Fredag =)

You might say I'm a dreamer
But I'm not the only one

Fredag och helgen är här.. Jobbar ikväll så efter kl 21 börjar den här tjejens helg.. Ledig lördag och söndag som alla andra för en gångs skull innan det är dags att jobba igen.. Helgen bjuder på lite blandad kompott.. Känns skönt.. Trots vädret så är jag piggare idag än de senaste dagarna som varit.. I vanliga fall brukar det dåliga humöret komma som ett brev på posten tillsammans med regnet men det är itne så farligt idag.. Är lite seg men det kan man stå ut med.. Har nog rensat tankarna en hel del i dagarna som varit.. Det behövs för att man ska kunna komma vidare ibland och det känns bättre.. Sommaren har man att se framemot.. Semester längtar jag efter! Festivaler, fint väder, sol och bad på stranden, kalla öl och spaning på uteserveringarna *mm* Juli nu tack!!

Det blir ett kort inlägg idag.. Inget vidare kul att skriva om precis =)
Plus att klockan tickar på och det är dags att köra till jobbet..

Önskar alla en mysig fredagskväll! =)
Tjingeling!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Onsdag o tankfylld som vanligt


Utbildning halva dagen.. En svullen arm.. Febrig.. En tom lägenhet.. En helt vanlig onsdag ..
Imorgon väntar nya utmaningar.. En hel del ärenden som ska hinnas med under förmiddagen sen bär det av till jobbet framåt eftermiddagen för att spendera kvällen där.. För övrigt händer det inte så mycket imorgon.. På fredag är det samma sak.. En upprepning av torsdagen i princip med lite ärenden på förmiddagen för att sedan bege mig mot jobbet.. När jag kommer hem så väntar nog sängen troget på mig..

I helgen beger jag mig mot Tyringe och Hässleholm.. Kyrkogården blir mitt första mål därefter väntar en tur till Hässleholm om inget annat händer på vägen.... Det gnager i mig att jag inte varit där på länge och fixat.. Nu är det dags att göra sommarfint.. Saknaden är enorm just nu.. Det är så mycket jag skulle vilja säga honom.. Vilja visa honom.. När jag har pysllat om hos honom kan jag sitta där i evigheter.. Sitta i lugnet.. Titta ut över naturen och alla andra stenar.. Så många släckta lågor som brinner under marken.. Tusen själar som cirkulerar.. Lugnet faller över mig där jag sitter bredvid honom.. Han känns nära och tystheten slår mig.. Jag får en stund för mig själv men jag är ändå inte ensam.. Han följer mina steg.. Mina andetag..
You will always be a part of me

Vad händer annars i livet? Ja vad händer egentligen.. Livet har sin gilla gång.. Jobbar.. Funderar.. Pusslar ihop livets byggstenar.. Äter.. Sover.. Jag är nog ganska tråkig för tillfället.. Ingen vidare social period just nu.. Mest trött.. Har tappat gnistan till att roa mig.. Är jag ledig håller jag mig hemma och tar det lugnt.. Jag kommer igen så ni får stå ut vänner.. Mycket har hänt det senaste året.. Saker och ting börjar komma ikapp mig nu.. Man har inte hunnit tänka.. Man har varken orkat eller hunnit känna efter.. Det är lättare att stoppa ner allting i ryggsäcken och stänga igen.. Nu när det varit lite lugnare i tillvaron hinner man tänka till.. Jag rensar och ventilerar för mig själv för att kunna registrera vad som egentligen har hänt.. Ett minst sagt turbulent år.. Nu hoppas jag på lite ny energi.. En ny start och nya tag.. Lite medvind ett bra tag framöver.. Jag har absolut mycket som går i rätt riktning just nu och ska egentligen inte klaga.. Jag har slutat darra men är fortfarande lite skakig.. Jag tar mig uppåt i rätt riktning.. Jag behöver bara lite tid och lugn o ro.. Det är ingen som är glömd i min närhet för att jag håller mig för mig själv ett tag.. Mina vänner och familjen står mig nära.. Jag blir lite ensamvarg i perioder dock..

Nu släcker jag lampan och säger godnatt..
Beger mig mot drömmarnas värld där allt är möjligt..
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

7 år sen.. Var tar tiden vägen? Det är tomt utan dig..

My mind keeps drifting back to things we said this morning
Now I'm sitting here alone, watching the world pass me by
Every time we part I fell like I'm falling
No matter what you think I still love you

You will always be a part of me, no matter what we do
You will always hold a piece of me wherever I may go
Always....

The sky gets darker and I sense that you are far and away
I miss the times we had when things were going our way
But every time we part you know how much it hurts me
No matter what you think I still love you.

You will always be a part of me, no matter what we do
You will always hold a piece of me, wherever I may go
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

I'll be fine

Nu har jag hamnat här igen.. Framför datorn.. Med tankar som far omkring.. Jag försöker ta en paus från tänkandet genom att skriva några rader här.. Har varit dålig på att dela med mig på sistone.. Jag har varken haft tiden, lusten eller orken till att ta tag i skrivandet.. Lite skrivkramp har uppstått som den vanligtvis gör när huvudet är som en centrifugerande tvättmaskin.. Man vet inte i vilken ände man ska börja eller var man ska sluta.. Skriver för min egen gör jag.. Det är min terapi..  Här i den öppna bloggen väljer man med omsorg vad som skrivs.. Man ska vara försiktig med nätets möjligheter.. Att kunna blogga för allmänheten har sina fördelar.. Men det har sina nackdelar oxå..  Man ska vara försiktig med vad man delar med sig av.. Man vet inte i vems händer saker och ting hamnar.. Man vet aldrig vem som vänder och vrider på vad du skriver eller vänder och vrider på information du ger ut..

Trots alla tankar och livets berg och dalbana så mår jag ganska bra.. Bacillerna har dock anfallit igen... Hostig och snorig i maj månad.. Min lilla olycka för två veckor sedan när jag brände mig på en varm plåt gör sig oxå påmind fortfarande.. Den både syns och känns.. Men vad vore livet utan lite smärta? Man har varit med om värre saker.. Jobbet fungerar bra i den takten jag tar det nu.. 75% känns som en behaglig nivå som nacken och armarna klarar av.. Dock ser det inte ut att bli mer än så för tillfället men jag är glad att överhuvudtaget kunna vara tillbaka på jobbet..  Jag kämpar mig uppåt och framåt.. Att trampa på mig eller få mig på fall är svårt idag.. Efter ett tufft år har man lärt känna sig själv och sina gränser.. Framför allt har man lärt sig att lyssna på kroppen.. Om man bara stannar upp för en liten stund så hör man tydligt kroppens varningssignaler..
Följ ett gott råd: Lyssna på kroppen! Vi har bara en och den ska vi vara rädda om

Vädret är som mitt humör.. Upp och ner.. Upp och ner... Efter regn kommer solsken heter det.. Och ja, varenda gång är det så.. Med lite tro, hopp och vilja så löser sig allt i slutändan till det bästa.. Det gäller att tro på sig själv.. Se sina färdigheter och styrkor.. Våga erkänna sina brister och lära sig något av sina svagheter.. Plocka fram det bästa ur varje dag..


Det finns en någon jag saknar otroligt mycket..
Någon jag lärde mig mycket av..
En underbar människa som kröp in under skinnet på mig..
Jag saknar killen som tog sig innanför varenda mur kring mig..
Han som var nummer 1..
Han som var en underbar vän och mer än så
Jag saknar killen som alltid fick mig att skratta..
Han fick mig att le bara av tanken på honom..
Det gör jag än idag..
Inte trodde jag att jag idag skulle sitta här ensam..
Utan honom.. Utan att kunna nå honom..
Han finns i mitt hjärta.. Han finns i mina tankar..
Men han finns inte i min närhet..
Saknar det mjuka håret.. De blå ögonen..
Det fina leendet.. Den varma kroppen..
Hans skratt klingar fortfarande i mina öron
trots alla dessa år som gått sedan jag sist fick höra honom..
Ett tomt rum ekar i det innersta av mitt hjärta..
Ett rum som alltid kommer stå tomt..
Vissa minnen har bleknat men inte försvunnit..
Andra är lika starka idag som för 7 år sedan..

Du fattas mig honey!

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Gårdagen slog det mesta =))

Solen skiner och denna tösen är på ett strålande humör!! Dagen har spenderats hemma i ett lugnt tempo.. Sov ganska länge då man inte somnade förren sent inatt.. Men o andra sidan så gör det inte så mycket eftersom man ska kämpa sig igenom ett nattpass på barnakuten inatt =) Så dygnet är någerlunda rättvänt.. Lundakarnevalen stundar i helgen så man kan nog tänka sig att det blir ett lagom bra tempo på akuten inatt.. Men då går tiden fort och man har något att göra.. Den här lilla tjejen gillar när det händer saker!

Gårdagen var helt underbar! Jobbade natten så var hemma ca 08 på morgonen och kröp ner i sängen.. Pratade med min underbara Nettan innan jag somnade.. Hon berättade att Flisan skulle vara med i talangjakten i Tyringe på kvällen.. Flisan visste inte om att jag skulle komma så ni skulle sett hennes min och leende när hon fick syn på mig <3 Så jag ställde klockan lite tidigare än väntat och styrde bilen mot Tyringe för att se Sessan uppträda på eftermiddagen.. Såååå duktig hon var! Alla tre tjejerna var kanonduktiga! Dem sjöng och dansade till låten "kom" med Timotej.. Jag stod med en sovandes Noel i famnen och mös samtidigt som jag kollade upp mot sessan på scenen.. Oj oj vilket leende på läpparna man hade! Helt underbara familjen Johnson/Blom är otroliga! Strosade runt i lilla Tyringe så Flisan fick åka lite karuseller med kompisarna innan vi begav oss hemåt.. Blev bjuden på mat hos Nettis.. Flisan ville så klart åka med mig i bilen när vi körde hemåt.. Inte säger man nej till det ju! När vi sitter i bilen på väg hemåt Nettan och familjen så uppstår denna diskussionen:

Flisan: Har du ingen pojkvän?
Jag: Nej det har jag inte tyvärr
Flisan: Tittar på mig konstigt och frågar varför inte det?
Jag: Jag är nog inte så snygg så där är ingen som vill ha mig säger jag o ler =)
Flisan: Tittar allvarligt på mig och säger hade jag varit kille hade jag valt dig!

Åh kan man annat än skratta och bli glad! Underbara tös! Hon är min ögonsten! Efter maten åkte flisan och Fidde iväg en sväng så det var jag och Nettan och lille Noel kvar hemma.. Pratade på en massa och Noel låg i min famn och mös.. Vaken största delen av tiden.. Underbart nu när han är vaken mer och mer.. Han är så söt! Mysig och riktigt gosig kille som gärna vill hålla i ens fingrar eller i handen när han ligger och myser.. Jag kan inte sluta pussa på honom och mya med honom! Den här skrivande tösen är världens mest stolta gudmor kan ni tro!
Var hemma ganska sent sen igår så det blev inte mycket gjort.. Städade lite och var social på msn innan jag försökte ge mig på att sova..

Nu sitter jag här och skriver lite.. Lyssnar på musik och låter grannara höra på min underbart fina kråkstämma! Måste roa dem på något sätt ju! Tar mig strax till Väla och gör Basse sällskap en stund innan jag kör ner till jobbet.. Har precis haft lite trevligt kaffe-besök oxå.. Dagen har hitills varit toppen med ett underbart humör.. Hoppas på att kvällen blir detsamma.. Finns en del som stört mig men jag kopplar bort det lika fort igen.. Ingen negativ energi här inte.. Som söta Mallan sa till mig igårkväll:
Tänk på tomater, dem är fina, röda och lagom söta =D


Dags att tänka på refrängen och inte tråka ut er med min torra läsning mer
Önskar er alla en otroligt trevlig fredagskväll med massor av fredagsmys!
Tänk på mig när ni myser i soffan och jag står på jobbet ;)

Tjingeling!!

        
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Små ord

Live every day like it's your last
Take each step at the time
Stand up for yourself and you friends and family
Take care of what you have and
don't reagret what you don't have



Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Jobb och vänner präglar livet

Just nu sätter jobbet och vännerna sin prägel på livet hos mig.. Är nästintill uppe på heltid igen vilket innebär att jobbet tar en stor del av mitt liv.. När man inte jobbar lutar man sig mot vännerna för att hålla ihop livet och vardagen.. Jag har många underbara vänner.. 
Men har jag ett fåtal väldigt speciella vänner som står mig otroligt nära..

Halva veckan har nu gått och vi går mot en ny helg.. Dessa dagarna har bestått av kvällspass på jobbet för min del.. Mycket skratt om dagarna och ventilation av tankarna.. Inatt är det oxå jobb som gäller.. Så snart beger jag mig ner mot barnakuten.. Imorgon är man ledig men sover dock bort halva dagen eftersom man jobbar natt.. Sen väntar nattarbete på fredag oxå.. På lördag blir det en tur hem till Hässleholm för att fira en 35-års dag med massor av otroligt härliga människor! Ser framemot den stundande helgen.. Söndagen kommer sedan bestå av sömn halva dagen för att återigen återförenas med mina arbetskamrater på kvällen för ett nattpass till..

Dagen som nu går mot sitt slut har varit lugn.. Har spenderat den med Caroline som varit här hemma och fikat under dagen.. När hon drog sig hemåt på eftermiddagen kröp jag ner i sängen för att försöka sova några timmar och ladda inför nattens bravader.. Svårt att somna så där mitt på dagen när man går på och jobbar första natten men någon timmes sömn blev det och ett par timmars slappande i sängen halvsovandes.. Känner mig dock ganska seg nu efter man gått upp men med lite middag i magen ska vi nog råda bot på tröttheten..

Hang on - And be strong
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Livet

Att att vara stark är att våga visa sig svag
Att våga be om hjälp visar mod
Att visa mod handlar om inre styrka och tro på sig själv

Vi vet att vi alla går samma väg till mötes i slutändan.. Vi förds.. Och vi dör.. Men vägen dit är för dem flesta lång.. Vi går olika öden till mötes.. Livet är en berg och dal bana.. Ena stunden går det uppåt medans det utan tvekan snabbt vänder och går neråt.. Ibland har vi en "manual" att styra med.. Ibland åker vi bara med.. För vad är egentligen rätt och vad är fel? När ska vi svänga? Och när ska vi bara låta karusellen gå? Så många frågor.. Men finns det egentligen några svar? Några rätta svar.. Alla är vi olika individer.. Självständiga människor med olika viljor och styrkor.. Alla har vi olika mål vi vill uppnå i livet.. Alla ser vi olika på meningen med livet.. Vad är meningen med livet egentligen? Bli framgångsrik? Bilda familj? Må bra? För mig handlar det om att må bra.. Ta mig framåt.. Få slå mig ner och bilda familj någon gång.. Skapa mig en trygg tillvaro tillsammans med någon som står mig nära.. Få se mig själv leva vidare genom barn och barnbarn.. Att jag får hålla mig frisk och att mina nära och kära håller sig friska..  För någon annan handlar livet om att bli framgångsrik.. Satsa på karriären och pengarna.. Kunna köpa det man vill utan att behöva räkna pengar..
Vem bestämmer egentligen vem av oss som har rätt syn på livet? 

Mycket funderingar och mycket tankar just nu..
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Kloka ord att tänka på vännen/vänner

Are you swimming up stream
in oceans of blue
Do you feel like your sinking?
Are you sick of the rain after all you've been through?
Well I know what you're thinking
When you can't take it
You can make it
Sometime soon I know you'll see

'cause when you're in your darkest hour
And all of the light just fades away
and When you're like a single flower whose colours have turned to shades of gray
Well hang on and be strong

We're taking each step one day at a time
You can't loose your spirit
Let live and let live forget and forgive
It's all how you see it
And just remember keep it together
Don't you know you're never alone

'cause when you're in your darkest hour
And all of the light just fades away
When you're like a single flower whose colours have turned to shades of gray
Well hang on and be strong

No you're not defeated
And soon you'll be smiling once again
Then you won't have to feel it
Let it go with the wind
Time passes us by
And know that you're allowed to cry

'cause when you're in your darkest hour
And all of the light just fades away
When you're like a single flower whose colours have turned to shades of gray
Well hang on and be strong
Hold on and be strong
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Längesen

På sin plats att skriva en rad eller två här.. Det nästan ekar när man går in på bloggen för tillfället.. Varken orken eller lusten har funnit för att skriva.. Mycket händer och mycket snurrar i tankarna.. Svårt att sätta sig ner i lugn och ro då.. Har jobbat en hel del denna veckan och det har gått helt okej.. Det känns ordentligt när man kommer hem från jobbet men det är det absolut värt! Dags att gå upp på 75% imorgon och det ser jag framemot.. Härligt att vara tillbaka hos sina arbetskamrater..

Dagen har spenderats med lite av varje.. Har bakat under hela förmiddagen/eftermiddagen.. Blev lite kanelbullar, vaniljbullar och hallongrottor.. *Patrik jag vet nog vad du tänker* Men det är kakor!! ;) Lite besök och prat under eftermiddagen.. Därefter en tur till pizzerian för lite mat.. Fick bli latmansmat idag efter allt bakande.. Jag var inte riktigt kompis med ugnen och plåtarna så fick mig en fin brännskada på armen så då var det färdigbråkat med ugnen och hej pizzerian istället! Men bullarna blev bra iallafall.. Har även blivit en promenad och sen lite skratt åt allt roligt man kan hitta på youtube.. Nu sitter jag här i soffan med datorn i knät och funderar över livet.. Musiken strömmar ut ur högtalarna och är mitt kvälls-sällskap.. Blir någon timme i soffan innan man kryper ner i sängen och laddar inför morgondagens pass på barnakuten..

Ibland vet jag varken in eller ut.. Det är mycket som händer.. Mycket att fundera på.. Livet rullar på men det känns som man står på samma ställe och stampar.. Jag kommer ingenvart.. Jag har tappat mina mål.. Eller rättare sagt så har jag tappat orken till mina mål.. Jag funderar över "gårdagen" samtidigt som jag vet att jag inte kan göra något åt det som varit.. Jag funderar över framtiden fast jag står omedveten om vad den har att erbjuda.. Vilken väg ska jag gå? Vad är mitt öde? Vad är ödet egentligen och vem styr över det? Jag tror att vi skapar våra egna öden till stor del. Livet består av att välja rätt vad det än handlar om.. Ibland väljer man rätt väg.. Ibland kommer man in på fel.. Då handlar det om att kunna vända tillbaka.. Vända tillbaka utan att se sig om och ångra det man gjort.. Istället lägga energin på att finna rätt väg igen.. Alla kommer vi på villospår ibland..  Det finns kanske ett förutbestämt öde för oss men inte helt och hållet.. Ingen tvingar mig att välja dem vägarna jag själv väljer att gå.. Endast jag själv väljer åt vilket håll jag ska gå. Men hur vet jag? Just nu är jag mest splittrad.. Där ligger någon bit här och någon bit där.. Hela livet är en prövning.. Vi går igenom olika saker som prövar vår styrka och vårt tålamod.. Hinder som prövar vår uthållighet och smärtgräns..  Man klättrar ständigt uppför livets träd.. Precis innan man lyckas nå toppen slås man ner igen.. Gång på gång.. Det handlar om att inte ge upp.. Man slickar sina sår sen börjar man klättringen uppåt igen.. För att precis innan man når toppen falla på mållinjen igen.. Men det är oxå det som gör oss till dem vi är.. Av varje motgång lär jag mig något nytt om mig själv.. För varje motgång jag klarar av att möta blir jag starkare och starkare.. Jag har en del med mig i bagaget.. Men det är inte bara en nackdel.. Det har format mig till tjejen jag är idag.. Man kan alltid se saker ur två olika vinklar.. Antingen väljer man att se det negativa.. Eller väljer man att kramar ur det lilla positiva som finns ur det negativa.. Man kan vrida och vända på allting.. Man kan tänka och filosofera in i det sista.. Jag vet vad ni tänker där ute.. Att jag funderar för mycket.. Kanske gör jag det ibland.. Men det är oxå en läkningsprocess efter en motgång.. Att få älta.. Få vrida och vända på saker för att till slut kunna se något bra ur det hela..
Hela livet går ut på att fundera och välja rätt... Vad är egentligen rätt?
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Råd

Råd till killar

1. Ring henne minst 1gång om dagen






- Va inte rädd, våga ta chansen! hon kommer alltid att svara















2. Om hon ringer dig







- Klicka aldrig upptaget! du förstår inte hur ont de gör















3. När hon säger att hon älskar dig.







- Då menar hon det med hela hennes hjärta














4. När hon kollar dig i ögonen, sedan upp i håret, och sedan ner i marken







- Tycker hon att du är skit snygg, söt!














5. När hon kollar dig i ögonen







- Kolla inte bort förrän hon gör det, kyss henne ist om du är smart














6. Va stolt över din flickvän! / Den du gillar.







- Kysser du henne inte inför dina killkompisar,







kan hon tro att du skäms över henne.







7. När hon kollar på dina läppar och sedan dig i ögonen, och kanske blir lite röd







- Vill hon inget mer än att bli kysst!








8. När ni myser med varandra
- Kolla henne i ögonen och säg att du älskar henne














9. Om hon inte hört av sig på ett tag.







- försäkra dig om att hon mår bra














10. Börjar du märka att hon kollar surt på dig, ger dig konstiga







blickar som du inte känner igen







- Gå fram till henne, ta henne i handen gå iväg till något ställe där







ni får va ifred och fråga om du har gjort något, men komihåg







Att inte börjar skrika eller slå henne! för då kan du lika gärna







glömma henne













11. Du ser tjejen gråtandes en bit bort ensam, och du går med dina







Killkompisar ute på stan.







- Just i de ögonblicket, skit i killarna spring fram till tjejen, ge







henne en kram, stryk henne över håret o fråga vad som står på













12. Skäms inte över att ta hem henne medans dina föräldrar är där







- Just då, kan jag lova att hon kommer att tycka att du är småtöntig.













13. När hon biter sig i läppen, kollar ner i marken, och försöker se gullig ut.







- Tvivla inte! bara kyss henne, ge henne en kram iaf!








14. När hon har en svår period.







- Var den som alltid finns för henne, kanske inte







den som ringer stupikvarten för att kolla så hon







mår bra, för då tycker hon att du är överbeskydande







Men fråga, henne försiktigt och krama henne, kanske varannan dag.








15. Lita ALLTID på din flickvän! alltid alltid alltid! VÅGA berätta







Vad som helst för henne, hon kommer att finnas där!







- för hon finns där för dig till 110% 24timmar om dygnet!







Hon vill att du ska kunna lita på henne, för jag lovar,







Så mycket litar hon på dig!








Tjejer ladda upp denna texten inom 2minuter annars







kommer din livs kärlek sluta älska dig efter 12slaget inatt

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Måndag och ett skinande humör

Inget strålande humör men skinande iallafall.. Mår inte toppen men försöker att inte nå botten heller..
Lägger energin just nu på det som får upp humöret..


Har varit en mysig och rolig helg.. Fredagen spenderades i lilla Västra torup hos Nettan och Fidde och barnen.. Mös med lille Noel hela dagen och pratade en massa skit med Jeanette.. Ni skulle sett flisans min när hon såg att det var jag som körde bilen när vi kom och hämtade henne och kompisen Emma på skolan.. Jeanette gick ut ur bilen och skulle ta väskan till henne.. Flisan svarade knappt henne och såg allmänt sur ut och så öppnade jag dörren och sträckte ut huvudet och sa hej.. Då skiner Flisan upp som en sol och skriker: Joooooooooooojjo! Jag älskar dig, kan man bli annat än glad!? Underbara unge!! Nettan lagade lite god mat på eftermiddagen och sen körde jag hem barnen till Emma i tyringe där dem skulle ha sovis.. Körde tillbaka till Nettan och höll henne sällskap några timmar till.. Babblade på som vi brukar vara bra på och en massa gos med Noel.. Fidde var duktig och höll på ute i huset hela dagen och hela kvällen.. Blir verkligen kanonfint!! Du har hittat dig en duktig karl Nettan! =)

Lördagen spenderade jag först hemma i lugn och ro.. En mysig förmiddag :)) Pulade lite här hemma under dagen.. Tog det allmänt lugnt.. Blev ett välbehövligt bad för att slappna av lite i kroppen.. Lyssnade på lite härlig musik och bara var för mig själv.. Fram till kvällen iallafall då man blev våldgästad av Guitar hero nördarna som är helt frälsta i mitt spel *skratt* Har man inte skrattat innan så gör man det när man kollar hur fingrarna glöder på dem när dem spelar med munnen halvöppen och helkoncentrerade! Jag har helt underbara kompisar får jag säga! Dem vet när man behöver sällskap och behöver komma på andra tankar utan att man behöver säga någonting.. Efter ett par timmars spelande fick det bli sängen.. Hade en lugn och mysig söndagsmorgon oxå :) Sen bar det av till underbara Malin i Halmstad! Tack för ännu en mysig fikastund snäckan! Ska köra upp och övernatta någon dag snart.. Mysa tilldet ordentligt ska vi göra.. Ta några glas vin och bara ha det bra.. Kvällen sen spenderade jag i badet här hemma och sen på soffan.. Kom i säng ganska tidigt igår och somnade fort för en gångs skull.. Så kl imorse 8 slog jag upp mina vackra bruna ögon som möttes av solen utanför.. Då tindrar dem lite extra när jag går upp och har solen skinandes på mig och man ser att det börjar bli grönt när man tittar ut.. Bara näsan och ögonen som inte är riktigt lika lyckliga över grönskan som jag, ögonen och humöret är =)

Dagen har spenderats delvis ute i solen på lite olika äventyr på stan.. Skönt att komma ut och gå en runda i detta vädret.. Härligt att det itne varit riktigt lika kalla vindar idag som den senaste veckan har bjudit på.. Har varit hos Tosse en runda som jag även hade med mig på stan.. Varit på Maxi och handlat, fixat med lite post som skulle skickas iväg.. Alltid lika kul med alla papper som ska skickas till försäkringskassan för att man är sjukskriven.. Nu är det gjort iallafall.. Ätit lite lunch och annat småpyssel har man oxå hunnit med.. En behaglig dag i ett behagligt tempo.. Nu sitter jag här en stund innan det bär av ner till Lund för ett arbetspass.. Skönt att vara igång igen!

 Ska försöka ta och fixa iordning lite mat nu så man har något att äta på jobbet ikväll..
Hoppas ni läsare har en bra dag i solen ni oxå!

Jag bjuder på lite bilder av nytillskottet Noel sen i fredags =)
Tjingeling!!

sover gott i min famn   jag e nog ganska mysig att sova hos   fotomodell från början   Hon den där Johanna är ganska kul att ligga hos och busa med =))   Jag gör roliga miner som får mamma och Johanna att gråta av skratt :D   Massa mys <3
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Dagarna går fort

Torsdagen är snart över och helgen närmar sig.. Ledig 3 dagar till sen är det dags att jobba igen.. Skönt att vara tillbaka i samma gamla rutiner igen som innan.. Hoppas bara det håller sig bra nu så man kan komma igång ordentligt.. Ska sparka igång med träningen igen nu.. Behöver bygga upp muskulaturen i kroppen.. Jag hade inte haft en chans för tillfället om jag skulle bli påhoppad så klen som jag är =D
Dagen har varit lugn.. Mest pysslat lite här hemma.. Tagit saker i min takt.. Varit en runda hos Tosse och ätit lite mat och så.. Satt och pratade en stund efter maten innan jag körde hem.. Nu ligger jag här i soffan med datorn i knät.. Surfar runt lite och håller koll åp HIF som möter Örebro idag.. 2-0 än så länge efter 17 minuter in i matchen så det börjar bra iallafall..





Mycket tankar snurrar omkring.. Många frågor.. Inte så många svar.. Mycket som man behöver grubbla på och tänka igenom ordentligt.. Varför kunde allt inte bara varit som för några veckor sen? Då kändes det som att livet gick på rätt håll.. Säger dock inte att det går på fel håll nu heller men den positiva andan har gömt sig lite för en stund..  Alla dessa hinder vi möter på i livet.. Alla dessa möten med människor som får olika betydelse för oss.. I perioder jobbar vi i medvind.. Andra perioder känns som att dem går i uppförsbacke och benen är tunga.. Man släpar kroppen lite efter sig.. Man händer inte riktigt med och orken tryter.. Det är med hjälp av självkännedom och underbara människor runt omkring sig som man tar sig upp igen.. Man har någon som pushar på och får en att öppna ögonen på nytt när man stängt dem för en stund.. Livet är ingen dans på rosor.. Alla går vi igenom svårigheter.. Mer eller mindre svåra tider.. Alla drabbas vi någon gång av saker som ställer oss mot väggen.. Händelser vi inte är beredda på.. Stunder där vi måste kämpa till det yttersta för att överleva.. Vi går igenom olika faser i livet.. Olika stadier.. Visa människor vi möter behåller vi livet ut.. Andra förlorar vi längs vägen då vi alla möts av olika svårigheter som får oss att växa upp olika snabbt.. Vi hamnar helt enkelt på olika stadier i livet.. Vi väljer inte alltid samma vägar.. Mycket vi går igenom och råkar ut för får vi aldrig några svar på.. Andra saker får vi förklaringar på... Vissa frågor i livet får vi ha som livets stora gåtor.. Andra finner vi svar på om vi söker tillräckligt.. Oftast är det vi själva som sitter på dom bästa svaren.. Oavsett vad vi råkar ut för.. Vi gör våra egna val.. Vi drar våra egna slutsatser.. Vi skapar på sätt och vis våra egna öden..
Att livet är enkelt har jag aldrig hört någon säga..
Man lär så länge man lever
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Sovit bort mitt liv idag..

Idag har jag inte gjort många knop.. Känns som jag har sovit bort mitt liv idag. Så trött jag har varit! Längesen man kände att kroppen var så trött.. Att all styrka och energi är som bortblåst.. Vaknade vid 9 imorse.. Låg kvar på soffan (somnade på soffan inatt) ett bra tag innan man var tvungen att gå upp för att få lite frukost i magen innan sjukgymnastiken.. Gick okej idag men har gått bättre.. Haft ont idag men framför allt var tröttheten i armarna som värst idag.. Kändes som jag simmade i motvind.. Men det hjälper i längden så det är bara att kämpa på.. Blev några telefonsamtal när jag kom hem.. Pysslade lite i lägenheten sen la jag mig på soffan igen.. Somnade som en stock vid 14-tiden så där var den eftermiddagen.. Sov bort 2-3 timmar.. Men är ledig så varför inte låta kroppen få återhämta sig lite efter ett par intensiva dagar med lite mindre sömn än vanligt.. Tror det är allt som varit som tar ut sin rätt idag.. Är dock fortfarande lika trött efter min eftermiddagsvila.. Somnar förhoppningsvis ganska tidigt idag.. Skulle kunna sova ett helt dygn till utan att gå upp ur sängen känns det som.. Någon som har kört över mig med en lastbil eller klubbat mig i huvudet??

Jag får nog försöka göra något vettigt av mitt liv nu :)
Ta en promenad eller nåt..

Tjingeling
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Att vara stark är att våga visa sig svag

Något saknas




Nu sitter man här igen framför dumburken.. Har jobbat min andra kväll nu efter sjukskrivningen.. Gick bra ikväll oxå.. Har varit en del att pyssla med men ändå lugnt vilket varit skönt för min del.. Det känns att man inte är riktigt hundra än.. Men snart nog! Jag kämpar på och ger mig inte så lätt.. Ska en liten bilkrock få styra över mig? nej nej! Känns som att jag trots allt kommit en bra bit på vägen i rätt riktning.. Är ledig nu som sagt i några dagar så man får lite tid att känna efter hur allting känns.. Halvtid som gäller nästa vecka oxå sen får vi se om man kan lyckas gå upp till sina 100% eller om man får ta ett mellansteg på 75% först.. Jag vet jag vet alla där ute, jag ska inte vara för snabb.. Ska försöka känna efter och ta det lugnt..  Huvudet vill mer än kroppen bara.. Man blir rastlös..

Sitter här och tänker.. Grubblar.. Funderar.. Borde sova men just nu snurrar tankarna lite för mycket för att man ska kunna komma till ro.. Det är mycket som händer runt omkring mig nu.. Det är mycket som händer inuti i mig... Funderar över åren som varit.. Funderar över åren som komma skall.. Dåtiden och framtiden.. Minnen dyker upp.. Känslor jag tränger tillbaka gång på gång glipar fram.. Drömmar om framtiden visar sig.. Jag drömmer om natten.. Jag drömmer om dagarna.. Jag längtar efter så mycket.. Jag vill så mycket.. Men när är det min tur egentligen?? Utanför fönstret trillar regndropparna.. Innanför fönstret rullar dom ner på min kind... Livet går upp och ner.. Från den ena dagen till den andra.. Prövningar och hinder kommer i vägen för saker man vill.. Minnen och känslor väller upp från det förflutna och ställer till det lika mycket..  Lyssnar på regnet utanför och kryper in i mig själv.. Försöker hitta den där starka flickan som tror sig klara av allt.. Hon som kan gömma sig bakom sina egna murar och avskärma sig från omvärlden för att under en stund kunna hitta styrkan i sig sjäv.. Jag letar.. Letar lite till.. Jag hittar den snart..
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Tisdag

Bortglömd på bara 3 dagar..
Det trodde jag aldrig jag skulle känna med det vi hade
Tänk att man kunde ha så fel





Ännu en ny dag.. Tisdag hela dagen och jag ska jobba ikväll igen.. Skönt att vara på gång igen.. Jag behöver sysselsätta mig.. Ha något att göra så man kommer igång med livet igen.. Håller på att planera helgen lite oxå. Kan nog bli en bra helg helg! Ska ringa min söta lilla Nettan idag oxå och passa på att köra ut där nu när jag är ledig.. Blir kanske en sleepover där när man väl är ledig så.. Kan jag hjälpa fidde lite i huset.. Banka skiten ur nånting så jag får ut min irritation någonstans.. (ursäkta språket) Har lite samtal att ringa idag  och fixa iordning lite sen ska jag ner till färgaffären som jag skrev i föregående inlägg... Ska hinna med att laga något att äta oxå.. Så man får med sig lite mat till jobbet.. Inte för att jag är något vidare sugen på mat men lite kan man alltid få i sig.. Med träning och så pass mycket mindre portioner det är just nu så ska man nog kunna bli en riktig pangbrud till sommaren! ;) Snygg, smart, begåvad och med en härlig personlighet så ska jag nog kunna komma långt.. Den som inte är nöjd med det kanske behöver tänka om.. Oj vilken ego-boost det blev är idag!! *skäms nästan lite* Men ibland får man ge sig själv en kick i baken och säga att man är bra utan att anses vara stroppig..
Imorgon är det sjukgymnasten som gäller sen får vi se vad dagen har att bjuda på för nåt kul.. Funderar på om man skulle ut och försöka åka lite inlines om jag kan hitta dem i källaren.. Det var ett tag sen man stod på dom nu.. Någon som känner sig manad att följa med och hålla mig sällskap??

Dags att ta tag i dagen och göra något bra av den
Tjingeling
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

En bra dag trots allt




Börjat jobba idag igen.. Ingen som kan förstå riktigt hur skönt jag tycker det är tror jag.. Underbart att vara tillbaka bland alla härliga arbetskamrater igen! Trivs så oerhört bra på min arbetsplats.. Fantastiska människor man jobbar med.. Blir lika imponerad av dem varje gång jag kommer till jobbet.. Har börjat på halvfart nu.. Forfarande sjukskriven 50 % men på nolltid är jag tillbaka på 100 % igen! Jag kämpar på med min sjukgymnastik för att ta mig framåt vilket jag oxå gör... Ser framemot en sprallig Johanna snart igen som lever livet i fulla drag..

Ännu en gång börjar jag om på nytt.. Men denna gången vet jag vem jag är.. Jag behöver inte lägga ner en massa tid och kraft för att hitta tillbaka till någon man har glömt bort efter att ha tagit hand om någon annan.. Jag vet vem jag är.. Jag vet var jag står.. Jag har båda fötterna på marken och står stadigt. Jag känner mig själv och mina begränsningar..  Jag vet att jag klarar allt jag vill göra.. Jag kämpar för det jag brinner för.. Det finns inga hinder i livets väg jag inte tar mig över.. Jag har under mitt sista levnadsår lärt mig så otroligt mycket om mig själv.. Om andra.. Om livet.. Jag har massor av nya erfarenheter med mig! Människor har förgyllt min tillvaro.. Andra har förpestat den.. Men oavsett så har jag någonting med mig av allt som hänt, positiva eller negativa händelser.. Jag kan plocka ut det som varit bra och minnas tillbaka.. Jag kan lära mig av det som varit negativt och få ut nya lärdomar om livet för att gå vidare ytterligare ett steg.. Jag har byggt upp en otrolig självkänsla!
Jag är stark i mig själv

Imorgon väntar ett nytt arbetspass och nya utmaningar.. Förmiddagen blir lugn.. Ska försöka få ordning på lite saker och ting här hemma.. Ska åka iväg och kika på lite målarfärg till lägenheten.. Nu ska här förändras massor! Behöver lite nytt omkring mig.. Något som piggar upp.. Har massor med ideeer till hemmet som nu ska bli av tänkte jag..  Se om jag kan lyckas lura någon stackare att hjälpa mig med målningen.. Eller kanske inte målningen men med allt tråkigt för-arbete med att maskera över allt för det är så himla trist att göra det själv.... Ska ta ett ryck i alla rummen förutom köket tänkte jag.. Lika bra att köra på ordentligt när man väl börjar.. Ska man satsa är det lika bra att satsa allt och ånga på direkt annars kan det lika gärna vara.. Om kroppen vill som jag imorgon blir det en tur till biltvätten oxå.. Får hjälp inom det närmsta med att byta till sommardäcken oxå.. Ska bli skönt! Tack vännen för att du ställer upp!! Guldstjärna till dig! *  Något annat kul händer inte för min del för tillfället.. Blir en mjukstart på jobbet då jag jobbar imorgon oxå sen är jag ledig 5 dagar! Resten av veckan och hela helgen! När hände det senast??  Blir skönt med en lite lugn start så man hinner känna efter ordentligt på vad kroppen orkar med.. Se vad man kan ta sig ut på för äventyr till helgen.. Sitta hemma är det sista jag ska göra iallafall! Ska ta tag i träningen oxå.. Kan inte köra på för mycket eftersom nacken och ryggen säger stopp till det men ska börja simma ofta.. Så får ta mig ner på nautilus i helgen och lösa ett träningskort så man kan börja.. Känner att simningen hos sjukgymnasterna och andra övningar i vattnet är otroligt skönt eftersom jag inte känner av att det gör ont när jag tränar.. Löpningen får vänta ett tag till för min del verkar det som men simma blir det.. Måste komma i form inför bikini-säsongen ju när man ska springa runt på stranden ;)

Nej dags att sluta pladdra och krypa i säng istället..

Bloggdesignen är vad den är just nu, det får ni stå ut med..
Kommer bli ändring.. Var tvungen att få till en ny header
nu direkt kände jag så blev lite snabba ändringar bara..
Det blir bättre så småning om! :-)


Tjingeling!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

...........

Den som tar ett hjärta
Borde veta vad som sker
När man säljer sin lögn
För att bota sin ensamhet

Du som tog mitt hjärta
Ge tillbaks det helt och rent
Och jag hatar att jag älskar dig
Så att jag nästan kvävs
Här i min ensamhet

Vänner som sa
Att vi två var det vackraste
Och ingen har
Älskat dig som jag
Har älskat dig
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

....

everything will be alright again
alright again, alright again

the heart is stronger than you think
like it could go through anything
and even when you think it can’t?
It finds a way to still push on though

Sometimes you want to run away
DON‘t got the patience for the pain
And if you don’t believe it look into your heart
The beat goes on

I'm telling you things get better through whatever
If you fall, dust it off, don't let up
Don’t you know you can go be your own miracle
You need to know!

If the mind keeps thinking you’ve had enough
but the heart keeps telling you don't give up
who are we to be questioning, wondering what is what?
Don't give up, through it all, just stand up

Ooh, it's like we all had better days
Problems getting all up in your face
Just because you go through it
Don't mean it got to take control, no

You DON’T got to find no hiding place
Because the heart can beat the hate
Don’t want to let the mind keep playing you
Saying you can't go on

I’m telling? You things get better through whatever
If you fall, dust if off, don’t let up
Don’t you know you can go be your own miracle
You need to know!

If the mind keeps thinking you've had enough
but the heart keeps telling you don't give up
who are we to be questioning, wondering what is what?
Don't give up, through it all, just stand up
Through it all, just stand up

You don’t got to be a prisoner in your mind
If you fall, dust it off, you can live your life
Yeah, let your heart be your guide
Yeah yeah

You will know there's a good if you trust the good
Everything will be alright, yeah
Light up the dark, if you follow your heart
And it will get better through whatever

If the mind keeps thinking you've had enough
But the heart keeps telling you don't give up
Who are we to be questioning, wondering what is what?
Don't give up, through it all, just stand up


You got it in you, find it within
You got in now, find it within now
You got in you, find it within
You got in now, find it within now

You got in you, find it within
You got in now, find it within now
Find it within you, find it within
Through it all, just stand up
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar