Vi får väl se

Stenbocken

Trassel inleder månaden och först ser hösten ut att bli en dyster historia, i alla fall på kärleksfronten. Dock är detta i allra högsta grad övergående och redan efter någon vecka är det dags för äkta romantik i stora lass. Här finns alla möjligheter att förbättra ditt kärleksliv, är du singel lär du inte förbli det, har du en partner redan hittar ni antagligen både ny glöd, nya gemensamma mål och fler gemensamma värderingar. Bäst av alltsammans är kanske att september bara utgör inledningen av en lång och härlig kärlekshöst.


Bästa chansen: Kräfta, Våg, Skorpion.
Bästa stället: På teatern.
Bästa datumen: 16-17/9

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

<3

Dags att lägga allt gammalt bakom sig.. Sluta blicka bakåt och ge framtiden en chans.. Det är dags att starta om på nytt.. Återigen finna vägen framåt där livsglädjen gömmer sig.. Låta tiden visa vägen.. Inte ha bråttom och låta livet ha sin gång.. Man måste lära sig uppskatta det man har.. Inte lägga energin på att sakna det man inte har.. Vara glad för att man har hälsan i behåll.. Och kämpa för det man vill ha, inte sitta och sakna utan att göra något åt det.. Man måste öppna ögonen för det man har framför sig och runt omkring sig.. Trots motgångar och en värld som rasar måste man försöka hitta just det där lilla lilla positiva med livet som alltid finns någonstans mitt i allt kaos..

Ikväll som så många andra dagar går alla mina tankar till en liten fighter som just nu kämpar sig igenom livet.. En liten fighter som trots sin lilla kropp är så otroligt stark! Mina tankar går till en fantastisk vän som kämpar tillsammans med sin lille kille.. Hjärtat värker när jag ser vad dem går igenom.. Jag hade gjort vad som helst för dessa killar!

När man sitter o gnäller över hur jobbigt livet är får man sig en tankeställare när man tänker på vad denna lille killen och hans familj får gå igenom.. Och ja visst är det så! Det är småsaker man själv jämrar sig om.. Man tänker om och värderar om livet.. Man uppskattar det man har och framför allt att man själv och nära o kära har hälsan i behåll..
För egentligen spelar inget annat någon roll...



Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

En dag för sent men här kommer en hyllning

Till min helt fantastiska och underbara mamma som igår fyllde 25(+25)! Då det jobbades igår hann jag inte med att lägga in hyllningen så den komemr en dag i efterskott.. Ett stort grattis får världens finaste mamma som just nu firar sin dag på Azorerna, väl värd detta! Hon sliter jobb, fyra barn, en man och en hund ändå skulle man kunna tro att hon inte är en dag över 35!! Det finns inget i livet som betyder så mycket som min älskade mamma gör.. Kanske ett tramsigt inlägg i mångas ögon det här ovh inte mycket spännande men det struntar jag i..

Grattis Mamma på din dag (om än en dag i efterskott här på nätet)

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Helgen är över



Och en ny vecka är påbörjad.. Något bloggande hanns inte med i helgen tyvärr.. Jag har ätit, sovit och jobbat.. Jisses vilka arbetspass det har varit!! *puhh* Söndagen var lite behagligare än resten av helgen som har varit total kaos.. Den här återhämtningsdagen är guld värd för att man sedan ska orka jobba resten av veckan plus helgen som kommer.. Det blev en ordentlig rivstart efter semestern kan man säga.. Man blir fort varm i kläderna iallafall.. Och som ett väntat brev på posten har nu oxå första förkylningen kommit sedan man började igen.. Nästan exakt efter en veckas jobb.. Blev inte särskillt förvånad.. Gick igenom samma procedur förra sommaren efter semestern.. Glad så länge det håller sig som en oskyldig förkylning så livet kan fortskrida som det ska med arbete och allt annat som ska göras och hinnas med..

Denna måndagen har spenderats mest i soffan faktiskt.. Blev ett långt och skönt bad innan oxå.. Vad skulle jag gjort utan mitt badkar?!  Diskmaskinen har blivit tömd och lite annat småpyssle.. Något annat har jag inte orkat med.. Blir kanske en promenad i skogen om en stund eller så sjunker jag helt enkelt bara ner i soffan med en god kopp te som en väldigt nära vän föreslog.. Hämtar nya krafter innan det är dags att jobba imorgon igen..

Vädret är inte det bästa längre.. Under ett bra tag kikade den härliga solen fram men den har försvunnit bakom molnen igen.. Just nu avundas jag min mamma och Jan som njuter på Azorerna för att fira mammas 50-års dag imorgon och spenderar två veckor där borta.. Fint väder och varmt fick jag rapport om att dem hade när dem kom ner.. Alldeles lagom.. En resa dit någon gång skulle vara fantastiskt.. Delfinsafari och vandra runt i denna underbara natur med vulkaner, vettenfall och härlig skog.. Ser fram emot att få se alla mysiga bilder när dem kommer hem igen om 1½ vecka..

Dags att göra sig en kopp te tror jag
Tjingeling

Min plattång har lagt av därav
utseende som ett troll

  
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Lite av varje




Nu sitter jagt här igen med min underbara vän spotify och skrålar för hela grannskapet.. Att min kråkröst inte är så vacker det struntar jag ganska blankt i idag.. Lite får man stå ut med när man bor i lägenhet.. Vill dem klaga får dem komma och knacka en gång eller två på dörren.. Kanske tre eller fyra innan jag hör knackningarna.. Lite blandad kompott spelas idag..  Musiken speglas ju i humöret idag går det nog lite åt alla håll och kanter.. Tänker lite här.. Skrattar lite där.. Fäller en liten tår hit och en liten gnutta irritation dit.. Känner mig som en klok liten björn en dag gjorde när han satt ner på sin sten och kliade sig i huvudet.. *tänk tänk tänk*

Andra dagen efter semestern är avklarad.. Oj oj vad tröttheten kom smygandes under förmiddagen på jobbet.. Tröttheten gjorde sig mer påtagligen andra dagen än första.. Likaså brukar det vara efter en kort ledighet så det vore konsitgt om det inte skulle gå i samma mönster efter semestern.. Nacken gör sig ordentligt påmind nu.. Kanske kroppen behöver ta det lite slow fortfarande.. Eller så är man bara lite ringrostig efter 4 veckor hemma.. Jag kör vidare med gott hopp och vid gott mod! När ekonomin tillåter ska jag skämma bort mig själv med en ordentlig spa-weekend för att skämma bort min lite halvslitna kropp.. Den känns åtminstone lite sliten då den inte fungerar som jag skulle vilja.. Men det kommer det kommer..

Helgen ska spenderas på jobbet.. Så man behöver inte ha någon beslutsångest om vad man ska hitta på.. Man vet sin plats hela helgen.. Nästa helg är det samma sak.. Då har jag dessutom nattskiftet så tror jag tar och bokar ett jourrum för att slippa köra hem.. Man gör ju inget annat än sover och äter hemma.. Det kan man lika gärna göra nere på jobbet...

Kvällen ska jag spendera med min fantastiska vän och en bra bok..
Kommer jag på några kloka tankar under kvällens gång kanske ni ser mig här igen..

Tills dess säger jag trevlig kväll!


Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Våld föder Våld

Slår du din kvinna framför dina barn lär du dem att det är okej att slåss.. Slår du någon i din omgivning på krogen lockar du genast fler till att slåss.. Ger du dig på någon på stan lär du någon annan att det är okej att slåss..
Vi lever i en värld av en hel del våldsbrott.. Krig bryter ut världen över som i alla tider.. Föräldrar lär sina barn att slåss.. Överallt i media lyser våldet starkast bland världsnyheterna.. Vart vi än går så möts vi av oroligheter.. Idag "ger man igen" med våld om man tycker sig ha blivit felbehandlad på ett eller annat sätt.. Man gör upp med händerna och tillhyggen.. Lekarna i skola har gått över till att nästintill vara våldsamma.. En artikel i expressen vittnar om hur traditionella lekar som ryska posten och kasta gris har ändrats till grymma lekar... Barnen lever utifrån mottot: Ger man sig in i leken får man leken tåla.. Och ja visst är det så på sätt och vis.. Men vart går gränsen? Och vem lär barnen leva efter just dem orden? Det är vi vuxna runt omkring.. Man ska inte ge sig in i något man inte klarar av men att bli sparkad av sina medspelar är straffet om man blir gris i kasta-gris är väl inte okej?? Varken för vuxna eller barn.. Att stoppa våldet och få bort det från gatorna helt och hållet är omöjligt.. Men en ororväckande trend att våldet bara ökar är inte optimalt.. Har det ökat? Eller är det kanske media som växer mer och mer och har ögon på fler ställen och oftare än förr? Vi lever i ett råare klimat än för bara tio år sedan.. Ibland känns det som att man måste kunna slåss för att överleva.. Ska det verkligen vara så? Vill jag sätta mina barn till en sådan värld?

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

En känsla..

Kan man egentligen någonsin sätta ord på känslor? Oavsett vad det handlar om.. Kan man verkligen hitta dem rätta orden för en känsla? Något vi känner och upplever.. Oavsett om det är kärlek eller hat.. Lycka eller sorg.. Svek eller tillit.. Går det verkligen att förklara helt och hållet.. Jag tror inte det..  Till viss del kan man uttrycka sig med ord när det handlar om hur man känner sig men inte fullt ut.. Jag har en dag framför mig där jag måste försöka sätta ord på mina känslor.. Sätta ord på hur jag kände mig för stunden.. Hur jag kände mig då och nu.. Jag försöker hitta dem rätta orden men hur jag än försöker så känns det som att det inte blir riktigt rätt.. Jag får inte fram styrkan i orden som beskriver hur jag känner.. Hur ska jag få någon annan att verkligen förstå min känsla inombords? Andra människor kan bara tänka sig.. Försöka sätta sig in i hur jag känner men det kan aldrig bli samma känsla som jag har.. Hur mycket jag än försöker..



Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Sista dagen på semestern är här

Och jag känner mig väldigt nöjd med att få börja jobba imorgon igen.. Blev en tidig morgon då ett möte var inplanerat.. Ganska skönt att komma upp så tidigt med tanke på att man börjar med ett morgonpass imorgon.. Lite mjukstart så där med att försöka komma i säng i tid och inte bli helt tokig av att behöva vakna av alarmklockan igen.. En grå och regnig dag denna tisdagen men det gör mig ingenting.. Har fått gjort en hel del här hemma.. Tog mig en ordentligt storstädning av hela lägenheten. Sånt man inte gör allt för ofta.. Rensat ut över allt, torkat av minsta lilla pinal i lägenheten, skurat golven och allt annat man kan tänka sig som hör till en storstädning.. Skönt att få det gjort innan man börjar jobba igen.. En hel del pappersarbete har fyllts i idag så det blir färdigt och lite annat allmänt småpyssel.. Så nu kan jag njuta resten av dagen och kvällen.. Luta mig tillbaka i soffan och läsa en bra bok.. Kika lite på tv:n emellan åt och ha lite span på vad som händer på datorn.. Verkligen chill chill chill..

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Jag har allt jag behöver och lite till

Helgen har bjudit på lite blandad kompott.. Partaj i Hässleholm med Angelica.. Träffade många kära vänner som man saknar otroligt mycket och hade a real good time! Många söta ansikten som dök upp! Lördagen spenderades hemma på soffan med en massa mys.. Nacken strejkade så några större äventyr blev det inte men var  fantastiskt md soffmys hela kvällen.. Styrde sedan bilen mot mammsen på söndagen och är idag hemokmmen därifrån.. Mycket prat, god mat, promenader och soffmys.. Perfekt för att hämta nya krafter.. En dag kvar sen börjar vardagen igen och man är åter på jobbet.. Ska bli skönt att komma in i sina vanliga rutiner igen..

Bjuder på lite bilder från turen till Blekinge

                             
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Det borde nog vara förbjudet att släppa lös Angelica och Johanna på stan! =D

Vilket humör jag är på idag! Helt underbart efter en fantastisk kväll igår med underbara hjärtat mitt! Angelica du är helt fantastisk!!!!! Jösses vilken kväll! Oplanerat blir alltid bäst! :)) Vi tog bilen och styrde kosan mot Hässleholm då festivalen pågår där.. Lilla Angelica som aldrig varit i stan var ganska förvirrad i början när jag drog runt henne men efter ett tag började "Doris" känna igen sig mer och mer ;) Kollade in Silverland som gjorde en fantastisk bra spelning! Härliga vänner som spelar bra.. Och framför allt 2 av dem beundrar jag verkligen!! Valde att gömma oss i partyfabrikens tält när himlen öppnade sig och världens regnskur med åskoväder drog fram! Men vi hade det kanonbra hos dem! Bra underhållning, stämningen på topp och ett par kära återseenden med vänner som ligger mig varmt om hjärtat.. Bilfärden hem sen ska vi inte prata om!! Är det några som är galna och har tappat bort en del skruvar så är det nog vi två! Den perfekta duon *skratt* Jag skrattade så tårarna rannnästan hela vägen hem! Angelica som tvättade av sminket genom att stoppa ut huvudet genom rutan när vi drog igenom stora vattenansamlingar och jag som nästintill släppte ratten så rädd jag blev varje gång himlen lös upp av blixtarna.. Men kvällen kan sammanfattas som lite nostalgisk för min del, helt galen, underbar och väldigt många skratt kom till! Ikväll drar vi mot Hässleholm igen för nya äventyr.. Ännu mer bra musik och underhållning sen hoppas vi på att åldersgruppen som rör sig på stan är lite mer oss till lags ikväll :)

Måttligt seg är jag som började tvätta klockan 8 imorse.. Var hemma efter 02 inatt sen somnade jag nog inte förren runt 4.. Det märks att man inte är 20 längre iallafall :D Tror jag tar mig en liten siesta när tvätten är klar för att orka med ännu en kväll i Hässleholm med Angelica.. Blir nog lika sent man är hemma inatt sen beger man sig iväg imorgon igen på nya äventyr..

Lite frukost dags för min del nu..
Tjingeling!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut ♥

Tänk om livet kunde vara lätt ibland..
Ibland känns  vardagen som en enda stor prövning


Jag vill så mycket här i livet.. Jag undrar när det är min tur att kunna få slappna av.. Luta mig tillbaka och bara njuta av allt som livet faktiskt har att ge.. Så fort man börjar se framåt och det känns bra så går nånting åt skogen.. Man klättrar på en evig stege känns det som ibland.. Men när man trillar ner tar man sig upp igen.. Inga tvivel om den saken! Med underbara vänner, en härlig familj och fantastiska arbetskamrater så kommer man långt! Det blir inte bättre än man gör det till eller hur? Det gäller att se om det fina man har i livet trots svårigheter.. För varje gång går man ur tuffa tider lite klokare och lite starkare.. Man har några nya lärdomar att ta vara på..

Nu börjar man snart åter jobba igen och skönt ska det bli.. Hoppas på att nacken som är min största utmaning känner likadant som jag gör för mina 100% arbetstid.. Värt ett försök och ge det en chans.. Allt för att slippa försäkringskassan..

Dags för mig att hoppa in i duschen och ta tag i mitt liv..
Ska spendera kvällen med kära Angelica i Hässleholm! *mys*


Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Vart står jag

Hur vill jag ha det egentligen? Vad har jag för krav? Hur vill jag ha det för att jag ska må bra? Vart går mina gränser? Hur mycket ska jag tänka på mig själv? Att tänka på någon annan, rätta sig efter hur andra vill ha det och se andras behov är tusen gånger lättare än att se sina egna.. Mår andra bra mår jag bra.. Eller? Är det verkligen så alltid innerst inne i hjärta och själ?? Hur mycket borde jag se till mina behov som jag själv har?  Har en enorm berslutsångest.. Vet inte hur jag ska gå till väga.. Att veta vilken väg som är rätt för mig vet jag inte förren jag kommit en bit på vägen.. Men hur väljer jag i vägskälet jag står i.. Ska man endast följa känslor och vad hjärtat säger eller borde man tänka efter och se till att man rår om sig själv oxå för att få det man behöver?
Vart går gränsen för att vara självisk egentligen?


Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

♥ Mamma ♥

Ja i mina ögon har jag verkligen världens bästa mamma.. Hon finns där när jag behöver henne.. Hon finns där när jag inte ens själv vet om att jag behöver henne egentligen men jag faktiskt gör det.. Saknar min mamma otroligt mycket! Det är inte världens ände men det är en bra bit hem till min lilla mamma.. Önskar jag hade haft henne närmre..  Att internet och telefoner finns är guld värt när man inte har möjlighet att ses så ofta man vill..
Jag är stolt över min mamma!

Den här kopierade jag av någon annan =))

4 år: Mamma kan allt!
8 år: Mamma kan mycket!
12 år: Min mamma kan faktiskt inte allt!
14 år: Mamma fattar ingenting!
16 år: Mamma är hopplös!
18 år: Hon där? Hennes datum har gått ut!
25 år: Mamma kanske vet lite om detta.
35 år: Innan vi bestämmer oss, frågar vi mamma.
45 år: Undrar vad mamma tycker om detta?
75 år: Jag önskar att... jag kunde fråga mamma om detta.
Kopiera detta om du har världens bästa mamma!




Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Aug - 10 - 2010

Återigen har solen letat sig fram bland molnen och lyser upp vardagen.. Lite lagom varmt är det oxå.. Behagligt att röra sig utomhus utan att behöva ligga och svalka sig vid poolen eller stranden för att det ska vara drägligt att röra sig ute... Varit iväg och ätit glass i solen idag.. Inte helt fel! Nu börjar klockan närma sig eftermiddag återigen och det är snart dags att försöka koka ihop lite middagsmat skulle jag tro.. Sen känns det som att en strandpromenad med lite avslappnande musik i öronen behövs ikväll.. Tänk att halva veckan har snart gått.. Vart tar tiden vägen egentligen? Styr bilen mot Hässleholm imorgon om det blir som planerat sen har ni mig inte hemma förren fredag igen.. På lördag styr jag återigen bilen mot nya äventyr för att spendera dem sista dagarna på semestern på bortaplan..

Om man skulle ta tag i middagen kanske.. Tror det får bli någon god kycklinggryta idag med ris.. Jajamensan det lät gott när man läste om det! :) Se om jag kikar in och skriver några kloka ord lite senare igen..
Tjingeling så länge!


Mys med barnen hemma hos Nettan :)
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Tillit

Jag blir så arg på mig själv!! Varför ska det vara så svårt?! Så svårt att känna tillit till någon.. Känna sig helt trygg med någon.. Varför ska det vara så svårt att våga lita på sin självkänsla och våga lita på någon annan igen? Varför ska gamla saker få ställa till det för framtiden?

Det tar en evighet att bygga upp ett förtroende.. Det tar en minut att rasa det på nytt.. Man blir extremt vaksam.. Man bygger upp en mur för att slippa gå i tusen bitar ännu en gång.. Man går i gamla banor som handlar om att skydda sig själv.. Varför egentligen? Alla vet vi ju att man måste våga för att vinna eller hur? Så varför ska det då vara så svårt? Hur övervinner man rädslan man har för att bli ensam kvar i livet?

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Måndag

Ännu en måndag lider mot kvällen igen.. Sista semesterveckan är påbörjad och snart är det dags för mig att återigen möta alla härliga arbetskamrater och börja jobba igen.. Ser framemot att få komma tillbaka in i alla rutiner igen.. Komma tillbaka till jobbet och få lite annat att tänka på..

Började dagen på soffan i lugn och ro.. Fick ner lite frukost för ovanlighetens skull och bara slappade.. Sen styrde jag bilen ut mot Caroline för lite kaffemys hos henne.. Sofie kom efter en stund oxå och även Camilla kikade förbi så det blev ett ordentligt och traditionellt kafferep för oss kaffekärringar idag ;) Har därefter kämpat i affären för att handla lite nödvändigt ont.. För tillfället är det ingen höjdare för mig att gå och handla men jag överlever.. Tog mig även i kragen och städade bilen på insidan.. Dammsög av den och alla mattor.. Fick sig även en ordentlig tvätt på utsidan oxå så nu skiner prälan ordentligt igen.. Bara fönsterna som ska putsas på insidan och torkas av ännu en gång sen känns den nästan som ny igen och luktar gott gör den.. Man får passa på nu innan man börjar jobba igen att fixa med sånt småfix som känns mycket när man inte är ledig..

I know someone who is really special to me
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Godmorgon

Jå då sitter man här igen.. Pigg och vaken? Nja vaken är jag men pigg kan jag nog inte säga om mig själv.. Huvudvärken tar kål på mig snart.. Inte blivit så många timmars sömn inatt heller precis.. Men å andra sidan så är man van vid det här laget.. Då man fortfarande har semester så blir det en lugn dag på soffan om den inte behagar att släppa.. Tänkte jag skulle försöka ge mig på att dammsuga bilen lite senare idag och även en tur till affären.. Den kommer jag inte undan idag, ett nödvändigt ont.. För övrigt tar jag dagen som den kommer..
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Blev en galet trevlig söndagkväll

Söndagen gick i lugnets tecken första delen av dagen.. Mysig morgon som spenderades i sängen fram till 11-tiden sen förflyttade man sig vidare mot soffan.. Regnet öste ner så man var inte särskillt sugen på att ta sig utanför dörrarna.. Skönare att krypa ner under filten på soffan.. Blev dock lite rastlös framåt eftermiddagen så jag styrde bilen ut till Caroline med familj vid 17-tiden.. Kaffe är vi bra på att dricka och ännu bättre på att snacka är vi så klart.. Andre kikade ut inte så långt efter att jag hade landat i stolen hos Caroline och Company.. Vi har allihopa spenderat kvällen i uterummet med kaffe, trevliga diskussioner, två söta hundar och två busiga barn.. Blev en galet rolig eftermiddag och kväll trots att det är söndag i kalendern och regnet stod som spö i backen.. Kom hem för en halvtimme sen och tänkte nu ska det bli skönt att slänga sig på sängen.. Men allt kaffe man druckit ikväll har nog gjort sitt för väl uppe för trapporna i lägenheten var man pigg återigen.. Ser ut som det blir någon timme här framför dumburken för min del innan man beger sig vidare in mot sängen.. Har ingen morgontid att passa imorgon så det är ju hel okej trots allt att man känner sig som en nattuggla ikväll.. Vad morgondagen i övrigt erbjuder på det återstår att se när man stiger upp.. Bjuder på några bilder från kvällen för en gångs skull för att krydda bloggen lite extra..

           
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Internet och

Facebook och bloggar i all ära.. Men vad är det med människor och allt detta skvaller som sidorna används för?! Alla dessa gliringar.. Elaka kommentarer och allt detta skitsnack som många använder sidorna till.. Varför? Vad för man ut av att sitta och lägga upp andras liv på sina sidor? Vad får man ut av att spy galla över någon man inte gillar på dessa sidor? Varför kan man inte stå upp för vd man tycker längre? Det är lätt att gömma sig bakom en dataskräm och flitigt skriva på tangentbordet.. Men det är inte lika enkelt att möta blicken på den man pratar om.. Internet har blivit ett sätt att kommunicera med människor världen över.. Vi kan hålla kontakten med släktingar och vänner som bor spritt över landet och i världen.. Vi kan prata, chatta, skriva, visa bilder.. Ja internet i alla ära som sagt! Efter att ha erövrats av cybervärlden är vi inte många som skulle kunna klara oss utan denna uppfinning.. Men den missbrukas så fruktansvärt mycket! Man använder nätet som en skvallertidning.. Man använder det som ett skydd för att slippa stå upp för vad man tycker och tänker.. För visst är det lätt att skriva något som man sen bara kan försöka bortförklara med tex :nej nej det var inte dig jag menade eller sorry det var inte meningen att skriva det där?.. Människor världen över använder internet för att kunna hämnas sina ovänner runt omkring.. Man sprider felaktig information.. Man hänger ut andra människors privatliv.. Man lägger upp bilder och texter där dem inte hör hemma.. Allt för att hämnas och göra någon annan olycklig.. Istället för att ta tjuren vid hornen och reda upp vad problemen nu kan vara så gömmer många sig bakom denna fyrkantiga skärm och dess tangentbord.. Internet har dykt upp i nästintill alla nya telefoner som kommer ut.. Där det är lätt att kombinera användingen av kameran på mobilen och internet.. Ett kort tas utan att någon inser vad som egentligen händer och vips! 1 minut senare har man genom telefonen skickat ut det på någon av alla sidor man kommer åt på nätet.. Man ska vara försiktig med vad man sprider via nätet.. Vara försiktig med hur mycket information man lägger upp om sig själv.. Det hamnar lätt i fel händer och sprids som en löpeld..

Och varför använda sina bloggar, sin facebook m.m för att hänga ut andra? Vem vill egentligen läsa någons skitsnack om någon annan? Vad vinner man på det själv? Har man inte ett samvete som ändå i slutändan säger att man borde reda ut saker och ting enskillt med den man har hängt ut?

Tänk en gång extra


Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Söndag

2 mackor med skinka och brieost till frukost med ett stort glas apelsinjuice vid sidan om *mys*

Regnet öser ner utanför mitt fönster.. Regndroppar tunga som sten.. Trots att allting känns grått när man höjer blicken mot himlen så känner jag mig själv ganska färgstark idag.. Semestern varar en vecka till.. Dock hade jag varit redo för att börja jobba redan imorgon om det hade varit så.. Behöver komma in i lite fasta rutiner igen.. Få något att göra.. Ha något att tänka på.. Göra det jag trivs med.. Göra det jag är någorlunda bra på.. 

Livet har sin gilla gång för övrigt.. Det mesta flyter på.. Har varit en ganska tung vecka på grund av många olika anledningar.. Men det lättar precis som allting annat.. Alla har vi våra "ups and downs" Har funnits en hel del ljusglimtar oxå i dagarna som har varit.. Höjdpunkten har helt klart varit att jag fick spendera fredagen med världens finaste lille kille! En massa bus och mys hade vi för oss hela dagen och kvällen.. Som jag har saknat och längtat!  Underbara sötnos!

Idag låter jag det vara en typisk svensk söndag.. Jag tar mig ett varmt skumbad när bloggandet är klart.. Sen tar jag en bra bok och försvinner in i en annan värld på soffan i eftermiddag.. En tur till affären stod egentligen på listan över happenings idag men jag skippar nyttan och njuter av lugnet istället.. Att ligga inne och lyssna på regnet är många gånger bättre än att vandra ut i det.. Tänder mina ljus ikväll när mörkret börjar falla sig på och gör det jag är bäst på... Filosofera.. Drömma mig bort..


You are always on my mind
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

....

Vi möter alla problem och stöter på hinder här i livet.. Vi går i tusen bitar gång på gång medans vi försöker lägga livets puzzel.. När man tror att sista biten fallit på plats rasar allt samman ännu en gång.. Det är livets gång..
Vi reser oss igen.. Vi lär oss överleva.. Men det innebär inte att det inte gör förbannat ont ibland!

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

GNÄLL GNÄLL GNÄLL

Vilket humör man kan vara på en kväll som denna.. Titta snett på mig och jag tänder på alla cylindrar jag har!! Ont i nacken och stel som en 100-åring.. Stickningarna i armarna gör mig sjukt irriterad och frustrerad! På det hela så späder vi ut med en ordentlig mensvärk och inte en värktablett hemma *muttrar* Nog tur man bor själv en kväll som denna.. Ingen som skulle stå ut med mitt gnällande och mitt dåliga humör.. Gaaaaahhhhh!!!



Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Lite nya tankar

"Vissa slutar aldrig att förvåna mig" :)

Det här med att jag skulle bli lite bättre på att blogga i samband med semestern har visst blivit en riktig flopp.. Att sitta vid datorn är inte prio 1 för min del.. Det händer så mycket annat runt omkring i livet.. Blir många utflykter lite här och var för att hinna träffa alla härliga vänner man har som man saknar och inte alltid hinner träffa så ofta när man jobbar.. Lägenheten tar sin lilla tid och så ska man ju gärna hinna med sig själv en stund oxå.. Efter 2 veckor börjar man nu varva ner ordentligt.. Man känner av tröttheten  på ett annat sätt samtidigt som man börjar återhämta lite ny energi.. 2 veckor kvar sen är det dags att börja jobba igen.. Känns ganska så okej faktiskt.. Tror att den här damen kommer börja bli lite rastlös lagom till nästa vecka som är sista semesterveckan.. Saknar arbetskamraterna så klart ju..

Mycket annat nytt och spännande händer i livet för tillfället och jag mår otroligt bra! Jag har så mycket att vara tacksam över.. Bland annat alla fina vänner som finns i alla lägen och alla väder.. Tacksam över att ha fått chansen att träffa alla nya människor jag mött den sista tiden.. Fått nya fantastiska vänner.. Jag har min familj som jag saknar så fruktansvärt mycket! Vad jag önskar att jag hade haft dem nära.. Jag har en höst full av överraskningar att se fram emot.. Jag möter nya äventyr och nya utmaningar.. Jag möter dem med glädje och nyfikenhet ♥
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar