Trots solen så är mitt humör inte det bästa idag..

Idag är jag arg.. Jag är irriterad.. Jag längtar efter att allting kör igång ordentligt.. Jag vill ha MIN upprättelse! Jag går och mår skit över något en annan människa har gjort mot mig... Ska det vara  så? Nej vet ni vad nu ska det bli ändring på det! Jag kommer må som en prinsessa vänta ni bara.. En människa som varken har vett eller skam i kroppen ska få förstöra mig och mitt liv... En människa som inte har alla "hönsen" hemma ska inte få påverka mig.. Jag reser mig stark ur detta! Trampar man på mig ska man se att jag trampar tillbaka på ett eller annat sätt!  Jag har en vilja av stål och jag ger mig inte förren jag fått det jag vill ha... Det är inte jag som ska straffas genom att må dåligt.. Jag vänder detta till min fördel.. Det gör mig till en ännu starkare individ! En tjej med skinn på näsan som står på sig! Jag hämtar kraft ur mitt humör för att kämpa tillbaka! Jag går med huvudet högt och ryggen rakt! Det är inte jag som gjort bort mig.. Det är inte jag som mår dåligt.. Det är inte jag som visat mig svag! Jag slår tillbaka med full kraft! 


En dag i ilskans tecken för min del.. Men låt inte mitt humör lura er och tro att jag mår dåligt.. Det är snarare tvärtom.. Jag känner mig stark! Jag är arg, ja det är jag men jag mår inte dåligt.. Jag har så mycket glädje i mitt liv.. Så mycket fint runtomkring mig som jag istället tar tillvara på... Istället för att låta ilskan bryta ner mig hämtar jag kraft ur den.. Jag vänder på allt negativt till något positivt.. Jag struntar i att se det dåliga och fokuserar på det  som är bra!  Gott folk snart har jag "ballar av stål" kan ni tro! :)
Har haft en skön ledig dag idag.. Har inte gjort allt för många knop.. Ibland behöver man ha det så oxå.. Har fortfarande ont i ryggen men ännu en antibiotikakur är påbörjad nu så det borde väl släppa snart.. Såvida jag inte hunnit bli resistent redan mot all antibiotika som finns mot UVI så många kurer man har gått på de senaste månaderna.. Men det löser sig! Efter regn kommer solsken! Ska strax köra iväg och lämna Tosses DVD sen blir det hemåt igen.. Ta mig en promenad för att få lite frisk luft.. Har funderat på det hela dagen men inte kommit så långt.. Då det gjorde för jäkla ont i ryggen valde jag att lägga mig i ett varmt och skönt bad innan istället för promenaden.. Men nu känns det åter bättre så det blir en "kortis" ute i vårluften.. Imorgon satsar jag på ett nattpass på barnakuten igen.. Ni hittar mig där under hela påskhelgen om ni skulle vilja mig någonting... Nattetid dock så ni andra borde ju egentligen sova då..


Tror det är dags för mig att köra så man kommer iväg någon gång..
Hoppas ni får en trevlig kväll där ute!

Kram på er allihopa!


Det ska inte vara så!
Något så litet ska inte vara med om så mycket!
Alla mina tankar till er allihopa!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Söndag

Helgen lider mot sitt slut.. Visserligen hade jag min helg innan ni andra.. Min slutade i torsdags då jag gick  på och jobbade igen.. Gick av imorse efter 3 nätter.. Imorgon är det dags för jobb igen men en kvällstur så imorgon infinner man sig på jobbet mellan 13-22.. Jobbar så mycket nätter nu att det känns nästan lite konstigt när man väl jobbar en dag/kvällstur.. Bli lite bakvänt nästan men det funkar bra det oxå även om jag trivs oerhört bra med mina nätter... Har varit tre fullspäckade nätter o helgen.. Det är full fart på barnakuten och avdelningen.. Mycket hög belastning så man har verkligen att göra.. Arbetspassen bara flyger iväg.. Är bara ledig tisdag denna veckan som komemr sen jobbar jag hela påskhelgen.. Blir spännande att jobba natt under helgen där.. Blir nog en hel del ungdomar man får träffa på skulle jag tro förutom de små barnen.. Men tycker det är ganska kul :)

Gick upp ganska tidigt idag för att lyckas vända på dygnet.. Hjärtat har varit här sedan i fredags så vi har myst hela dagen lång.. Har haft Zera hos mig sedan igår så ett par promenader och en massa bus i parken har det blivit.. Tog oss en långpromenad imorse när jag kom hem från jobbet så hon fick kissa och leka av sig ordentligt sen sov hon gott och var lugn fram till 13 när vi gick upp och gick ut nästa gång.. Mysigt att ha en hund här hemma.. Nu är det tomt igen men hjärtat är kvar iallafall.. Blev lite pizza till middag idag för att skämma bort oss lite.. Har kollat lite tv och självklart lyssnat på hockeyn idag.. Inget bra men vi kommer igen! Jag gick bort till konsum innan och inhandla lite gott.. Blev glass, bananer, grädde o strössel i hjärtform så klart ;) Lite godis oxå.. Usch nu blir det hårdträning i veckan! Kände hur mycket det där lät när jag skrev *skratt*  Men gott var det kan ni tro! Vi har verkligen  skämt bort oss ordentligt idag men det behöver man ibland.. Säger som älsklingen gör: Man ska ha det gött! 

Imorgonbitti kör han hem igen för att jobba.. Så då blir det tomt här hemma igen.. Men inte så länge som tur är.. På onsdag kommer han ner igen eftersom han är ledig hela påsken.. Själv jobbar jag men vi hinner ju ses lite ändå och träffas..  Gör inget att jag jobbar då han har lilla E i helgen så får dem lite egentid tillsammans oxå för massa bus och roligheter.. Så jag behöver bara vara utan min blivande sambo i två dagar som väl är! Blir massor med mys på högsta nivå nästa helg.. Ska ut till Caroline, Tommy och barnen oxå en runda.. E och E kan nog komma bra överens och ha roligt tror jag så det blir kul... Mer än så har jag inte planerat för veckan framöver.. Tar den som den kommer.. Jobbar ju som sagt nästan hela veckan..

Nu ger jag upp skrivandet för ikväll och fortsätter kika på Johan Falk och gänget.. Som sist vi låg här hemma en söndag så sover hjärtat redan på soffan.. Han ska ju upp tidigt så det är skönt för honom att få sova ju.. Jag har ju både tv:n och datorn att roa mig med :) Hoppas ni har en lugn och trevlig söndag gott folk!

Natti natti

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Åh dessa underbara barn!!!!

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Underbart =))

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Onsdag och halva veckan har snart gått

Jisses vad tiden går fort! Och aldrig lär man sig heller.. Man blir lika chockad varje gång man kollar kalendern och inser att det börjar närma sig ännu en helg igen.. Kanske inte så konstigt att dessa dagarna har gått fort när jag spenderat dem uppe i härliga Götet... Njuter av varje sekund här uppe... Ledigheten blir så mycket mer avslappnad och rofylld.. Naturen.. Lugnet.. Sötnosens hjärta som slår harmoniskt och får mitt eget hjärta att slå i rofylld takt.. Imorgon blir det hemfärd igen då jobbet kallar.. Efter 5 dagar hemma så saknar jag allt mina arbetskamrater och mina arbetsuppgifter lite grann.. Det måste jag erkänna.. Visst är det skönt att vara ledig men inte för länge.. Bär av till Halmstad imorgon på hemvägen för att umgås med med Malin och lillsnäckan en stund innan jag kör vidare hem.. *Myyyyyys* Ska bli så otroligt kul! Roligt att man fått upp kontakten igen och dessutom kan börja träffas lite då och då.. Perfekt när man kör upp hit eller kör hem att svänge inom och spendera några härliga timmar där... Ses imorgon snäckan!!  =)

Gårdagen var lugn och mysig som alla andra dagar här uppe.. Sov visserligen aaaaaaaaaaalldeles för länge egentligen! Johanna gick upp halv tolv!!! Jösses vad seg man var någon timme innan man vaknade till liv.. Var och lunchade med hjärtat som jag även ska iväg och göra strax.. Körde hemåt igen för att sedan köra ner och möta honom på jobbet vid halv fem.. Så var vi ute på lite äventyr innan vi körde hem.. Blev lite snabbmiddag för oss innan jag skulle åka iväg igen till några bekanta här uppe sedan många år tillbaka.. Oj vad mycket som har hänt sedan sist! Åtta år sen senaste var det kom vi fram till.. Nästan så t.o.m jag kände mig gammal ju *skratt* Barnen hade blivit så stora allihopa! Kul och så! Blir många fler besök där hädanefter nu när man är här uppe så mycket.. Var en mysig kväll med mycket prat och härliga minnen soom kom fram.. När jag kom hem var klockan nästan 24 så jag kröp ner bredvid hjärtat som sov gott i sängen redan... Och nu sitter jag här med en ny dag framför mig igen.. Har fått i mig lite frukost.. Startat en brasa.. Tagit mig en varm och härlig dusch.. Suttit och småpratat lite vid msn.. "Drygt att det tar sån tid för er men  i slutändan kommer det bli kanonbra"
Nu ska jag strax ta på mig skorna och köra iväg ner mot arbetsmyrorna som jobbar så flitigt..


Du är helt underbar
Mitt hjärta slår dubbla slag för dig
Du finns i mina tankar natt som dag
Det finns ingen som du
Ingen som oss
Min kärlek till dig är obeskrivlig
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

En måndag fylld av aktiviteter

Vilken härlig dag! *visslar* Trots få timmars sömn inatt har jag sysselsatt mig hela dagen med en massa pyssel här uppe i härliga Göteborg.. Började dagen redan halv åtta trots att man är ledig.. Kunde inte somna om efter hjärtat hade pyst till jobbet så jag gick upp istället för en gångs skull istället för att ligga kvar och halvslumra.. Började dagen med att gå ut och hämta ved för att starta en härlig brasa.. Mmmm det sprakar så härligt och värmen den ger är underbart skön! Finns inte mycket som är så lugnande som en tänd brasa.. Lade sedan i första maskinen tvätt och började tvätta.. Startade diskmaskinen och bäddade sängen och därefter satte jag mig ner med en god frukost.. Lite gott bröd och ett stort glas juice.. Ja ni läste rätt jag åt frukost så tidigt och bara en liten stund efter uppstigning.. Det händer inte allt för ofta.. Har sedan pysslat med tvätten här hemma under dagen och städat lite.. Vid lunchtid bar det av ner till hjärtat för att åka och luncha med honom... Bara massa myspys när man är här uppe <3 Under eftermiddagen har jag sedan pysslat lite mer här hemma sen bar det av ner till affären när han kom hem för att inhandla till maten.. Vi fixade till hemlagad pizza idag.. Inte dumt alls.. Måste bara säga att älsklingen gjorde ju helt underbart god mat igår!! Mmm det är något jag rekommenderar.. Lövbiff som han fyllde med bacon-ost, dijonsenap och lök.. Klyftpotatis till det och en god sallad.. Han kan min man! Vi är ett utmärkt team så väl i soffan som i köket ;)

Morgondagen får vi se vad den bjuder på.. Jag hoppas på lite sol iallafall.. Ska ta mig ett träningspass med boxsäcken här hemma iallafall.. Slå ut lite tankar på säcken och känna mig stark och fri.. Blir en löprunda oxå.. Behöver öka upp tempot med träningen nu och få upp konditionen.. Ska ta upp antingen handbollen eller fotbollen igen tänkte jag.. Behöver ha något att göra.. Skaffa mig lite nya bekantskaper.. Bygga upp muskulaturen i kroppen igen.. Nu har jag gått ner vad jag behöver.. Så nu behöver jag bara trimma kroppen för att bli lite starkare och se lite bättre ut ;) På kvällen sen imorgon ska jag köra ut till Frölunda för att träffa familjen jag varit mycket hos för några år sedan.. Vänner till familjen.. Ska bli otroligt kul! Var längesen sist..

Nu ska jag mysa med mitt hjärta som redan har somnat på soffan.. Trött efter en lång arbetsdag. Han är så söt där han ligger och småsnarkar.. Tycker det är ganska gulligt att lyssna på så länge jag inte behöver göra det när jag oxå ska försöka sova ;) Då buffar jag lite på honom minsann.. Han är helt underbar! Otroligt vilka känslor som finns i kroppen! Mmmm kär vad är det? Jag är STÖRTFÖRÄLSKAD!!! Vi är oslagbara tillsammans... Det känns som vi varit tillsammans i 20 år om inte mer.. Allting flyter på.. Vi komletterar varandra på bästa sätt.. Han är så fin! Och så mån om mig och att jag ska ha det bra.. Vi ser saker och ting på lika sätt.. Han anser precis som mig att man ska hjälpas åt vad gäller allt.. Matlagning, städning, tvätt, ja allt.. Jag behöver inte tjata.. Inte gnälla.. Behöver inte ens påpeka. Det är lika solklart för honom som för mig.. Man är två i ett förhållande och tillsammans blir man ett.. Jag har hittat rätt.. Jag har hittat hem.. Det här är min vardag resten av livet..
♥ Med honom vill jag dela allt! ♥
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Fredagsmys

Massor med stooooooooooooooooooora grattiskramar till min allra finaste Kellie!!!
Min bästis - Tess prinsessa blir 1 år idag!
  


Hoppas alla ni läsare har en mysig fredag med massor av fredagsmys.. Själv sitter man nu och väntar på att maten ska bli klar så man kan få lite gott i magen.. Har precis storstädat hela lägenheter.. Oj oj vad gott det luktar här nu.. Och snyggt är det! Skönt att ha det färdigt inför helgen och slippa det sen eftersom man jobbar i helgen.. När maten har glidit ner i magen är det dags att sätta sig i bilen och köra ner mot jobbet.. Denna natten och en till sen är jag långledig.. Efterlängtat kan jag tala om!  Ledig i hela 5 dagar! Kan ni tänka er!! Nästan så jag själv blir lite chockad faktiskt.. Men skönt ska det bli..  Åker upp till Göteborg så klart på söndag när jag sovit några timmar efter jobbet.. Sen spenderar jag mina lediga dagar där uppe med massor av mys, kärlek och roligheter.. Ska träffa härliga Angelica oxå i dagarna där uppe.. Sen tänkte jag ta mig en tur ut till Frölunda och hälsa på familjen jag spenderat mycket tid hos som lite mindre.. Blir härliga lediga dagar.. Det känner jag redan nu..

I dagarna har det inte hänt så mycket så har inte allt för många roliga meningar att skriva.. Men man kan inte alltid ha glödande fingrar.. Ibland behöver dem sin vila dem oxå..  Dem lär ju få jobba om några timmar på jobbet ändå så.. Ska kika läget när jag kommer ner om jourrummet är ledig imorgon för då sover jag på jobbet.. Skönt att slippa köra hem på morgonen.. Så hör ni inget från mig så vet ni var jag har tagit vägen =)

Dags att kika till maten och även klä sig så man är redo sen..
Mys lite extra för mig oxå ikväll och ta vara på varandra!


Saknar mitt <3

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

:))

Du är fin som du är
när du står med mig här
Gör dig inte en massa extra besvär
utan va den du e, å så ska du få se
Du är värd allt som livet kan ge

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
är det finaste någon kan få

Alla har något bra, nåt som andra vill ha
Även om det inte känns så var dag
Det är upp till dig och även till mig
å se till att allt ordnar sig

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
är det finaste någon kan få

Sprid glädje och du får dubbelt upp
Älska och du förstår

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
är det finaste någon kan få




Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Ännu ett inlägg kan ni tänka er :O

Idag bjuder jag faktiskt på ännu ett inlägg här i min lilla blogg.. Har kanske inte väldigt mycket intressant att berätta men lite har man hunnit med under dagens gång.. Tog mig en lugn förmiddag här hemma och gjorde inte många knop.. Mös i soffan och kollade in lite tv.. Sen ringde mammsen som berättade att hon och Jan var på väg mot fina Helsingborg.. Underbart vad glad jag blev!!! Jag körde iväg och tvättade bilen som planerat.. Har även städat den på insidan och slängt ut lite skit som man hade samlat på sig.. Torkat av hela bilen invändigt.. Bara mattorna kvar som ska tvättas och så ska den dammsugas.. Något jag tänkte pyssla med imorgon.. Skönt att ha en ren och snygg bil.. Särskillt nu när det är lite bättre väder så bilen håller sig ren lite längre.. Blev därefter att träffa Mamma och Jan.. Åt mat på Max och pratade en massa *myys* Man önskar många gånger att man bodde närmre dem.. Vi träffas alldeles för sällan :-/ Även pappa och syskonen saknar man.. Efter pratstunden och maten med dem så körde dem vidare mot väla medans jag begav mig ut till Caroline.. Har suttit där ute och traggat bort eftermiddagen sen.. Alltid lika kul och välbehövligt för oss båda.. Glad att man har alla dessa fina vänner som ställer upp och finns där! Caroline du är helt klart en utav dem bästa! Tack för hjälpen med ja du vet vad igår och så!! <3  Skulle varit ute på min joggingtur innan idag oxå men det hanns inte med då mamma och Jan gick före så klart.. Har fått ner lite mat i magen så om jag vågar övervinna min mörker-rädsla så snörar jag på mig löpskorna och springer en runda strax när maten lagt sig i magen.. Annars tar jag en halvtimme på min vibrateplate istället..

Imorgon kör jag mot Hässleholm.. Ska mysa med underbara Jeanette! Saknar min härliga gumma ju! Hon är så fin i sin stora fina mage! Som jag kommer sakna den när plutten kikar ut ju! Men å andra sidan så får jag ju mysa maaaaaaaaaaassor med bebis då! Mmm snusa och lukta och mysa! Och vem kommer vara VÄRLDENS STOLTASTE GUDMOR???? Japp jag så klart!!!! =D Längtar efter pysen/pyselina! Ska även köra ut till min bror tänkte jag då mamma och Jan ska dit på besök och även min ena syster.. Inte ofta vi samlas ju.. Se hur stor lillkillen har blivit *nyfiken* Tänk han är redan 3 månader snart.. Vart tar tiden vägen?? Oj oj oj... Därefter kommer nog dagen vara på sluttampen för min del imorgon.. Ska försöka hinna med en joggingtur imorgon oxå innan sängdags.. Sen gäller det att ladda batterierna inför tre nätter på jobbet.. Hoppas dem går fort för när dem är över är det äntligen söndag och jag packar väskan och drar till hjärtat i göteborg i hela 5 dagar!! Massa massa mys.. Saknar honom så otroligt mycket!

Nej dags för mig att pyssla med lite vettigare saker än att sitta här
Tjingeling =)
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Tisdag

En ny dag med nya utmaningar väntar.. Härligt att ännu en dag valna upp till solsken och en alldeles blå himmel! Det är bara värmen som saknas nu!! Lite vårvärme och sen en ordentligt fin sommar är efterlängtad.. Två veckor garanterat med sol får man iallafall i sommar när vi drar ner mot varmare breddgrader jag och hjärtat för att komma iväg lite tillsammans.. Men jag hoppas på fint väder här hemma innan dess!

Ska äta lite frukost här nu efter mitt lilla skrivande sen tar jag mig ett städryck här hemma innan jag tar mig ut på min löprunda idag igen.. Härligt att springa i detta vädret.. Frågan är om man ska springa i stan, vid vattnet eller i skogen idag... Blir nog en tur vid stranden känns det som.. Underbart att bo så nära havet nu när staden börjar blomma upp tillsammans med våren..  Blir en fika med Caroline lite senare idag oxå.. Sen spenderar jag kvällen i lugn och ro hemma i min soffa.. Ska försöka få tag i fantastiska Jeanette oxå och höra om hon vill ha lite sällskap av mig imorgon kanske.. Tvätta och städa bilen ska jag ju göra idag oxå! Får ju hålla pärlan ren och snygg så hon matchar mig ;) Roligare nu när man har lite nya bil som man trivs med.. Ska nog passa på att göra det nu på förmiddagen innan där blir allt för långa köer vid biltvätten efter folk har slutat jobba.. Dem flesta vill ju tvätta bilen nu när solen och det fina vädret har krupit fram..

Dags för mig att få lite frukost i magen sen börjar jag mina äventyr för dagen
Tjingeling!!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Söndag

Har haft en bra söndag i vårvädret.. Humöret har varit uppåt idag.. Hela förmiddagen har spenderats hemma med Kellie bus.. Myst en massa och busat lite grann.. Hon har mest varit på myshumör gostjejen i helgen och velat vara uppe i famnen.. Din lilla bebis Tess är sååå goo! Fast hon börjar på dagis imorgon och inte är så liten längre *hihi*  När jag lämnat henne bar det av till röntgen.. Var klar där efter en timme.. Kändes som tiden gick hyfsat fort idag ändå.. Gick hemåt när jag var klar och gjorde bara ett snabbt byte av kläder sen snörade jag på mig löparskorna och gav mig ut i det härliga vårvädret! Solen värmer otroligt skönt på kinderna trots att det inte är många grader i luften.. Det var nog över ett halvår sen jag var ute och sprang sist.. Underbar känsla! Kroppen är långt ifrån i form det märktes men gick helt okej ändå.. En runda på 5 km blev det iallafall i hyfsat bra tempo så jag är nöjd.. Skönt att rensa tankarna lite och jogga av sig lite extra kilon man har =)) Om solen skiner lika fint imorgon förmiddag som idag så tar jag mig samma runda innan jobbet imorgon.. Musiken på hög volym i öronsnäckorna och solen som värmer på kinderna, vad mer behövs för att locka ut en i naturen :)

Har precis fått i mig lite mat oxå efter joggingturen.. Lite kycklingfile, wokade grönsaker och nudlar blev det idag.. Tusan vad man är nyttig och duktig idag alltså!! Är nöjd över mig själv och mina prestationer idag.. Att jag orkade ta mig ut.. Och att jag tagit mig i kragen och lagat ordentlig mat och varit noga med att dricka idag.. Känner mig fräsch och nästan lite stolt över mig själv.. Det märktes tydligt när jag var ute att kroppen är stel... Behöver verkligen träningen för att tänja ut muskler och leder igen och mjuka upp kroppen.. Nu är det dags att fortsätta vara duktig oxå.. Kämpa på och träna på.. Beach 2010 here I come!! =D

Nu slänger jag mig ner på soffan och vilar en stund..
Önskar er alla en trevlig söndag!!

Tjingeling!!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Livet är vad det är just nu

Det är bloggtorka här tyvärr.. Jag skriver inte så mycket för tillfället.. Kikar in och visar att jag lever.. Men mycket mer än så orkar jag inte.. Händer för mycket annat i livet just nu så datorn och bloggen är inte prio 1.. Jag skriver en hel del det gör jag men det är enbart för mig själv och min egen skull.. Det min dator används till för tillfället är mest mitt dagboksskrivande om allt som händer ich pågår i mitt huvud och i kroppen just nu men det är bara för mig själv och för min skull... Jag gör inte som många anrda gör och blottar allt i min blogg för allmänheten.. Lite privatliv vill jag ha.. Att skriva om hur dagarna varit och vad jag har gjort det gör jag för att ni ska ha en inblick i mitt liv.. Men att skriva mina innersta känslor och sådana saker det gör jag itne där alla kan läsa.. Det har jag min dagbok till...

Har varit en lite mindre bra dag idag.. Har varit på jobbet som åtminstone gått ganska bra men det är nog oxå det enda.. Jag är så otroligt glad för mina fina och helt dantastiska arbetskamrater! Mer förstående och stöttande människor får man leta efter! Dem är alla en otrolig drivkraft.. Sen har jag mina fantastiska vänner som ställer upp och lyssnar dygnet runt.. För tillfället är jag fruktansvärt trött i kroppen... Tröttheten gör sig påmind genom "värken" jag har.. Nu är jag äntligen ledig två dagar.. Jag ska hämta nya krafter och bara vara.. En ny MR ska göras på söndag.. Hade tid den 28 mars men då läkarna är angelägna om att få svaren så fort som möjligt så ringde dem från röntgenavdelningen idag och sa att jag fått en tid på söndag istället.. Skönt att få den gjord.. Så kan jag få det ur värlen iallafall..

Nu strejkar armarna och orkar inte skriva mer
Natti natti


Det här trodde jag aldrig om dig!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Söndag...

Ganska trött och sliten idag.. Ingen bra dag alls känner jag men det blir nog bättre..  Ganska ont i kroppen idag men det kan vara tröttheten som gör sig påmind efter alla timmarna på akuten igår.. Blev ett besök på jourläkarcentralen då stickningarna blivit värre och balansen inte var vad den skulle.. Efter 1.5 timmes väntan var det äntligen min tur men vad händer då? Jo då blir man skickad till stora akuten.. Ännu mera rolig väntetid! Gick visserligen ganska snabbt att träffa doktorn då dem hade det ganska lugnt men sen låg man i 3 timmar och väntade på en röntgentid.. Och efter den äntligen var gjord efter 4 timmar blev det ytterligare 2 timmar innan man fick svaret.. Så någon sol fick jag inte igår precis i det fina vårvädret... (Mamma bli nu inte orolig! Röntgen såg okej ut) En CT som gjordes.. Fick en remiss till ögonakut idag men kände när jag kom dit att det var för lång väntan.. Pratade med jourdoktorn på ögon som hade häcken full och en hel del fler patienter som behövdes påtittas mer än jag.. Har jag haft det så här i 2 veckor kan jag klara mig ett tag till.. Bättre dem andra fick komma till så bestämde att det blir imorgon istället kl 8.. Kände att jag inte var fit for fight för flera timmars väntetid idag igen..  Vidare som händer nu är en ordentlig utredning av neurologen och min MR som väntat den 28 mars sen får vi se..  Känner att det är så många som undrar och frågar vad som händer så jag går ut med det här eftersom dem flesta läser bloggen så vet ni lite vad som händer..

Ligger mest på soffan idag med datorn i knät eller kikar på tv:n emellanåt.. Saknar mitt hjärta gör jag oxå.. En vecka kvar sen träffas man igen.. 3 veckor utan varandra är nästan fööööör lång tid! Kan vara skönt med lite avstånd ibland men det behöver ju inte bli för mycket.. Något spännande om helgen har jag som ni förstår inte att berätta.. Veckan som var har ni redan fått lite uppdateringar om.. Utbildningsdagarna i Linköping var som sagt kanon.. Dags att jobba igen på tisdag så jobbar man fram till fredag sen firar jag lite helg och det ska bli skönt.. Få vara ledig mer än bara en dag i sträck.. Man hinner inte riktigt hämta sig..

Nu blir det soffliggarläge för mig igen..
Nu orkar inte fingrarna och armarna skriva mer känner jag..

Önskar er en trevlig söndag!!
Hoppas solen skiner på er :)

Tjingeling!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Sitter på tåget

Just nu sitter jag på tåget upp till Linköping.. Har ca en timmes tågresa kvar innan jag anländer på stationen där uppe.. Kul att vidga sina vyer lite och se något nytt! Ser framemot två fullspäckade dagar där uppe! Dags för NOBAB-dagarna.. Åker genom jobbet.. Två dagar med mycket lärorika föreläsningar som man kommer ha stor nytta av i arbetet..  Kommer ta mig från stationen till hotellet när jag kommer upp sen kör det igång direkt.. Checka in på rummet lite snabbt sen är det dags att placera sig i föreläsningssalen direkt... Kul att träffa lite nya människor som jobbar på sjukhus och annat lite runt om i landet.. Man lär sig otroligt mycket av att träffa andra..

Trots en väldigt tidig morgon och ganska lite sömn inatt känner mig mig just nu åtminsone pigg och glad.. Lite segt när klockan ringde 04.15 men när telefonen sedan ringde 04.30 och älsklingen fanns i andra änden så vaknade man genast till liv på ett härligt sätt.. Gick upp ur sängen med ett leende på läpparna trots tiden.. Är ingen morgonmänniska alls.. Ute är det härligt väder och solen skiner! Man kan ju inte få annat än lite vårkänslor.. Visserligen är det en hel del mer snö när man tittar ut genom tågfönstret här uppe men solen gör så otroligt mycket! Vilken energi man hämtar av den! Hoppas på ett par soliga dagar till när man kommer hem så man kan spendera lite tid ute i friska luften och lapa å sig solen ordentligt.. En härlig dag är igång!!!

Nu är det snart dags att förbereda sig på att tåget börjar närma sig min slutdestination.. Plocka ner datorn och luta sig bak den sista tiden.. Dags att plocka upp kartan sen oxå så man hittar till hotellet när man kommer fram. Kan ju vara en fördel! Annars hade man visserligen alltid kunnat fråga någon snäll själ om vägen men skönt att vara lite förbered.. Tror inte det orkas med någon vidare uppdatering förren jag är hemma igen på fredagkväll så det här får räcka så länge.. Ni som är inne och kikar på min blogg har fått några rader att kika på så här en härlig torsdag som denna..

Önskar er där ute en mysig dag i solen!
Själv ska jag lära mig en massa nytt och ta vara på det =))

Tjingeling!!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Jobb jobb jobb och lite annat

Det är lite ont om inlägg här i  bloggen för tillfället då man jobbar en hel del.. Sen ska man ju hinna med allting annat här i livet.. Hemmet, vännerna, familjen, kärleken, ja allt som hör livet till helt enkelt.. Så bloggen blir lite bortprioriterad.. Tror inte ni saknar mig allt för mycket ändå.. Vet inte hur många som läser min lilla bok heller.. Så vet inte hur många som saknar mig ;-)

Just nu är det full fart på jobbet.. Mycket att göra så man är ganska så trött när man kommer hem efter ett arbetspass.. Innan har man satt sig ner vid datorn och skrivit lite även de dagarna man jobbar men nu orkar man inte riktigt.. När man kommer hem vill man bara krypa ner i soffan eller sängen.. Ta det lugnt och bara vara.. Hämta lite nya krafter... Man vet ju vad som oftast väntar dagen efter igen... Jag trivs så oerhört bra med vad jag gör.. Med mina arbetskamrater.. Det är roligt att gå till jobbet.. Sen är det visserligen lika skönt att komma hem igen oxå så klart när man kämpat färdigt.. Så tycker nog de flesta som jobbar och sliter.. 
Förutom jobbandet har det itne hänt mycket  i veckan som var eller i helgen.. Har jobbat nätter i helgen så man har ätit, sovit och jobbat.. Är bara ledig inatt sen går jag på och jobbar imorgon natt igen.. Sen är det dags att bege sig upp till Lindköping på torsdagmorgon för två heldagar där uppe.. NOBAB-dagarna 2010 som jag blivit skickad på av jobbet.. Ska bli spännande och kul.. Därefter jobbar man helgen sen när man kommer hem.. En tuff vecka men det går..

Saknar mitt hjärta otroligt mycket just nu... Känns som en evighet sen vi sågs! Men i verkligeheten är det bara en vecka :-) Tänk vad kärleken kan ställa till med.. Denna längtan och denna saknaden.. Tidsbegreppet försvinner nästan helt.. En dag känns som en vecka.. En vecka som en månad.. En månad som.... Hmmm hoppas att jag aldrig behöver uppleva vad det känns som ;-) Som jag ska mysa med honom när vi ses!! Kramas en hel dag.. Han kommer ha mig i sin famn 24 timmar i sträck innan jag släpper... *Mys* Saknaden och längtan är jobbig stundvis men på något sätt en härlig känsla.. Det är härligt att ha någon att sakna igen.. Någon att luta sig mot.. Någon att finns för.. Att på känna kärlek igen!

Nej nog om mitt kärleksprat.. Inget kul för er att läsa.. Jag får smöra för hjärtat på sms istället så jag skonar er mina läsare här ;-) Dags för mig att försöka krypa ner i sängen.. Trött efter en dag med läkarbesök och annat efter nattpasset så det blev sent i säng för mig och inte så många timmar så man inte skulle sova bort hela eftermiddagen.. Man ska ju gärna kunna sova nu inatt oxå.. Skönt att man har nattpasset imorgon oxå så man inte behöver ställa om sig allt för mycket...

Hoppas ni sover gott och vaknar till en mysig morgon och en härlig dag!
Tjingeling
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar