Snart fredag (igen)

Vad fort tiden går! Helg igen.. Tyckte det var inte så längesen jag skrev om att det var helg.. Vart har denna veckan nu tagit vägen? En fråga man ställer sig varje fredag nuförtiden känns det som.. Men det blir skönt med helg den här gången.. Sist jobbade jag bort hela helgen men denna är jag ledig iallafall halva.. Jobbar natt imorgon så går av lördagmorgon sen jobbar jag inte förren på måndag.. Så när jag har sovit några timmar på lördag efter jobbet så kör jag upp till hjärtat i GBG.. Såå härligt det ska bli! Längtar otroligt mycket efter honom nu! Speciellt efter denna veckan och allt som varit.. Behöver få känna hans närhet och trygghet.. Saknar honom lika mycket som vanligt <3 Blir inte så mycket tid tillsammans men iallafall halva lördagen och som det ser ut nu hela söndagen om jag inte ska jobba extra.. Men nästa helg! Dåär man ledig tors-sön ni kan tro att det ska mysas då! Flera dagar tillsammans där uppe med mys och massa påhitt *längtar*

Jobbat de sista dagarna därav den dåliga uppdateringen.. Tog mig 3 timmar att komma hem från jobbet igår.. 3 timmar från Lund till Hbg!!!! Jag var måttligt trött och irriterad när jag kom hem.. Hade dessutom inte sovit någonting natten till onsdagen.. Jag låg vaken och kunde stänga av larmet på mobilen redan innan det ens hade ringt kl 05 på morgonen.. Ingen bra natt.. Så efter ett pass på jobbet med ganska mycket att göra var man måtligt irriterad och trött redan när man satte sig i bilen.. O så kommer man ut till snövädret och en avstängd motorväg *suck* Har iallafall fått hem min bil nu.. Äntligen är hon hemma!! Härligt att få köra sin egen bil igen.. Nu har både bilen och jag varit med om äventyr nog så nu håller vi ihop i många år utan mer spänning på vägarna.. Kvällen på jobbet idag har varit ganska lugn.. Skönt med ett hyfsat lugnt arbetspass efter en hektisk vecka.. Varit väldigt mycket att göra på jobbet den sista tiden.. Nu börjar högsäsongen verkligen dra igång så det händer mycket och man har alltid händerna fulla.. Skönt att slippa stressa idag.. Man hade att göra men stressen slapp man.. Skönt nät man inte käner sig helt kry heller.. Har en förkylning på G som ine riktigt brutit ut än så man är lite seg i kroppen.. Men det övelever jag!

Nu ska jag stänga ner och krypa ner i sängen istället...
Sov gott där ute!


Till dig har jag inget mer att säga! Du har gjort ditt!!!
På grund av dig har min tillit till andra människor försvunnit!
På grund av dig går jag med en ständig oro!
På grund av dig mår jag som jag gör.. Grattis!
Man kan inte lita på någon.. Inte ens sin andra hälft..

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Frustrerande!!

Fruktansvärt frustrerande att vara så otroligt trött som jag är men att inte kunna komma till ro.. Jag vill sova.. Jag behöver sova.. Men jag kan inte... Ahhh allting bara snurrar i huvudet på mig... Det blev för mycket nu.. Allt på en gång.. Allt med bilen efter olyckan.. Pengar till självrisken.. Allt som ska ordnas med försäkringsbolaget med mera.. Med mera... Sen allt detta nu med polisanmälan man gjort som ska följas upp och utredas! Jobbet där vi börjat känna av högsäsongen nu med massor att göra.. Man är ganska trött när man kommer hem därifrån.. Tycker visserligen det är kul att man har något att göra.. För min del får det mer än gärna hända något hela tiden.. Ävn om man strävar efter något att göra under hela arbetspasset så innebär det inte att man inte är trött när man kommer hem.. Allting har flutit på den sista tiden.. Man har mått bra.. Varit hyfsat frisk för en gångs skull.. Träffat någon som sätter hjärtat i brand på mig! Som finns där i alla väder.. Någon som verkligen bryr sig och tar hand om mig på allra bästa sätt! Någon som berör mig! Någon som verkligen gör mina dagar till bra dagar.. Jag har hittat en trygghet i mig själv.. En trygghet i honom.. Jag har fantastiska vänner som ställer upp och finns där för mig! Tyvärr känner jag att jag är åter på ruta ett igen.. Jag kan varken kan eller har orken att ställa upp för mina vänner så mycket som jag brukar.. Jag har inte orken att flänga runt över allt och hitta på saker omkring mig hela tiden just nu med allt annat som tar min energi.. Självklart finns jag där för mina nära och kära! Men kanske inte på samma sätt för ett tag just nu.. Jag finns där för dem alltid men kanske inte fysiskt lika mycket som vanligt.. Jag behöver få vara själv vissa stunder.. Få rensa mina tankar.. Försöka styra upp allting annat just nu.. Det är mycket nu... Och allt har rasat igen på grund av en enda person... En enda person har raserat allt det jag byggt upp under hösten!! Lugnet jag hade återfått i mig själv.. Tryggheten jag hade.. Jag är tillbaka på ruta ett igen dvs slutkörd, trött, oroad och tankspridd.... Att man kan vilja skada en annan människa så på detta sättet?!! Förnedra och kränka någon som DU har gjort! Varken jag eller någon annan i min närhet kan förstå hur man kan vara kapabel till en sådan här sak..  Det trodde jag aldrig.. Jag fixar detta det vet jag.. Behöver bara lite tid för att hämta nya krafter.. För att orka leva det där glada livet med massor av äventyr igen... Men just nu behöver jag lugnet för att hitta lugnet i mig själv igen.. Men jag kommer tillbaka det kan ni vara säkra på!  

Ska återigen försöka lägga mig för att sova en stund.. Upp tidigt och jobba imorgon så man borde sovit vid detta laget men så fort jag lägger huvudet på kudden så börjar allting snurra igen.. Tror jag flyttar med mig datorn in till sovrummet och somnar till musiken.. Tur man har en laptop som man kan flytta hur som helst... Har en lång dag framför mig med jobb först.. Sen hämta bilen.. Och därefter samtal så man är hemma sent imorgon.. Men jag kan trösta mig med att jag har sovmorgon innan jobbet på torsdag iallafall.. Plus att jag får ju tillbaka min pärla imorgon.. Den har jag längtat efter kan ni tro!! Så underbart det ska bli att få köra min egen bil.. Min härligt galet fina nya bil!

Nu måste jag stänga ner skrivandet här och försöka sova lite..
Hoppas ni andra får en skön nattsömn!

Tjingeling!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Arg.. Ledsen.. Och fruktansvärt kränkt!!!

Det här trodde jag ALDRIG om dig!!! Att du är kapabel till mycket det visste jag men detta?! Nej det trodde jag inte! Du har gått långt över alla gränser som finns!!!!! Du påstår att DU mår dåligt! Hur tror du JAG mår!!!?? Du mår ingenting jämfört med mig! Du har sjunkit lågt! Du behöver hjälp!!!

Det har varit två turbulenta dagar med mycket som har hänt.. Svårt att koppla av och lite sömn har det blivit.. Känner mig ganska tom och ganska slut just nu.. Känner mig splittrad... Tankarna snurrar omkring.. Jag är arg men samtidigt ledsen... Helt färdig... Hoppas på att kunna somna gott inatt för det behöver min kropp... Imorgon är det dags för jobb igen.. Ska även hämta bilen efter jobbet! Något bra i alltihopa iallafall! Sen ska jag försöka sola en liten runda på kvällen.. Gjorde det med Caroline idag och det var välbehövligt.. Så himla skönt!

Har varit ute hos Caroline under eftermiddagen.. Lika trevligt som vanligt.. Stackars lille Robin är sjuk där hemma.. Får hoppas han blir bra snart igen... Massa prat med Caroline som behövdes och mys med Robn och Zera.. Emilia såg man inte röken av eftersom hon hade en lekkompis där hemma.. Som vanligt så frågade skitungen om Max det första hon gjorde när hon såg mig.. Hon är för go! Solade som sagt innan jag körde hem.. Riktigt skönt.. Nu sitter man här hemma och tar det lugnt.. Försöker rensa tankarna lite.. Lyssna på lite musik och ta ett hett bad.. Göra mig en kopp varm choklad till det sen krypa ner i sängen.. Ladda nya krafter inför morgondagen..

Nu ska ja tappa upp det där badet..
Skriver kanske en rad till lite senare...

Saknar dig älskling!! Längtar sååååå efter dig!!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Söndag

Oj vad helgen har försvunnit fort!! Vart tog dem dagarna vägen egentligen!?? Märks att man har jobbat nätter.. Tiden bara flyger iväg.. Man jobbar.. äter.. Och sover.. O vips så har dagarna sprungit förbi.. För er som varit lediga och börjar jobba imorgon så önskar ni nog att helgen hade varat lite till.. Jag själv som har spenderat hela helgen på jobbet är ganska nöjd över att det är måndag imorgon då det innebär ledigt för min del.. Visserligen inte så länge.. Går av imorgon på morgonen så sover man halva dagen ungefär.. Sen är man ledig på tisdag innan det är dags att börja jobba igen på onsdag.. Men jag klagar inte.. Är så otroligt skönt att ha ett jobb! Dessutom ett jobb man trivs med.. Ett jobb man faktiskt älskar att gå till.. En rastlös liten tjej som mig hade inte klarat av att gå hemma någon längre tid.. Nej jag behöver sysselsätta mig annars blir jag sur och grinig =) 


Som sagt så har jag ju sovit bort denna dagen oxå då man jobbade inatt.. Hade ännu en natt med mycket att göra.. Klockan halv sex kunde man gå och slänga i sig lite mat.. Ni kan tro att man var hungrig vid en tiden! Men även om det var en natt med mycket att göra kändes det helt okej.. Vi hade bra struktur på arbetet och det flöt på bra.. Man var nöjd när man gick hem imorse.. Dock har jag sovit väldigt dåligt iallafall idag.. Vet inte riktigt varför.. Vaknade redan 12.30 och hade sedan svårt att somna om.. Låg och somnade till och vaknade till hela tiden fram till efter kl 17 när jag gick upp.. Men lite sömn har det blivit.. Känner mig ändå ganska fit for fight för arbetet får jag säga..  Har inte hunnit med så mycket under dagen så jag hr väl inte allt för mycket mer att skriva egentligen.. Har hunnit med att sitta på soffan sedan jag gick upp.. Har slängt i mig lite mat och gjort mig iordning för jobbet.. Snart dags att dra på sig skorna och jackan så man kan sätta sig i bilen och köra iväg..  Har hunnit prata med älsklingen i telefon oxå en stund.. Saknar honom sååå!!! Hans famn!  *mys*

Dags för mig att börja packa ihop mig..
Hoppas ni får en trevlig kväll läsare!

Tjingeling!


*Längtar så!!*

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Lördag och ännu ett nattpass stundar

Nu har man snart vaknat upp ur koman känns det som.. Så några rader kan man skriva ner här ikväll så ni ser att jag lever.. Var en tuff natt på jobbet.. Mycket att göra och ganska rörigt.. Tur man har undebrara arbetskamrater att jobba tillsammans med så man klarar de passen när man har så mycket att göra.. Var ganska uppe iv arv när jag kom hem så var svårt att somna.. Somnade nog inte förren efter 10 idag innan jag kom till ro.. Sov lite halvoroligt dem första timmarna men sen har jag somnat som en stock.. Sov gott när klockan ringede lite efter 17.. Gick inte upp förren efter halv sex... Sitter här och gäspar fortfarande.. Måste laga mig lite mat så jag får något stadigt i magen.. Det gjorde jag inte igår så snacka om att man var hungrig kl 05 när man väl kunde sätta sig och äta lite snabbt.. Behöver ha något ordentligt i magen inatt ifall det blir likadant.. Plus att man kanske vaknar till liv lite mer om man får i sig lite riktig mat nu.. Annars har jag snart svalt hela lägenheten och lite därtill med mina gäspar.. *gääääääääääääääääääääääääääääääääääääääsp*

Blev inte mycket till inlägg idag kära läsare..
Nu ska jag sätta igång lite musik och laga mat..

Önskar er en trevlig lördagskväll!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Fredagsmys

Nu har svenska folket börjat med sitt fredagsmys.. Mitt fredagsmys har varit en tupplur på soffan 2 timmar.. Nu är jag fit for fight för jobbet!  Spännande att få se vad denna natten har att bjuda på nere på barnsjukhuset.. Så medans ni andra antingen sitter hemma och har gjort av med era pengar på godis, film och annat mys eller ni som är ute ikväll och spenderar era pengar så tjänar jag in lite till istället ikväll.. Man får ju se det positiva ur det negativa eller vad säger ni?!

Pratade med verkstaden där bilen fixas innan idag.. Vet ni vad! Den är färdig på tisdag!!!!!!! Äntligen ska jag få hämta hem pärlan igen! Jobbat nätter där så blir att jag hämtar den på onsdag.. Gud vilken härlig känsla när dem sa att den snart va klar.. Kunna lämna tillbaka lånebilen och få köra min egen bil igen! Har haft en bra lånebil helt klart men det är alltid skönast att få köra sin egen bil.. Min gröna pärla! Det gjorde in fredag helt perfekt att få veta det!

Nu ska jag strax sätta mig i bilen och köra iväg.. Så jag får väl ta tag i mitt liv och slita mig från datorn.. Dags att göra sig iordning lite grann..

Saknar mitt hjärta!!!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Fredag!

Äntligen helg eller vad säger ni andra! Visserligen så tar min helg egentligen slut nu.. Har varit ledig två dagar och ikväll är det dags att börja jobba igen.. Tre nätter har jag framför mig innan man är ledig någon dag igen.. Har sovit ganska okej inatt så jag känner faktiskt att det ska bli kul att köra ner mot jobbet ikväll igen för att jobba inatt.. Fast o andra sidan så vet man aldrig om man har hunnit bli trött tills dess.. Förmiddagen spenderar jag nämligen med att tvätta.. Jag trivs väldigt bra med att bo högst upp så man inte har någon insyn i lägenheten.. Känner mig tryggare,.. Men när jag tvättar är det inte roligt att bo på 4:e våningen.. Springa upp och ner.. Upp och ner... Men jag behöver inte ta mig till gymmet idag iallafall för träning får jag ändå.. Härligt va!!

Gick upp halv tolv idag.. Somnade ganska sent igår men det var tanken för att jag skulle kunna sova lnäge idag.. Blev inte så sent som jag hade tänkt mig.. Vid elva-tiden orkade jag knappt hålla ögonen öppna längre så då kröp jag ner i sängen... Tog mig någon timme men sen somnade jag gott... Vaknade första gången först vid 7 på morgonen sen somnade jag om efter någon timme och vaknade när klockan ringde halv tolv.. Då hade man inget annat väl än att gå upp för att börja tvätta vid 12.. Skönt att få det gjort idag.. Behöver man inte tänka på att tvätta på någon vecka iallafall.. Ska ta mig ett ryck här uppe i lägenheten oxå idag när jag ändå är fast hemma pga tvätten.. Måste plocka undan lite och damma av.. Tänkte ta en vals med golvmoppen oxå när jag dammsugat.. Undrar om golvmoppen kan flertalet valser? Hmmm... Själv kan jag bara tre-taktsvals så den får nog rätta sig efter det.. Har den riktig otur den stackars golvmoppen så får han agera mikrofonstativ oxå mitt i städningen när favoritlåtarna spelas på datorn! Vi får väl se vad han får stå ut med idag.. Så länge golven blir torkade är jag nöjd.. Något annat spännande händer inte idag..  Om jag hinner innan tvätten är färdig och när städningen är klar ska jag sätta mig ner och redigera lite nya bilder.. Ska plocka fram lite äldre bilder och redigera.. Ska passa på att lägga in studentbilderna jag har på en skiva i datorn istället.. Ska även flytta över dem på USB-minnet istället ifall någonting skulle hända med skivan eller datorn... Vi får se vad som hinns med annars tar jag det imorgon.. Blir en tur till Tess när tvätten är klar här hemma.. Umgås och äta middag tillsammans innan jag beger mig ner till barnen i Lund..

På tal om mat så ska jag gå och få i mig lite frukost nu..
Kikar kanske in här någon gång till under dagen..
Vi ser vad som sker..

Tjingeling!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Ett litet kvällsbesök

Jag kikar in här i bloggen för ett lite minibesök såhär på torsdagskvällen.. Har nog egentligen inte så mycket spännande att berätta för er.. Men man kan ju inte alltid ha djupa inlägg har i bloggen.. Ibland får det bli lite uppdatering om dagens bravader och inte så mycket tänkande bakom.. Eller vad säger ni gott folk?

Den här tjejen börjar bli ganska så trött nu faktiskt.. Blev en sen natt.. Satt uppe länge inatt.. Var hur pigg som helst samtidigt som jag fastnade på facebook med en härlig tjej i en kul disskution om bloggar, livet och allt där emellan.. Fick en hel del bra tips till bloggen så därav den nya designen.. Har testat mig fram lite med fotoredigeringsprogrammen och sidorna med bakgrunder.. Vi får se hur länge denna designen får vara kvar.. Man är ju nästan trött på den när man väl är färdig för då har man suttit och grejat så länge med den.. Men den här funkar ett tag.. Lite småfix kvar bara.. Blir nog att man sitter och redigerar lite bilder och annat imorgon så är man förberedd den dagen man ska göra en ny.. Ska sätta mig ner och göra färdigt designen till chatrine oxå nu när jag fått ner bra programm att redigera i..  Ska försöka sova lite under dagen imorgon oxå så man orkar med sina nätter på jobbet som står på schemat sedan.. Går på imorgonkväll och går av på måndagmorgon.. Så min helg är räddad ju! Men jag trivs på jobbet så jag tycker det är skönt att åka ner och spendera dagarna/nätterna där.. Trivs oerhört bra med alla nätter jag får jobba nu oxå dessutom.. Har börjat fundera mycket över framtidsplanerna oxå.. Pluggande och lite annat.. Har pratat lite grann med chefen om framtiden så vi får se vad som händer och framför allt när det händer.. Det är skönt att ha lite framtidsdrömmar. .. Mål att sträva efter.. Jag mår som bäst när jag har det strukturerat omkring mig och något att se fram emot.. Man är inte stenbock för ingenting.. Envis och målmedveten.. Ja det stämmer verkligen på mig.. Tillbaka till ämnet som jag egentligen började med.. Dagens bravader.. Gick upp tidigt för att kunna flytta bilen.. Fanns inga parkeringsplatser här igårkväll när jag kom hem från Caroline där jag spenderat hela kvällen med god mat och trevligt snack så jag fick ställa mig där jag bara får stå till 9 på morgonen så halv nio var jag uppe och flyttade bilen sen var man supervaken.. Så det blev soffläge med datorn i knät.. Började pyssla med bloggen ganska omgående sen var jag fast vid datorn till kl 14!! Var tog tiden vägen egentligen! Begav mig sedan till Tosse.. Blev god middag där som hennes mamma kockat ihop sen körde vi ivög på lite uppdrag.. Handlade pulka till Casper och annat trevligt innan jag körde hem igen.. Har pratat med Caroline sedan jag kom hem i telefonen och nu istter jag här.. Grus i ögonen har jag och John Blund kommer nog snart.. Måste dock försöka hålla mig uppe inatt så jag sover länge imorgon då man ska jobba natten så man vänder rätt på dygnet redan nu.. Får se hur det kommer gå med den saken *skratt*  Men det blir nog bra.. Har haft en skön ledig dag idag.. Även igår hade jag en härlig ledig dag.. Förutom besöket på VC var det lugnt.. Var hemma och pulade innan jag körde ut till Caroline.. Sov t.o.m en stund mitt på dagen.. Troligtvis därför man var så pigg på kvällen.. Och av allt kaffe och all Cola man drack under kvällen.. Sen är det sååå lätt att fastna i datorn som jag gjorde igår.. Skulle varit på AW med mina arbetskamrater idag men huvudet är inte riktigt på topp för det så jag hoppade det.. Jag siktar in mig på nästa istället..

Saknar mitt hjärta idag så det känns ända ner i tårna.. Extra mycket nu för man vet att man inte träffas på ett tag.. Visst är det skönt med lite distans.. Få sakna varandra och längta.. Men man blir ju galen av längtan oxå! Jag får nog snart färga håret, tänk alla gråa hår man får av detta!!! ahhhh!! Dags att köpa hårfärg *skratt* Även dags för en klippning av topparna för min del känner jag.. Så får ta två flugor i en smäll när mina nätter på jobbet är avklarade.. Vet inte om jag ska färga det ljusare eller mörare denna gången.. Hmm.. Vad säger du hjärtat?? Och vad säger ni andra?  Ni får lägga lite tips i kommentarerna..  I vilket fall som helst tycker jag att tiden kan gå lite fortare så jag får kramas och mysa lite med hjärtat igen.. *Saknar dig* Kan ni tänka er denna tjejen har gått och blivit tokförälskad! Det kunde jag inte ens själv gissa att jag skulle bli för ett tag sen.. Men han slog ner som en blixt från en klar himmel.. Helt underbart!

Det blev visst en ganska lång uppdatering här ikväll trots allt.. Man hade mer att skriva än man trodde.. Inte för att det är något speciellt som har hänt men lite har man hittat på.. Lite tankar och funderingar har man alltid.. Den här tjejen som skriver är en grubblare utan dess like! Jag kan nog vända och vrida på allt i all evighet.. Jag tänker och funderar.. Grubblar och filosoferar.. Det är allt mellen himmel ch jord.. Allt som händer i livet.. Allt man läser.. Hör.. Ser... Alla människor man möter... Jobbet.. Ja livet i allmänhet... Allt kan man fundera på.. Allt kan man vända på.. Allt kan man tänka en gång extra på.. Men jag behöver bli bättre på att släppa vissa saker och ting ibland.. Spontan och impulsiv är jag.. Ibland kan det flyga i mig vad som helst.. Får jag för mig att göra det så gör jag det oxå.. Men jag går gärna igenom dagarna om igen.. Jag tänker många gånger för mycket för att det ska bli så rätt som möjligt.. Ibland blir det mest rätt om man faktiskt inte tänker så mycket.. Bara går på känslan.. Oftast har den där pirrande första magkänslan faktiskt rätt.. Konstigt men sant.. Kvinnlig intution kanske!!

Dags för mig att slita mig härifrån en stund iallafall..
Plocka iordning lite här hemma och tappa upp ett varmt skönt bad..
Göra mig en kopp te efteråt och slå mig ner i soffan med min bok..


Hoppas ni andra har en lika lugn och skön kväll..
Och till min arbetskamrater hoppas jag att dem har en riktigt rolig kväll!!

Tjingeling!

<3<3<3 J&J <3<3<3
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Börjat om på nytt igen..

Jag började om på scratch med bloggen och skapade mig en hel ny bloggadress för att kunna göra iordning bloggen ordentligt.. Designen var lättare att göra om på nytt igen så här.. Och ett nytt år med en ny start på livet har börjat så det passade ganska bra med en ny blogg oxå.. Ska försöka bli lite flitigare med bloggandet igen hädanefter.. Designen är inte riktigt klar men det är sånt man kan pyssla med i alla evighet och alltid ändra.. Man tröttnar lika fort som man har gjort den.. Nu ska jag ta tag i nästa blogg (åt en kompis o deras familj) Men efter en hel förmiddag här framför datorn är det dags att börja röra på sig och göra någonting.. Jag rör mig mot Tosse för lite middag där borta innan jag komme hemåt igen.. Tills dess får ni hålla till godo med dettta så uppdaterar jag lite senare ikväll..

Tjingeling!!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar