Och här kommer en till Malin! <3


Har haft en helt fantastisk helg! En välbehövlig sådan oxå.. Med innehåll av allt från bebismys, mosters söta stjärna tog sina första steg, mycket prat om allt mellan himmel och jord, tacosmys i Hässleholm med Malins familj, Pontus och lilltjejen i fredags, en shoppingrunda på stan i hässleholm med Malin, Viilja och Matilda på lördagen innan vi sen skulle fixa iordning en god lunch till gänget som slet med en flytt, på kvällen en väldigt trevlig fest hos C med många nya härliga ansikten att lära känna, kanonkul! Hoppas på att få se mer av dem.. Dagen i ära har spenderats med lite spelande, Malins svordomar över husritningen hon sitter och gör, Glögg, Middag och kaffe hos Pontus föräldrar, en tur på Citygross för oss tjejer och vid 19-tiden var det dags för mig att sätta mig på tåget hem till Hbg igen.. För tillfället så får jag vända på en välkänd fras för just nu känns det som : "Hemma bra men borta bäst" Lite småkonstig känsla att komma hem till en tom lägenhet efter en helg full av mys och närhet med fantastiska människor 24/7.. Tar nog en dag eller två att vänja sig vid tystheten igen.. Dock dröjer det inte lång tid innan det är dags att åka upp till Halmstad igen.. På torsdag blir det lunch på stan med Malin och lillan, en sväng inom sjukhuset i Halmstad för lite hemligheter därefter blir det julmys för hela slanten med töserna! Pepparkakshus och julgodis ska det bakas och natten spenderar jag i Halmstad för att på fredagen återuppta julmyset innan det är dags att åka hem och spendera helgens nätter på jobbet.. Blir även ett Zumbapass för mig och Malin på torsdagkväll.. Här ska det brännas kalorier!! En fullspäckad vecka med andra ord - Härligt!!

Nu tror jag den här tjejen ska pyssla lite här hemma innan det är dags för att krama kudden här hemma. En ny dag stundar ju imorgon som man ska ha ny och färsk energi till..

Natti natt!

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Här kommer en till :) <3



Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Denna möttes jag av i min inkorg på spotify - Tack söta du!




Jag har så många otroligt fantastiska och fina människor omkring mig! Människor som förgyller min vardag och värmer mitt hjärta.. Familjemedlemmar och vänner.. Vissa har man känt sen barnsben andra har nästlat sig in i mitt liv på senare tid.. Alla lika mycket värda och lika betydelsefulla för mig ♥

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

What a wonderful phrase

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

......

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

En annan värld




Nu sitter jag här igen faktiskt.. För ett tag har det visst blivit mer än ett inlägg på en månad.. Sitter i musiken och drömmarnas värld.. Försöker finna lite ny energi.. Ladda batterierna på nytt.. Har dem senaste dagarna fastnat totalt i musikens värld.. Jag hör inte ens telefonen när jag försvinner in i mig själv.. Ibland är ensamheten ett skönt faktum.. Det är som en klok arbetskamrat sa: Det är skillnad på att vara själv och att vara ensam.. Bättre än så kan man inte uttrycka sig.. Det finns dagar då jag känner mig ensam.. Då önskar jag att jag hade haft någon att dela dygnets alla timmar med och inte bara ibland lite då och då.. Sen finns det dagar då jag känner mig själv men inte ensam.. Det är då jag kan njuta av tomheten i lägenheten.. Njuta av att det faktiskt bara är jag som sitter i soffan och ingen annan.. Det är bara jag som kryper ner i sängen och ingen annan som tar plats.. Jag kan komma och gå när jag vill utan att någon annan har något att invända..  Jag får tid över för mig själv.. En stund över för att reflektera över dagen, veckan, livet.. Ingen människa vill vara ensam men att vara själv i perioder gör gott och det behöver vi alla få vara..  Idag ler jag åt ensamheten och njuter av tomheten..
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

It's time




Dags för mig att sluta stirra mig blind på det som varit och inte kommer bli igen..
Istället öppna ögonen för det som finns omkring mig just nu och faktiskt kan bli..

Ja nu är det dags att tänka lite på framtiden och inte fastna i det som faktiskt redan är förbi.. Det finns en tid för allt som händer.. Ibland varar det länge.. Ibland tar det slut alldeles för fort.. Det är lätt att fastna i sina gamla fotspår.. Följa det man vet för tryggheten det ger att veta vad man ger sig in på.. Men livet handlar om äventyr.. Det handlar om rädsla och osäkerhet för det okända.. Livet handlar om att ta sig vidare förbi de hinder vi möter på vägen.. Att våga ge sig ut på okända marker och utforska.. Man måste våga för att vinna sa en klok människa en gång i tiden.. Och vilket ordspråk skulle kunna beskriva livet bättre? Det är lätt att stå och stampa i sina fotspår.. Följa marken man redan trampat upp.. Det stora steget att kasta sig ut i det okända inför framtiden kan vara otroligt svårt att ta ibland.. Men en dag.. Vid en viss tidpunkt i livet kommer man till insikt om att livet handlar om att gå vidare.. Släppa och lämna bakom sig.. Glömmer gör vi aldrig.. Våra minnen kan ingen någonsin ta ifrån oss.. Det är stor skillnad på att släppa taget och att glömma..  Våra minnen bär vi med oss genom livet som en lärdom.. Vi bär med dem som bränsle för att kunna utvecklas..

Jag har kommit till en punkt i livet där det för mig är dags att släppa taget om en hel del som länge har tjuvat min energi..  Minnen bär jag med mig.. Dem kan ingen någonsin ta ifrån mig.. Ibland plockar det fram skratten i mig.. Stundtals trillar tårarna.. Ibland av lycka, ibland av sorg.. Lycka för att jag har gått vidare, sorg för att jag har lämnat något och avslutat ännu ett kapitel i livet.. Det är dags att vända blad och ånyo börja skriva på livets historia.. Det är dags för mig att våga kasta mig ut i det okända.. Flytta på mig och börja om.. Jag knyter säcken med otroligt många minnen från de senaste åren.. Inte för att glömma men för att gå vidare.. Jag stoppar undan den där jag vet att jag hittar den.. Där jag lätt kan hämta den och knyta upp knuten för att minnas för en stund och sedan stoppa tillbaks det igen.. Det är dags att skapa sig nya fräscha minnen.. Bra eller mindre bra.. Allt lär jag mig av.. Det jag går igenom om det så är händelser som ger mig tårar eller skratt så formar det mig till den människan jag är.. Den unika själ som ingen annan kan vara..

Det är mycket som jag idag väljer att ta ett steg framåt ifrån och nu lämna bakom mig.. Det är med en viss sorg i hjärta och själ  som jag tar detta steg och gå vidare men samtidigt med en otrolig lättnad.. Det är helt enkelt dags.. Om ett år, två kanske eller t.o.m 10 år kommer det vara dags att göra samma sak igen.. Stänga ett kapitel för att kunna påbörja ett nytt.. Det är så livet ser ut för oss alla.. Som jag i början skrev: Ibland handlar det om längre perioder i vårt liv, ibland tar det snabbt slut.. Beroende på vad vi möter här i livet under just den fasen vi lever i just då bestämmer vi när det är dags att avsluta för att gå vidare..

Allt handlar om egna upplevelser    Vår individuella styrka    Och våra egna medvetna val

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Lite tid över

Det blir en fullspäckad vecka här nu f.r.o.m imorgon.. Läkarbesök, sjukgymnastbesök, undersökningar, fikabesök ute hos Caroline, Patrik-tid, jobb jobb och ännu mera jobb.. Till helgen blir det Halmstad-Hässleholm-Halmstad-Helsingborg.. Ser framemot den kommande veckan.. Det blir nog bra det här minsann!!

Har varit dålig med bloggandet.. Det är ju så man har inte tid att sitta vid datorn och skriva dag ut och dag in.. Det finns ju dem som sitter och skriver flertalet inlägg om dagen för att dem inte har nåt vettigare att göra så vill man ha en statusuppdatering på bloggen ett par gånger om dagen med allt uppdaterat om vad som händer och görs in i minsta detalj så får man läsa någon annans blogg än min.. Jag kikar in lite mallan varven och visar att jag lever och finns här..  Jobbet tar mycket tid sen har man ju allting annat runt omkring i livet oxå.. En lägenhet som ska hållas iordning, vänner att träffa som ställer upp i vått och torrt, och ibland behöver man helt enkelt bara en stund för sig själv med lugn och ro.. Försvinna bort i en bra bok och koppla bort vardagen för en stund..


Söndagen har spenderats på bästa möjliga söndags-sätt.. Var hemma runt 8 imorse, gick av sista nattpasset för denna veckan.. Sov bort halva dagen för att sedan bädda ner mig i soffan och mysa vidare.. Ett varmt bad, en kopp te och en massa tända ljus har det blivit idag.. Nu ligger jag nerbäddad på soffan igen med datorn i knät, lyssnar på musik och filosoferar om livet.. Några timmar till sen bäddar jag ner mig i sängen istället och hoppas på några timmars sömn inatt.. Inte lätt att vända på dygnet med en klackspark när man jobbat 4 nätter..

Livet kan vända på en sekund så ta vara på det ni har idag, just nu..
Var aldrig rädd för att berätta för någon hur du känner, vad det än handlar om
en dag kan det vara för sent..
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Nu har jag bestämt mig!

Nu har denna damen bestämt sig för att forma framtiden till det bästa och utvecklas.. Sluta stå och stampa på samma ställe.. Så fort både jobb och bostad är fixad så lämnar jag Helsingborg.. Nästa höst sätter jag mig troligtvis i skolbänken igen för att läsa vidare.. Då har jag nära till högskolan och behöver inte tänka på att röra mig någonstans för att jag ska börja plugga..  Man kan i lugn och ro sätta sig ner.. Börja om.. Hitta tillbaka till livet.. Utvecklas.. Möta nya utmaningar och äventyr.. Glömma en del ansikten för att lära känna nya.. Jag har 4 helt underbara människor här i Hbg som jag kommer åka "hem" och träffa så ofta det bara går! Och som är välkomna hem till mig när som helst på dygnet året runt.. Det finns alltid plats hos mig.. Männjiskor jag kommer sakna otroligt mycket! Jag behöver en omstart.. En kick i baken för att börja leva igen efter två tuffa år med mycket motgångar.. Har funnits en hel del positiva glimtar under denna tiden oxå och det gör det fortfarande men det andra har stulit mycket energi.. Nu får det vara bra! :-)

Ska strax krypa ner under täcket igen och ladda inför nattens arbetspass med härliga kollegor.. Kul att se vad denna natten kommer ha att erbjuda.. Alltid lika spännande att komma till jobbet då det ena passet aldrig är det andra likt..  Det är en del av charmen med att jobba där man gör.. Ska ta mig ut när jag har vaknat och springa en runda men för övrigt kommer dagen och kvällen gå i lugnets tecken för min del för att orka med att jobba sen.. Har 4 härliga nätter framför mig nu.. Men det känns helt okej då man endast jobbar 3 dagar nästa vecka..

Sitter här i mina mjukiskläder, gosiga och varma strumpo, osminkad och håret står åt alla håll och kanter.. Har tillsammans med Malin konstaterat att det är otroligt skönt! Bara vara sig själv och njuta av lugnet.. Vi är ju två härliga skönheter trots att vi inte ansträngt oss särskillt mycket idag när det gäller kläder och make up.. Varför ska man när man inte behöver det? Naturligt snygga har vi fått höra ju så det får vi leva upp till!
Musiken flödar ur högtalarna idag.. Tankarna snurrar kring lite av varje som vanligt..
Planerar.. Funderar.. Ler för mig själv.. Fäller en tår.. Saknar.. Längtar..


Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

.........

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Dags att skriva en rad eller två

Har spenderat eftermiddagen/kvällen hos Angelica och Leon.. Denna tjej är fantastisk! Det finns ingen som henne.. Och Leon är minst sagt aktiv för tillfället och lika söt som alltid! Underbara barn! Angelica bjöd på härlig middag.. Gott gott! Nästa gång är det min tur att bjuda hem och laga mat :-)

För övrigt spenderas dagarna som vanligt med jobb jobb jobb och lite mera jobb.. En del träning, promenader och fix här hemma.. Tvätten tvättar ju inte sig själv och disken diskar inte sig själv och inte har man det som ungdomarna i Ung & Bortskämd att man har någon som går och plockar upp efter en.. Det är skönt att klara sig själv!  Livet rullar på och saker och ting flyter på..  *peppar peppar* 

Händer inte så mycket just nu men däremot planeras det för fullt inför framtiden.. Ser framemot att få sätta planerna i verket och komma vidare i livet! Det är mycket som kommer förändras och en hel del roligheter att se framemot! Blir bra det här!

Dags att hålla kväll
Tingeling



Bygger med Leon.. Lyckades inte vända på filmen men lyssna på detta helt underbara skratt!
Det värmer vilket fruset hjärta som helst! <3

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

<3

Jag saknar en liten kille som en gång stulit mitt hjärta.. En liten kille som hela tiden växer och utvecklas.. Jag saknar allt bus.. Hans tindrande ögon.. Alla stunder vi kröp upp i soffan framför bolibompa eller en bra film.. Jag saknar en liten tuffing som idag inte är så liten längre.. Tänk vad tiden flyger iväg och vad åren går..
..



Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Tankeställare..

Det pratas mycket om att inte köra bil när man har druckit.. Självklart ska man inte göra det och självklart måste vi föra en dialog om problemet.. För fortfarande är det många som sätter sig bakom ratten efter att ha konsumerat alkohol. Vissa lite mer andra lite mindre men gemensamt har dem druckit.. Olyckor händer fortfarande för att människor är själviska.. Tror att dem är perfektionister i bilen och ingenting händer dem.. Dem kan minsann köra bil lika bra nyktr som onyktra..  Men det är inte bara kategorin med människor som just dricker och kör som är ett problem.. Mobilen i all ära men allt detta sms:ande bakom ratten.. Människor facebookar i mobilen samtidigt som dem kör bil.. Man kollar sina mail i telefonen samtidigt som man ligger i en hastighet på 110 eller mer på motorvägen.. Hur ofta ser man inte tjejer som sminkar sig i bilen bakom ratten samtidigt som dem kör.. Detta är en lika stor trafikfara som alkoholen.. Reaktionsförmågan är inte vad den borde vara.. Man är ofokuserad på det man gör samtidigt som man släpper blicken från vägbanan när man tittar ner i telefonen eller in i spegeln.. Om så bara för en sekund så kan den sekunden vara ett ögonblick på liv och död.. Ett barn korsar gatan samtidigt som blicken är i telefonen.. En sekund.. Och olyckan är framme.. En bil kör ut från en sidogata samtidigt som blicken är i spegeln.. Innan man hinner reagera har bilarna mötts.. En förbipasserande korsar ett övergångsställe och tror att bilisten har koll och är på väg att stanna.. Föraren har blicken i telefonen och tänker på annat.. Och där är olyckan framme igen.. Lika farligt som det är att köra bil full eller riktigt trött är det att sms:a samtidigt som man kör.. Lägga på sin make-up kan vänta tills bilen har stannat.. Det är kanske några minuter extra i tidsschemat.. Men det är värdefulla minuter..
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

En lugn kväll

Vilken nostalgitripp med Trolltider!!! Oj oj vad galet roligt att se igen! Sen har man ju datorn bredvid sig för att kunna hålla koll på vad som händer i fotbollen så klart.. Det var längesen Allsvenskan var så här spännande på slutet! Nervösa timmar nu.. Och en nervös vecka framför sig inför sista matcherna..  Spännande spännande!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Host host host - Välkommen hösten!

Höstens härliga baciller har nu kastat sig över mig oxå.. Hostan är envis och ger sig inte för en minut.. Det är tur man lever ensam för den stackaren som hade bott här hade nog inte stått ut en dag.. Nu börjar förkylningarnas tid i denna härliga lägenhet oxå.. Allt är som det ska vara med andra ord i början av November..  Kvällen kommer bestå av soffläge för min del under filten med en kopp te ständigt i handen.. Tänkte jag skulle sjunka ner i badkaret om en stund oxå.. Dock känns bakdelen väldigt tung så om jag kommer upp från soffan återstår att se.. Men det kan ju vara värt en liten ansträngning för att sen slappna av en lång stund i ett varmt och skönt bad..

Även om hösten och vintern för med sig kyla, förkylningar och mörker så knackar även en del positiva upplevelser på dörren..  Alla dessa härliga färger! Färger som lyser upp.. Ger gator och torg en färgkarta i alla dess färger och mönster på marken.. Skogen känns full av liv när löven dansar omkring runt fötterna.. När mörkrets skugga faller över lägenheten tänds alla ljusen.. Ljus som bringar värme och trygghet.. En rofylld känsla som inte går att beskriva med ord.. Man sjunker ner på soffan, tar ett djupt andetag och spänningarna släpper..
En härlig känsla!

Varje årstid har sin charm.. Varje dag har sina äventyr.. Varje tidsepok har något att lära..


Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar