med all sin energi dem har och deras glada ansikten.. En toppen och välbehövlig helg hemifrån..

Dags att vandra in mot sängen och ladda om inför morgondagen..
Natti natt gott folk
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Effektiv - Javisst!!!

Vilken dag! Här har inte varit många lugna stunder minsann.. Vi vaknade ganska tidigt imorse så Patrik kunde hem och hämta bilen innan det var dags att köra iväg och hämta mitt vintrinskåp.. Bar av för att hämta det, däeefter blev det en tur till ÖoB, Willys för lite gott att äta och därefter bar det hemåt.. Har fått hjälp att säta upp mina taklampor då jag inte är så lång precis.. Tur det finns händiga karlar med rätt längd inne *skratt* Har fått låna en trappstege så jag har kunnat komma åt att maskera överallt trots min lite kortare längd :-) Fick ut skåpen från lägenheten som skulle slängas så dem kom iväg.. När man var åter ensam igen fortsatte dagen/kvällen i pysslandets tecken för min del.. Har maskerat (tejpat) klart hela lägenheten så den är redo för målning.. Nu är det bara att börja rolla upp färgen på väggarna.. Härligt när det blir färdigt så man kan få upp alla tavlor och hyllor som ska upp.. Har bonat om vitrinskåpet så det nu har blivit bebott av alla snygga glas som passar till att stå där och glänsa.. All tvätten är tvättad och den sista bar jag upp från tvättstugan för en liten stund sen.. Lägenheten är städad, disken är i maskinen, sängen är renbäddad och allt skräp är slängt.. Den stora nyinköpta hyllan från Ikea är ihopsatt och står på plats.. Även den har blivit ombonad så det ser lite hemtrevligt ut här hemma och inte så tomt.. Känns som jag har varit ganska effektiv idag med tacksam hjälp i förmiddags/eftermiddags.. Känns dock ordentligt i nacken och armarna nu.. Så nu är det vila som gäller resten av kvällen och tidigt i säng så man orkar upp när klockan ringer tidigt imorgonbitti och jobbet väntar..

Nu ska jag surfa vidare en stund innan jag slänger mig på soffan
Natti natt och kram till er gott folk!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Lovley life!

Jobb jobb och ännu mera jobb.. Ja det är så min vardag ser ut.. Hinner dock med lite annat runt omkring oxå så klart.. Nu är all färg inhandlad till lägenheten så nästa helg tänkte jag ge mig på att börja måla så det kan bli klart.. Vill ju få upp allting man har köpt som ska upp på väggarna och så.. Inte lönt förren man pysslat klart med färgen.. Har även snart inhandlat det jag vill ha till hemmet oxå.. Ska hämta ett vitrinskåp och en byrå i helgen sen har jag nog allt jag vill ha för tillfället för en mysig lägenhet att trivas i.. Tur man har en stark karl i sin närhet som ställer upp och hjälper till med det tunga man ska hämta.. Stackaren får ju göra hur mycket som helst *skratt* Men han får ju faktiskt ganska mycket tillbaka så det verkar som att han gör det med nöje.. Dock så slipper han målningen.. Den fixar jag själv.. Kan själv vet ni! Och det blir en tjejkväll med Caroline där vi tar oss något gott att dricka, pratar skit och målar som attans.. Oj oj oj vad snyggt här kommer bli! Kommer lite bilder när jag själv är nöjd med min tillvaro.. Tills dess får ni hålla till godo med lite text-uppdateringar..

Kvällen har spenderats på jobbet så man kom hem för en timme sen ungefär.. Har varit en behaglig kväll.. Fantastiska arbetskamrater, lättsamma patienter och en trevlig atmosfär.. Kom fram till att jag lär nog inte behöva ha åldersnojja på ett tag iallafall *Skratt* Då en pappa till ett av barnen sa till mig att han trodde jag var patient själv när han hade sett mig gå förbi i korridoren, hmmmmm hur ska man tolka det när patienterna hos oss är max 18 år gamla? Hade nack-krage på mig idag då jag vaknade upp med en mindre trevlig smärta och nackstelhet.. Barnen tyckte nog jag såg ganska rolig ut av deras blickar att döma.. Men det tror jag det med den klumpen runt halsen! Och föräldrarna trodde visst att jag var patient trots mina fina vita och blåa arbetskläder :D Även om man kan känna sig lite trött på jobbet ibland så får jag säga att jag största delen av tiden trivs med det jag gör.. Möter så otroligt många fantastiska människor och barn! Man blir imponerad av dessa små och deras styrkor trots sjukdomar till höger och vänster.. Man blir imponerad av föräldrarna som finns där för sina barn.. Man är omgiven av arbetskamrater som alla har nära till skratt och ställer upp i vått och torrt.. Vi har ett härligt arbetsklimat..

Om man skulle surfa runt lite och se vad man kan hitta för spännande här på nätet.. Inte riktigt dags att hoppa i säng än.. Tar en stund till innan man varvat ner och kan gosa in sig ordentligt i sängen.. Är ju ledig imorgon så klockan är inget hot ikväll :-)

Kram på er där ute!

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Fulländan dag i Ullared..

Det fick bland annat stackars Patrik känna på som hjälpte mig att bära upp allting när jag kom hem haha =D Inte bra när man kan köpa stora väskor att packa i, har en tendens att packa lite för tungt i dem bara för att man får plats. Men med en stor stark karl till hjälp så fick jag upp den plus alla påsarna i lägenheten utan att behöva springa mer än en gång.. Blev även lite nytt på jysk och lite på skopunkten.. Hade en fantastiskt rolig dag med söta Malin! Att få komma iväg själva, prata och umgås det behövde vi båda två.. Och lika roligt och mysigt som vanligt hade vi så klart ju =) Det får vi göra om! Jag hittade massor i både klädväg och till lägenheten.. Tog en stund att packa upp allting igår men nu är det klart och allt pyssel i lägenheten är klart förutom en lampa jag inte får upp.. Når ju inte upp till taket.. Så det finns någon som har lovat att komma och hjälpa mig nu i dagarna så jag får upp den.. Efter jobbet imorgon tänkte jag ge mig ut och köpa lite färg till lägenheten så jag kan börja måla lite smått.. Behöver ta en tur till Ikea men det är inte lönt förren jag har målat färdigt annars kommer bara hyllorna stå här och då kan jag lika gärna vänta med att köpa dem tills jag är klar för uppsättningen av dem..

Idag är det jobb som gäller till kvällen så mycket mer än så blir det inte för min del..
Jobb hela veckan för att vara ledig lite i helgen iallafall.. Finally! =)

Nu blir det badet för min del!
Tjingeling!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Vilken helg!!!

Trots att jag har jobbat hela helgen så har jag hunnit med otroligt mycket annat! Vilken härlig helg det har varit trots jobb! En massa roligheter och mys heeeela helgen lång.. Har tillsammans med Patrik hunnit laga mat, ätit tillsammans, haft tvmys och pratat lika mycket som vanligt innan vi till slut somnade gott båda två efter en härligt mysig kväll.. Har varit ute hos Caroline på kaffemys där det bjöds på pannkakor, gott kaffe och en himla massa trevliga samtal in på småtimmarna som vi är så bra på.. Snart dags för pannkaksmys igen snäckan!! ;-) Kvällen idag efter jobbet har spenderats borta hos Hilding där det bjöds på mat, härligt sällskap och film.. Peter och vicki med lilla Milo så klart, Nilla och Mischa med vovven, Peters bror en stund, lilla jag var ju där som ni nog redan har förstått och så husvärden själv så klart! Kanonmysigt!! Har precis kommit hem där ifrån.. Låter kanske inte som att jag egentligen har gjort mycket på en hel helg men lägg till att jag dessutom har jobbat även fre,lör,sön.. En fullspäckad men välbehövlig helg bland alla mina fantastiska vänner! Nu väntar sängen för att ladda om batterierna inför morgondagen.. Jag styr bilen mot Halmstad imorgon bitti för att hämta upp fantastiska Malin för en heeeeeeeldag i Ullared! Oj oj oj vad kul vi ska ha! Tjejduon på framfart så se upp!! ;-)

Dags för sängen känner jag!
Nu har ni fått en liten snabb uppdatering iallafall

Natti natt!

Jag har underbara arbetskamrater och vänner
som förgyller min tillvaro!  Tack till er alla! <3
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar