Lördag

Citerar Nanna: Det går bra nu! Det går bra nu! Yeh yeh yeh det går bra nu! ;-)
Hon får dock stå för dansen själv ;-)

Ber om ursäkt för min dåliga närvaro här inne.. Har varit fullt upp med allting annat som hör livet till så som vanligt har bloggen fått hamna lite i skym undan.. Livet flyter på bra och det händer en hel del.. Mycket planer inför framtiden, en hel del som förhoppningsvis snart slår i verket.. Jobbet flyter oxå på som det ska.. Jobbat mycket därav inte mycket tid vid datorn.. Man har en hel del annat man vill hinna med när man väl är ledig.. 
Har storröjt i lägenheten för att frigöra lite plats och för att kunna få in lite nytt.. Usch vad man samlar på sig mycket skit!! Och snabbt dessutom.. Har lite kvar att gå igenom i förrådet men uppe i lägenheten har jag gått igenom det mesta.. För övrigt har man jobbat, sovit , ätit och självklart har en del mysiga stunder stått på schemat så klart.. Det hinner man alltid med..

Helgen för min del spenderas på jobb.. Inte just í skrivande stund men helgen är räddad för min del med nattpass.. Sista natten nu idag sen 1 ledig dag innan det är dags för jobb igen.. Ser framemot en långledig helg den kommande helgen.. Var ett tag sen sist..

Nej om man skulle göra någon nytta och sen dra sig till jobbet..
Inte mycket vettigt skrivet idag men har visat att jag lever än iallafall

Tjingelning
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Tisdag.. (tror jag) Jo det var det ja!

Jag undrar jag vad min vardag kantras av för tillfället?? Kan det vara sport på schemat mina kära vänner? Vad tror ni om mig? Kan det vara så att handbolls VM lockar denna tös till TV:n? Ja men se där ja vad rätt ni har - visst är det så!! Självklart följer man Sverige-pojkarna mot en finalmatch..

Oj oj oj vilken lycka! Vilken glädje! Ibland stämmer det ganska bra att skadeglädjen är den sanna glädjen!
Till dig säger jag bara: som man bäddar får man ligga!! Det blev inget långvarigt projekt för dig och det är inte mer än rätt!! Gör man livet surt för andra förtjänar man inte att själv lyckas..
Somliga straffar gud direkt och andra efter ett tag!

Jobb jobb jobb resten av veckan och skönt ska det bli! Sen blir det bebismys på lördag!! Mys i soffan, äta majskrokar (inte jag då) lek, bus och promenader med vagnen - jajjamen!!!  Magen känns lite bättre idag.. Fortfarande ont men tabletterna funkar och illamåendet har lagt sig lite grann.. Fått i mig lite mer fast föda idag än de senaste dagarna.. Hoppas hoppas att det är på väg tillbaka.. Man blir ganska seg i kroppen när man lever på ProViva..

Några kloka ord och funderingar har jag inte till er just nu.. Hmm.. Jag som brukar kunna skriva ut ur det blå var och varannan dag och försöka verka lite lagom smart och tankspridd.. Men idag står det ganska still.. Vem vet det kommer kanske en rad eller två till innan jag kryper ner i sängen ikväll.. Men tills vidare får ni hålla till godo med detta lite mindre spännande och mer alldagliga inlägget..

Nu blir det handboll i detta hushållet!
Tjingeling!


Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

...

Forgive, sounds good
Forget, I'm not sure I could
They say time heals everything
But I'm still waiting

I'm through with doubt
There's nothing left for me to figure out
I've paid a price
And I'll keep paying

I'm not ready to make nice
I'm not ready to back down
I'm still mad as hell and I don't have time
To go round and round and round

It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
?Cause I'm mad as hell, can't bring myself
To do what it is you think I should

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Hemma igen

Då har man sett sjukhusvärlden från insidan under ett par dagar.. Helt plötsligt har man inte kontrollen längre och måste förlita sig på personalen runt omkring sig.. Ibland är det på gott och ont att man själv jobbar inom just sjukvården.. Man vet hur mycket fungerar och går till vilket gör att man slipper känna oro över osäkerhet om främmande saker men ibland vet man oxå för mycket och framför allt är det svårt att släppa kontrollen och acceptera att man själv ligger i sängen och inte står vid sidan om.. Nu är jag iallafall hemma igen.. Inte så mycket bättre men heller inte sämre.. Ingen som vet säkert vad det är heller.. Man får avvakta och se..
Inget är som väntans tider eller hur!!?? *Pust*

För övrigt rullar livet på med allt vad det har att erbjuda..
Glädje.. Sorg.. Besvikelse.. Skratt.. Ilska.. Tårar.. Jobb.. Sömn.. Träning.. Full tankeverksamhet..
Ingen dag är den andra lik ändå är det samma saker som livets alla dagar består delvis av varje dag.. Vi lär oss något nytt varje dag.. Vi kämpar på med något vi redan kan..  Klockan tickar på och tiden går.. Vi sover, vi äter och vi lever.. Alla på olika sätt i

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Livet

För att kunna hitta sin livspartner och kunna älska någon annan måste man först hitta sig själv och älska sig själv.. För att kunna behandla någon med kärlek och respekt måste man själv vara medveten om hur man själv vill bli behandlad och vad dessa ord innebär.. För att kunna gå vidare i livet måste man släppa det som en gång varit.. Hur smärtsamt det än kan kännas för stunden så är det endast den vägen man har att gå..  Det som en gång har varit och inte blev någonting kommer inte bli någonting.. Det finns alltid en anledning till att saker och ting händer och tar slut..  Man måste finna balansen och hitta vart gränsen går någonstans.. När det är dags att gå och när det är dags att satsa.. Lära sig ta beslutet att våga för att vinna och när man behöver ta ett steg eller kanske till och med två bakåt..
Vad som än händer och hur livet än ter sig så handlar det på det stora hela om att man ska hitta själv...
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

25 år sedan

Det är på dagen idag 25 år sedan man tog sitt första andetag
25 år sedan man såg världens ljus för första gången
Och 25 år sedan man började resan genom livet

Tänk vad tiden går och åren springer iväg.. Så mycket man redan har hunnit med, alla minnen som skapats, utvecklingen man gått igenom.. Samtidigt har man inte ens varit med om hälften av allt som livet har att erbjuda.. Mycket mer ska man gå igenom.. Lycka blandat med sorg.. Man lär sig genom livets hårda skola och ständigt är man med om nya utmaningar som formar oss till den man är och kommer bli.. Livet är ständigt en kamp mot klockan.. Vi vet aldrig när resan tar slut och mycket vill vi uppnå och få uppleva innan lampan släcks..
Tiden springer iväg..
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

För den jag är




Jag litar på folk tills motsatsen bevisats
Jag har ett öppet sinne, och fördömer ingen
Jag hatar orättvisor
Missbrukar du mitt förtroende, förlorar du mig!
Försök att bestämma över mitt liv och jag kastar ut dig ur det!
Ta mig för den jag är, för det är den enda person jag kan och kommer att bli
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Söndag

Är ganska så vilsen vad gäller dagarna.. Blir galet när man är ledig i veckan och jobbar helgen.. Söndag idag - va redan?! Känns som onsdag.. Hmm.. Måste titta på schemat.. Jo men just det ja det är ju söndag idag och jag ska jobba igen! Ungefär så snurrar tankarna för en förvirrad arbetsmyra som mig.. Skulle dessutom varit ledig igår men fick hoppa in och jobba så det är inte konstigt det känns som vilken vardag som helst för min del..

Ingenting blev som det skulle igår men äsch vad gör det! Ny dag idag och nya tag.. Livets gång är oförutsägbar från dag ett i livet.. Det är så vi lär oss, utvecklas och får vara med om mycket.. Varför gräva ner sig för något som egentligen inte har så stor betydelse i det långa loppet? Det är tungt för stunden ibland - visst är det men det gäller att inse vad som är viktigt här i livet.. Att hänga upp sig på något som kommer och går i livet för oss alla är bara dumt.. Livet är för kort för att slösas bort.. Att ta vara på det man har som alltid kommer finnas kvar och stå bredvid är den viktigaste livsuppgiften vi har.. Att vårda banden mellan våra trofasta vänner och den kärleksfulla familjen är det bästa sättet att leva livet på.. För vad har vi om dem försvinner? Vad är egentligen kärlek som kommer och går från någon? Vad är vänner som bara finns där när något behövs? Det är ingenting som är värt att riskera sina vänner och sin familj för.. Glömmer vi bort dem som står oss närmst, bränner våra broar till dem som vill oss väl och trampar dem på tårna som älskar oss för den vi är så står vi där en dag ensamma.. Se till att vårda det som skänker glädje i livet innan det är försent och släpp taget om saker som endast stjäl styrka och energi från kropp och själ.. Rannsaka dig själv och ta reda på vad som är viktigt för JUST DIG i ditt liv.. Basera det inte på vad någon annan tycker eller tänker.. Gå igenom ditt hjärta och ta reda på vad och vem betyder mest för JUST DIG i ditt liv.. Lyssna på dig själv.. Lär känna dig själv.. Ta reda på vem du är.. Det är så vi alla till slut finner lyckan och glädjen i livet.. Finner ro och styrka.. Det kan vi aldrig göra i någon annan än oss själva..
Med en gnutta hjälp av stöd och glädje från våra nära och kära som finns där i vått och torrt..


Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

...

It's funny how love goes
Cause I know this could never work out
But honey, how love grows
Even though there's no reason to doubt
This can never be
You keep saying it's wrong
Neither one of us is free
Still I want to hold on

When even a fool would let go
Cause he knows that there's no use in trying
Even a child would say no
When he knows that he'll end up crying
Tell me now, is it wise holdin' you
Even a fool would let go

Love has no reason
Like the words in a song that don't rhyme
My love has no season
I just know that it's there all the time
Maybe just you and me
I can't believe that it's wrong
Thinking about you and me
Just makes me want to hold on

When even a fool would let go
Cause he knows that there's no use in trying
Even a child would say no
When he knows that he'll end up crying
Tell me now, is it wise holdin' you
Even a fool would let go
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

!!!!!!!!!!!

Han är med glädje bara er nu!!!! =D
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

...

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Mys



Finns inget skönare än att krypa ner under filten på soffan en kall vinterkväll.. När man dessutom inte heller är riktigt fit for fight är det ännu skönare.. Något varmt att dricka, sitta under filten, bra musik som strömmar ur högtalarna och tv:n står igång i bakgrunden så man kan slå en kik på den mellan varven.. Dessa kvällarna uppskattar man verkligen.. Ibland är det skönt att vara själv.. Själv men inte ensam.. Andra kvällar är det mysigt att ha någon att krypa ner under filten tillsammans med.. Ingen vill ju leva livet ensam..
Att ha drömmar om framtiden tillsammans med någon är underbart ♥

Men jag uppskattar ändå min egentid.. Min tid som jag kan spendera precis hur jag vill och var jag vill.. Ingen som styr och ställer, jag är min egen chef för en stund.. Visst är det charmigt och välbehövligt att ha någon i lägenheten ibland som kan "bråka" lite med mig så jag inte hela tiden får som jag vill.. Allting har ju sin charm.. Och efter prat med andra tjejer så är det ju oftast så att våra respektive nästan aldrig håller med och tycker som en själv, oftast tycker dem "olika" på ren jäkelskap för att se hur långt de kan gå för att driva oss till vansinne.. Eller vad säger ni tjejer?? 
Underbart ibland eller hur! Men vi hade inte klarat oss utan dem ♥

Kvällen är snart slut för min del och det är dags att krypa till sängs.. Blir lite halvseg på tabletterna så jag sover för en gångs skull en hel del.. Hoppas på att va tillbaka på jobbet igen på onsdag som planerat.. Och vad är bättre medicin än att sova och vila? Så fort jag är på fötter igen är det dags att ta tag i träningen ordentligt igen oxå..  Man blir alldeles försoffad under jul och nyårs helgerna, illa illa.. Nu är det nya tag! :-)

Just The Way You Are ♥


Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

2011

Börjar känna mig lite smått frustrerad över stt aldrig bli riktigt bra efter olyckan.. Att man så klart dessutom ska gå och halka när det är halt gör ju inte saken bättre.. Vila, smärstillande och mycket värme ett par dagar sen hoppas jag vara tillbaka i någerlunda form igen.. Den formen jag är van vid att vara i sen det small.. Att jag nog inte blir helt bra får jag acceptera även om det ibland är svårt.. Livet flyter på som det ska ändå när jag har bra dagar.. Smärta är något man lär sig leva med och hantera.. Inte utan humörsvängningar dock då man som sagt ibland blir frustrerad.. Jag är glad att jag har så fantastiska arbetskamrater, vänner och en underbar familj! Som framför allt står ut med mitt gnällande när jag behöver "kräka" av mig ibland..

Dagarna består som sagt just nu av att vila framför allt.. Röra mig i små portioner för att inte bli stel, gör ju inte saken bättre om man bli som en 90-åring innan man ens fyllt "gammal" som jag gör enlig min kära och underbara Evelina! Vänta du bara - snart din tur! Tänk vad tiden går! Ett nytt år redan, var tog 2010 vägen!? Åren försvinner förbi fortare och fortare känns det som.. Snart 6 år sedan man tog studenten, 5 år sedan man flyttade till Hbg, 3 år sen man blev färdig USK och påbörjade arbetslivet inom akutsjukvården.. Mycket har hänt under dessa åren.. En hel del fantastiska minnen och en del smärtsamma har etsat sig fast.. Nya kontakter har skapats - andra har glidit ifrån.. Drömmar har grusats - men nya har tagit form.. Man har skrattat-gråtit-förvånats-känt glädje-känt ilska.. Livets alla uttryck.. Ännu ett år kommer att formas av dessa uttryck.. Och ingen dag blir den andra lik.. Vad som komma skall är det ingen som kan förutspå.. Jag lever för stunden och njuter där jag är idag.. Är omringad av kärlek på olika sätt från olika människor och framför allt har både jag och mina nära hälsan i behåll..
Nästan alla nära.. En storslagen hjälte och kämpe finns i mina tankar varje dag <3

2011 har börjat och jag ser framemot nya utmaningar!
Vissa på egen hand - andra tillsammans med någon

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar