Nya frissan

Har haft en härlig förmiddag med Tess och Kellie på väla idag.. Tog oss en runda i affärerna där inne innan vi satte oss ner och fikade lite grann.. Herregud vad folk det är på väla trots att det är vardag!! Märks att folk har lov denna veckan.. Kan inte tänka mig att det skulle varit så mycket folk annars.. Isåfall känns det som att en väldigt stor del av befolkningen går hemma utan jobb.. Men trevligt hade vi.. Tog en tir till elgiganten därefter.. Vilken tur att det finns trevliga och roliga säljare i affärerna ibland!! Vi har nog gjort hans dag lite roligare *skratt* Och han gjorde vår förmiddag och vår stund på elgiganten mycket roligare än vad andra hade gjort.. Kul när dem e så där sociala och kan skämta till det.. Inte bara försöker sälja och packa på en allt möjligt samtidigt som dem har ett ganska tråkigt humör.. Fick oss många härliga skratt där inne eller hur gumman! =D Och Tess fick sig sin dator oxå dessutom.. Så nu har jag hjälpt henne att installera den, göra säkerhetskopior och lite annat.. Tur att någon av oss e brunett gumman *skratt* ;) Så nu kan hon börja facebooka ordentligt med sin nya dator..

Har precis kommit hem och landade vid min egen dator en stund.. Måste kolla in vad som har hänt ute i världen ju.. Sen ska jag laga till lite middag tänkte jag.. Lite beslutsångest om vad jag ska göra bara.. Har alldeles för mycket mat att välja på nu när man varit iväg och storhandlat ju.. Funderar på att göra min egna hemlagade köttbullar kanske.. Lite sås och potatis till det.. Hmm... Spaghette och köttfärssås hade oxå varit gott.. Eller en fiskgratäng kanske?? Kycklinggryta?.. Jag får nog ta mig en ordentlig funderare så jag kan komma fram till ett bra beslut.. Jag har väl bestämt mig lagom till sent ikväll! =D Ska testa ringa doktorn igen snart oxå.. Inte kommit fram på telefonen där idag.. Annars får jag testa imorgon igen.. För övrigt händer det inte så mycket hos mig idag.. Blir en lugn kväll i soffan ser det ut som..


Dags för mig att kila ut i köket och ta mig en funderare :)
Tjingeling!


Här kommer lite bilder på nya frissan som man fick igår =))

              

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Full fart

Idag har det varit full fart på den här bloggaren.. Sov två timmar efter nattens arbetspass på barnakuten sen var det dags att gå upp igen då man skulle infinna sig hos Malin kl 13 för att styla till håret lite.. Klippt lite roligare frisyr, (kommer kort senare) färgat håret och slingat det.. Blev kanonnöjd! Det gjorde du bra Malin!! :))
Därefter körde jag mot Willys för att storhandla så det oxå blev gjort.. Lika bra att göra det idag så man slipper tänka på det sen.. Var ju ändå ute och körde.. Sen körde jag ut mot väla för att ta en runda på H&M och apoteket.. Sen bar det äntligen av hemåt igen.. Skulle bära upp ALLA min 7 påsar med mat och annat.. Det är då man önskar man hade dels bott i hus utan trappor och att man hade varit två.. Fick springa 3 ggr upp och ner för att få upp allting.. Nu har jag tränat för denna veckan iallafall *Skratt*  Började med att plocka in all maten och allt annat man hade köpt sen började jag städa.. Var dags att ta ett ordentligt ryck här hemma nu.. Märks att man inte mått helt okej.. Blir genast mer stökigt då.. Man lägger saker över allt och ingenstans.. Men nu är det skinande rent och luktar gott gör det.. Torkat alla golven efter man plockat undan och dammsugit.. Dammat över allt och skurat alla ytor i kök och badrum.. Blir härligt att lägga sig ikväll när här är rent och snyggt. Man sover sååå mycket bättre! Mår så mycket bättre när man har det rent och snyggt omkring sig.. Plockat in all disk i diskmaskinen som stod utanför och satt igång den.. Plockat av den precis nu när den var färdig så det oxå blev gjort.. Slippa tänka på att göra det imorgon.. Nu kan jag känna att jag verkligen är ledig imorgon.. Alla måsten är gjorda.. Bara räkningarna jag ska sätta mig med imorgon så dem oxå blir fixade.. Skönt att ha allt sånt gjort innan man går på och ska jobba så mycket nätter plus att jag åker på utbildningen nästa vecka.. Är himla nöjd med mig själv idag... Var jag hittade energin till att göra allt vet jag dock inte eftersom jag knappt sovit någonting.. Kanske är det som gjort mig speedad/övertrött.. Så man ska göra kanske?? :)) Känns underbart nu ialalfall.. Trött som bara den är jag så lär somna tidigt ikväll.. Snart dags att krypa ner i sängen.. Kolla på efterlyst sen sover jag nog gott.. Hoppas på det bästa iallafall... För övrigt har det inte hänt så mycket..


Tack Mamma för den helt underbara halsduken och pannbandet!!
Hur skönt som helst!!  =))) Hämtade ut det på posten innan =)

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Ny vecka..

Ännu en gång har man gått in i en ny vecka.. Måndagen lider mot sitt slut för många... För min del har den inte börjat än känns det som.. Börjar jobba kl 21 så då börjar min måndag.. Har två nattpass framför mig på jobbet.. Därefter två lediga dagar sen spenderar man helgen på jobbet med 3 nattpass till.. Nästa vecka är det full fart med jobbrelaterade ting oxå.. Jobbar alla dagar utom två då jag är på utbildning i Lindköping.. Ska bli otroligt spännande och kul! Ser jag verkligen framemot.. Har varit lite segt på bloggfronten för min del den sista veckan och som ni kanske förstår så lär det bli ganska kraftig bloggtorka nästa vecka oxå då man har fullt upp med annat.. Ni får stå ut med lite glesare inlägg framöver... Men jag lever och jag mår bra.. Lider av lite huvudvärk och yrsel men inget jag inte kan hantera.. Är ganska van vid det känns det som... Man kör på som man ska ändå :)

Helgen har jag spenderat i GBG med några av dem bästa omkring mig... Haft kanontrevligt hela helgen.. Myspys och väldigt roligt.. Nu dröjer det ju ett tag innan man ses igen.. Men längtan är bra den oxå även om den kan vara ganska så jobbig ibland.. Lite dubbla känslor där :) Så blir det när man ska gå och bli kär i någon som bor 20 mil bort ;)

Dags för mig att börja fundera på refrängen och göra mig färdig inför bilfärden ner till jobbet..
Hoppas ni får en trevlig kväll där ute!
Tjingeling!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Mycket som far omkring och en mage som säger ifrån

Mycket som åker omkring i tankarna nuförtiden.. Mest positiva tankar och vibbar men ox en hel del negativt som påverkar på sitt sätt.. Magen har börjat säga ifrån och symptomen på stressmage är tillbaka igen.. Inte mycket man kan göra åt saken mer än att försöka hålla ett lågt och hyfsat tempo för att kroppen ka orka med.. Men vissa saker har man ju som man måste göra.. Man kommer inte undan stressen från det.. Jobbet och all tid man spenderar där.. Man har inte så mycket att välja på.. En ganska hög belastning har vi på arbetspassen nu när högsäsongen börjat dra igång och barnen strömmar in.. Sömnen som det inte varit någon eda med på sista tiden.. Vet inte riktigt varöfr.. Sviter efter allt som varit de senaste veckorna kanske? Tycker det har börjat lugna ner sig lite nu men symptomen på att det har varit mycket kommer först nu i efterhand verkar det som när allting börjat lugna sig.. Tankarna snurrar iofs på högvarv om dagarna och även på nätterna.. Ibland skulle man kunna tro att man har en tvättstuga till huvud där maskinerna centrifugerar dagarna i ända.. Det är tur man har vissa platser att fly till för att hitta harmoni i tillvaron.. På jobbet flyr jag från alla vardagliga problem.. Där jobbar jag och allting handlar om barnen jag möter och deras familjer.. Jag fokuserar helt och hållet på jobbet och glömmer allting annat för en stund.. När jag behöver varva ner och finna ro kryper jag ner hos älsklingen och glömmer hela världen för en stund..  Jag hittar energi och styrka hos honom.. Kärleken han bär på ger mig så mycket glädje och lugn.. Känslan är svår att beskriva.. Han är min klippa jag lutar mig mot för att kämpa på i vardagen.. Min familj och mina underbara vänner är ett stöd som är oersättligt.. Utan dem vore jag ingenting..

Lite snurrigt inlägg och kanske inget intressant egentligen..
Men bloggen har man för att ibland få lätta lite på alla funderingar..
Vem har sagt att det måste vara logiskt?
Vem har sagt att det måste strukturerat och intressant?
Oftast är våra tankar ett enda stort virrvarv..
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Till Mitt Hjärta <3


Valentines, those butterflies
Gets me out best top inside
Got me feeling like a kid again
Oh I even run and run, telling all my friends
Now every day has a reason
Every night is the real thing 

you make it feel like the first time
Like there's never been another 
you make it real,like the first time
Everytime you lay down by my side
Ohh, it's the first time

Every moment spent with you
Something different always something new
I watch you sleeping, I hear you sigh
Oh I even love the way you cry
Now every kiss is a season, and every touch keeps me believing

Oh you make it feel like the first time
Like there's never been another 
you make it real,like the first time
Everytime you lay down by my side
Ohh, it's the first time
It's the last time you'll be alone
I'm there for you
I walk a circle, I see this through
I need you here to write this song
You make me feel like I belong
Every time you lay down by my side
It's the first time

Now every day has a reason
Every night is the real thing 
you make it feel like the first time
Like there's never been another 
you make it real,like the first time
Everytime you lay down by my side
Ohh, it's the first time
It's the first time

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Mysig söndag och en lagom måndag..

Söndagen blev riktigt trevlig.. Älsklingen kom vid 12-tiden.. Hade precis vaknat till liv och duschat när han kom.. Hade ju jobbat natten så gick upp vid halv tolv då vi skulle köra till mamsen när han kom.. En jättesöt blomma kom han med när han kom <3 Får ta en bild på den sen, svårt att förklara men den satt i en röd kruka med vita hjärtan på och ett stort fint rött hjärta i blomman.. Han är helt underbart söt! Fick supersöta badsaker till badet oxå.. Badskum i hjärtform och rosform.. Mmmmm ni kan tro att jag ska bada ikväll!!! Får kanske ta fram kameran då oxå när badet är fyllt innan jag hoppar i och visa hur det blir när jag lägger i mina fina badsaker så han får se hur fint det blir! Åt otroligt god sjömansbiff hos mamma och Jan igår.. Mammas mat är alltid bäst så klart! Det tycker vi alla barn om våra mammors mat eller vad säger ni andra där ute?? En helt underbar dag blev det tillsammans med folk jag älskar runt omkring mig.. Söndagsmiddag hos mamma blir det fler gånger snart igen minsann det saknar jag! =)

Idag har det varit en lugn och skön dag.. Hjärtat körde hem tidigt imorse.. Vaknade till och mös lite (nej inget sex!! jag vet vad ni tänker om mig *skratt*) innan han körde sen somnade jag om gott igen.. Vaknade dock efter någon timme men låg och halvslumrade fram och tillbaka till klockan var 11.. Otroligt skönt efter ett par intensiva arbetspass.. Satt hemma och gjorde mina dagliga rutiner innan det bar iväg till Tosse.. Åt lite middag med henne och Casper och pratade en massa.. Skönt att få prata av sig lite för oss båda två tror jag.. Därefter körde jag bort till Tess och barnen.. Vi har varit borta i hennes lägenhet och plockat lite.. Gick till affären och handlade.. Och sen har vi suttit hemma och pratat en massa vi oxå innan jag körde hemåt igen.. Så hela dagen har man varit på vift hos mysiga vänner.. Nu sitter jag här och bloggar lite.. Tänkte ta ett bad när jag är klar och sen därefter spela lite guitar hero tror jag innan sängen kallar.. Var längesen jag spelade nu.. Alltid roligt att göra något man känner sig duktig på..  Imorgon är det sen dags för jobb igen...

Fick ett viktigt samtal idag oxå.. Väldigt skönt att det börjar hända saker redan! Var beredd på att det skulle ta längre tid men nu är bollen i rullning.. Behöver få gå vidare med det för att kunna släppa tankarna på det lite grann.. Vill veta att det händer någonting så man slipper gå och fundera på om det kommer bli något eller inte.. Nu är första steget igång iallafall och jag vet att det har tagits på allvar.. Troligtvis kommer det gå vidare en bra bit till vilket jag hoppas på.. Pratade även med en till som på sätt och vis är inblandad.. Personen/personerna var dem som berättade för mig..
Tack för ert stöd! Det är guld värt ska ni veta! Jag är er otroligt tacksam!

Nu ger jag upp bloggskrivandet för idag och hoppar i badet istället..
Önskar er alla en trevlig kväll!
Kram på er
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Jobba jobba

Ja nu åker jag snart ner till jobbet för ännu ett arbetspass.. Hoppas på en lika bra natt som förra men man ska nog inte ha för höga förhoppningar.. Är ganska trött och seg så lite lugnare tempo idag hade varit ganska skönt.. Tur man trivs på jobbet iallafall..

Imorgon kommer hjärtat på förmiddagen och väcker mig.. Därefter blir det lite mys sen bär det av till mamma och Jan i blekinge.. Ska bli så mysigt! Längesen man träffade dem nu ju.. Och så får dem träffa världens sötaste oxå ju eftersom jag har honom med mig <3 En riktig myssöndag minsann..

Har itne så mycket att skriva...
Kika mest in för att ni skulle veta att jag fortfarande lever :)

Hoppas ni får en trevlig lördag alla läsare!!
Tjingeling
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Inte mycket sömn...

Nej idag blev det inte mycketsömn efter nattens arbete.. Somnade som en stock på jobbet vid 7-tiden imorse när jag gick upp och la mig.. Sov gott fram till halv elva men sen slog jag upp mina stora bruna och var klarvaken.. Försökte läsa lite för att bli trött.. Låg kvar i mörkret en stund och försökte somna om men ingentig gick.. Så jag valde till sist att ta bilen och köra hem.. Lägga mig på soffan här hemma istället och vila lite.. Bättre än att vara kvar på jobbet till klockan 21 ikväll när man inte sova.. Finns inte så mycket att göra på jobbet och där spenderar man så mycket tid ändå.. Har legat lite på soffan här hemma när jag kom hem sen kom Caroöline en runda när hon slutat jobba.. Inte så långt för henne att köra från kontoret och hit.. Druckit kaffe och pratat lite skit som vanligt.. Var nere och slängde lite sopor och skit när Caroline skulle köra.. Skulle ändå ner och hämta köket som hon skulle ha med sig hem till Robin.. Har städat och plockat undan här lite idag oxå så nu ska jag försöka nanna någon timme innan man ska jobba så man orkar med natten... Lär bara måttligt trött annars.. Skönt man kan sova på jobbet några timmar innan man ska köra hem imorgon för vid 07 lär jag vara mer död än levande tror jag.. Hoppas på en lugn natt på jobbet..

Annars händer inte så mycket i livet.. Man försöker pussla ihop fritiden, jobbet, ekonomin.. Ja allt som hör livet till.. Tur man har kärleken som gör att humöret trots allt är på topp även om man har mycket i tankarna.. Det bästa som har hänt mig på länge helt klart <3 En härlig känsla som går genom hela kroppen! Så mycket längtan.. Omtanke.. Värme..  ♥ Underbara Du ♥

Nu måste jag ta mig i kragen annars hinner jag aldrig sova..
Skriver en rad eller två imorgon när jag vaknat till liv innan jag hämtar min bästis..
Mysa med bebis imorgon ♥ Som börjar bli en stor tjej visserligen =) Men dock fortfarande lite bebis..

Tjingeling!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Kallt samhälle??

Har Sverige blivit ett kallt samhälle när det gäller kriminalvården?? Är vi kalla och okänsliga mot våra brottslingar? Har dem det verkligen så illa i våra svenska fängelser? Vad har ni andra för åsikter?

Min åsikt är nästintill raka motsatsen.. Våra fångar har en otroligt dräglig och nästan alldeles för bra vardag enligt mig.. Det är nästan ett himmelrike gentemot andra länders fängelser.. Våra fångar har tillgång till kuratorer, psykologer, terapeuter.. Dem får hjälp efter sina fängelsestraff att slussas ut i samhället igen.. Man förbereder dem hela fängelsetiden för att komma tillbaka ill samhället igen på ett bra sätt.. Dem har bra matmöjligheter.. Nästan bättre än skolmaten ibland.. Fångarna har tillgång till gym och träning.. Arbetsuppgifter för att tjäna lite pengar.. Rummen är inte allt för små.. Dem har tillgång till tv och annat.. Även våra slutna anstalter har detta.. Hur kan man tycka att vi har blivit kalla mot våra brottslingar?? Så mycket görs för dem för att komma tillbaka på rätt köl igen.. Så mycket resurser och pengar läggs ner på våra fångar för att dem ska komma ut som "vanliga" medborgare igen.. Dem har tillgång till det mesta på våra anstalter.. Om man har begåt grova brott ska man då välkommna dem med stora varma famnar och bara förlåta och glömma? Vad är ett fängelse för ett straff om det är som att bo på hotell? Hur ska vi i samhället då markera att det han/hon gjort är fel.. Hur ska vi då kunna säga att detta är inet okej att göra igen.. Konsekvenser är något människan behöver för att förstå.. Empati kan jag helt klart känna för brottslingar.. Jag kan försöka förstå varför man begår brott.. Varför man väljer den vägen man gör.. Många orsaker och val i livet kan leda till en persons brottsliga beteende.. Jag är inte kall rakt igenom.. Många gånger kan jag känna att jag förstår det beteende vissa männsikor väljer att ha.. Men ibland går det bortom mitt förstånd.. Självklart ska vi hjälpa våra medmänniskor runt om på våra anstalter att ta tag i sitt liv efter ett brott och komma tillbaka på rätt väg igen.. Men jag finner ingen mening med att ha en anstalt där man har det bättre än vad en hemlös man har.. Jag anser inte att vi är kalla mot våra brottslingsar i Sverige..
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Hemma igen..

Nu sitter jag här i min soffa igen hemma i Skåneland.. Inget kul alls denna gången att komma hem.. Brukar vara skönt att komma hem till sitt eget egentligen.. Men det känns så tomt.. Känner mig lika hemma hos hjärtat i GBG som jag gör här hemma i min egen lägenhet.. Saknar hans varma famn.. Tryggheten han ger mig..  Kärleken växer för varje dag som går..  Åh nu saknar jag honom ännu mer.. Blir tomt och kallt att krypa ner i sängen inatt.. Ingen som ligger nära.. Ingen som värmer mig.. Och ingen som snarkar ;)

♥ ♥ ♥
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Mitt <3 tillhör dig

Jag har aldrig varit så säker på min sak som nu...
Jag har aldrig varit så säker på mina känslor som nu..
Jag har aldrig varit så säker på min framtid som jag är nu..
Framtiden är vår med allt vad det innebär

Jag ler från djupet av mitt hjärta..
Jag har äntligen förstått.. Förstått hur rätt detta är..
Jag har känslor för dig jag aldrig tidigare känt för någon annan..
Du får mig att le.. Du får mig att skratta.. Du får mig att vilja leva..
Mitt hjärta slår för dig..
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Tisdag

Vilken slappedag jag har idag! Ligger bara på soffan och gör ingenting.. Otroligt skönt faktiskt.. Ska snart ta mig en varm och skön dusch oxå sen krypa ner på soffan igen och invänta hjärtat som kommer hem efter 17 någon gång.. Blir en massa mys när han kommer hem för sen är det dags för mig att packa bilen och köra hemåt Skåneland igen.. Usch vill inte alls.. Men jobb imorgon som gäller.. Det sägs ju dessutom att det är nyttigt med saknaden ibland.. Hmm.. Jo det är nog så men aj vad ont det gör oxå ibland..Vi är som klister på varandra när vi väl ses igen efter en veckas saknad.. Mys på högsta nivån.. Att vi har ett liv tillsammans framför oss det vet jag helt säkert!

Mycket snurrar i tankarna idag.. Det mesta i livet är positivt just nu.. Kärleken för vänner, familj och för hjärtat blomstrar verkligen.. Jag känner mig omgiven av värme och trygghet.. Men vissa saker ligger där och gnager i tankarna till och från ibland iallafall... Ilskan, besvikelsen och frustrationen över vad HAN gjorde bubblar upp till utan ibland utan förvarning.. Man trycker undan det igen och försöker se det positiva i livet istället.. Det funkar för en stund men sen sitter man där igen.. Det tar inte så stor plats av tankarna längre som de första dagarna vilket är skönt... Sen har vi saknaden av den som stod mig nära inpå livet för ett par år sedan.. 6½ år har gått och det känns fortfarande som igår ibland.. Jag vet att han finns med mig än idag.. Ibland kan jag känna hans närvaro.. En känsla i kroppen som inte går att beskriva men jag känner när han står bakom mig och lägger sin hand på min axel.. Jag har en skyddsängel av guld.. Vet att där är många som inte kan förstå vad jag menar.. Många som tror att jag är helgalen.. Jag vet att ni är många därute som inte tror att det kan hända.. Att jag bara inbillar mig.. Men jag vet oxå att där är många som delar min uppfattning.. Som vet vad jag pratar om.. Jag känner med hjärtat.. Jag går igenom den sista tiden som varit.. Det har varit ganska turbulent och mycket har hänt.. Jag har gått stark ur allt som varit.. Jag har hittat vägen till mig själv.. Vägen till kärlek och lycka i livet.. Jag skrattar från själen igen.. Inte bara genom en fasad.. Jag har otroligt mycket mer energi än för ett par månader sen.. Jag kan nästan känna mig lite stolt ibland.. Livet är roligt igen.. Jag ser framåt.. Jag följer mina fotspår mot framtiden och endast små blickar kastas över axeln lite då och då.. Något vi alla gör och behöver... Men huvudspåret går framåt igen och jag ser framemot vad framtiden har att ge..

Nu sätter jag igång lite musik och ställer mig i en varm dusch..
Rensar ut tankarna ordentligt och känner livet framför mina fötter..

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Måndag och en ny vecka på gång..

Så var den helgen oxå över och måndagen har redan börjat gå mot eftermiddag.. Var tar tiden vägen? Är det någon som kan svara på det?

Har inte gjort många knop idag.. Skönt får jag nog faktiskt erkänna.. Legat på soffan och kollat tv undermorgonen/förmiddagen.. Inte för där var mycket att titta på egentligen men skönt att bara ligga ner och få slappa för en stund... Tog mig en varm och härlig dusch framåt lunchtid.. Sen har jag satt igång musiken här hemma och gjort mig iordning i lugn och ro.. Plockat undan lite smått här hemma.. Alltid roligare med lite musik som strömmar ur högtalarna.. Har förberett för maten oxå så när hjärtat hör av sig om att han är på väg hem så kör jag igång så är maten färdig lagom till han kommer hem.. Sen bär det av på hockey efter det.. Frölunda-Luleå är det som gäller idag.. Ska bli kul! Grannen ska oxå med.. När vi kommer hem är klockan en hel del då hockeyn inte börjar förren 19 så det blir sängen direkt för oss kan jag tänka mig då älsklingen ska upp och jobba imorgon.. Sen åker man ju hem imorgon kväll... Usch vill inte! Men behöver hem och jobba lite.. Varit ledig nästan en hel vecka nu ju så dety ska bli kul att återse sina arbetskamrater igen och alla härliga barn med deras föräldrar som man träffar på.. Det dröjer ju innan vi ses igen sen.. Nä vill inte tänka på det idag heller..

Har nog inte så mycket mer att skriva för tillfället...
Ska lägga huvudet mot soffkudden ett tag och ta det lugnt tills det är dags att börja med maten..

Tjingeling
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Otroligt härlig helg!!

Gud vad tiden springer iväg när man är här uppe!! Nu är det söndag igen och dagarna bara rusar förbi.. Men vilka otroligt härliga dagar vi har haft tillsammans! Som vanligt visserligen =))  Fredagen var lugn och mysig här hemma.. Massa fredagsmys tillsammans.. Grannen var inne på besök och pratade lite under kvällen.. Kanontrevligt! Senkvällen och långt in på natten spenderade vi i soffan med lugn och mysig musik.. Pratade och pratade... Stundtals låg vi mest och tittade på varandra och hela världen stannade upp på något vis.. Jag öppnade mig.. Han öppnade sig.. Det kändes som det vara bara vi som fanns.. Klockan landade på halv fyra när vi stängde ner och gick in för att sova istället.. Den kvällen/natten var välbehövlig för oss båda två.. Jag har aldrig varit med om något liknande innan! Jag är kär.. Jag är lycklig.. Jag har min framtid framför mig!

Lördagen spenderade vi hemma i soffan fram till 14 någongång.. Då kände vi att det var dags för lite äventyr.. Annars hade vi fastnat i soffträsket.. Begav oss ut med bilen på lite upptäckarfärd.. Körde runt lite överallt här i denna fina staden.. Slutligen innan det bar av hemåt hamnade vi på två v öarna i skärgården.. Tog båten ut till Hönö och körde runt där.. Sen körde vi över bron till Fotö för att kika där.. Vilken miljö! Och vilka hus! Helt underbart! Ännu bättre blir det när sommaren kommer sen.. Blev hembjudna till en av älsklingens vänner och hans flickvän för att kolla på melodifestivalen och så.. Långt ut i skogen kändes det som att vi var.. Jättetrevligt! Störtsköna människor! Vi tjejer drack lite vin och lite senare på kvällen togs tequila rose fram oxå för vår del.. Killarna hade sin jäger och sina öl och nog lite till *skratt* Vi gav upp allihopa framåt fyra någon gång och kröp ner i sängen.. Sen körde vi hemåt idag vid 2 tiden.. Hjärtat var nog allt lite fyllesjuk idag ;) Jag klarade mig bra får jag säga.. Varit hur pigg som helst idag.. Ingen bakiskänsla här inte och då klämde vi två ändå 4 flaskor vin och ett par shotar..  Kul att lära känna lite nya och trevliga människor! Älsklingen sover som en stock redan.. Bäddade ner honom i sängen vid  20-tiden sen slocknade han gott.. Kan det vara den där fyllesjukan som lockar fram tröttheten i honom kanske ;) Själv är jag som sagt ganska pigg trots allt.. Ska ta mig två mackor när jag skrivit färdigt och kolla på wallander inan jag kryper ner hos honom i sovrummet.. Skönt att han sover så gott då han ska upp och jobba tidigt imorgon.. Själv har man ju någon dag till ledigt innan det är dags att åka hem igen.. Vill inte ens tänka på det.. För varje gång man är här uppe är det jobbigare att åka hem.. Men det är nyttigt att sakna varandra lite.. Tänker inte mer på det nu..

Imorgon ska jag ligga och läsa min bok här hemma.. Kanske ta mig ut på stan en runda vid lunchtid sen.. Beror på hur vädret är.. Sen kommer hjärtat hem lite tidigare då vi ska iväg och kolla Frölunda-Luleå med grannen på kvällen.. Kul dert ska bli med lite hockeytittande!! Va längesen.. Lite mer drag i en elitseriematch oxå än när man kollar in hockeyn o hbg.. Ska bli myspysigt..

Nu ska jag göra iordning mina mackor så dem e klara till filmen börjar..
Önskar er alla en trevlig kväll!

Tjingeling
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Solig morgon

Vilken härlig dag att vakna till!!! Solen skiner och snön glittrar otroligt fint här uppe i Göteborg.. Älsklingens terasss på baksidan av huset är fylld med snö.. Nästan så man hade kunnat skapa sig en pulkabacke på terassen.. Vilken energikick man får av att vakna här uppe i detta vädret! Solen gör så otroligt mycket sen har vi lugnet.. Inga bilar som kör utanför huset.. Bara lugnt och tyst.. Det enda ljudet man har är tv.n och knappandet från datorn.. Ska se om jag vågar ge mig ut i snödrivorna och hämta lite ved oxå så man kan lyssna på knastrandet från kaminen.. *myys* Har redan hunnnit med att dscha.. Fixa till håret.. Bädda sängen.. Slänga in en maskin tvätt och ätit frukost.. Helt otroligt! Kommer inte ihåg när jag senast orkade med allt det där så här på morgonkvisten.. Allt innan kl 10 kan ni tänka er! Så vad ska jag nu hitta på? Hmmm.. Har sovit som e stock inatt med hjärtat tätt intill.. Kan vara en anledning till morgonpiggheten.. Den här ledigheten är så efterlängtad och välbehövlig! Full fart och masa mys hela helgen... Vi smygstartade igårkväll men idag efter kl 15 när älsklingen slutar börjar helgen ordentligt! Ska försöka hinna in här till er läsare och uppdatera lite mellan varven.. Ni är absolut inte bortglömda!

Så vad ska man nu hitta på.. Tvätten är färdig om någon timme så då kan man slänga in den i torktumlaren så är den färdig sen.. Tror jag ska ta och plocka av diskmaskinen kanske som hjärtat så fint hade startat igår.. Sen snörar jag kanske på mig skorna och går på upptäckarfärd här omkríng.. Eller väntar jag till han kommer hem så jag inte går vilse med mitt dåliga lokalsinne *skratt* Ska inte glömma att ta med mig kameran ut om jag försvinner ut i kylan.. Jag bjuder på lite bilder i detta inlägget som jag tog imorse när jag gick upp.. Stack ut nosen utanför altandörren bara.. Och ett fick bli genom fönstret men det blev helt okej trots det.. Tar lite fler till er lite senare som sagt..

Nej nu ska jag gå och plocka av diskmaskinen.. Börjar bli lite rastlös =) Ska redigera lite bilder oxå har jag tänkt mig.. Se vad det blir av det.. Förhopningsvis nåt bra..

Hoppas ni andra får en bra dag i solen!
Tjingeling!


poolen är ganska insnöad =)     

Härligt att vakna till!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

<3

Det trillade en tår ner från min kind och rakt ner i havet, när jag hittar den så ska jag sluta att älska dig JOHANNA ♥


Jag har funnit min dröm <3 Någon som älskar mig för den jag är.. Någon som värdesätter mig för att jag är jag.. Jag har hittat min andra hälft som är lika mån om hur jag mår som sig själv.. Jag känner en trygghet som inte går att beskriva.. En kärlek som bara växer..  <3
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Snö snö och änu mera snö..

Ingen höjdare att köra ner till jobet igårkväll.. Snön yrde omkring och glashalt på vägarna.. Men jag kom ner till jobbet sakta men säkert.. Jag är hel och bilen är hel.. Behöver ju inte skaffa mig ännu mer utgifter än jag redan har sen förra olyckan precis.. Och inte mer ryggsmärta heller för den delen.. Nu stannar jag här på jobbet till Torsdag.. Åker hem efter lunch någon gång när jag sovit några timmar.. Denna natten är snart förbi och det är dags att krypa ner på soffan uppe i jourrummet.. Sov ut ordentligt fram tills dess att man ska jobba igen.. Har laddat med öronproppar om det skulle vara mycket ljud men tror inte det.. Kolsvart är det iallafall så man lär sova som en prinsessa där uppe förhoppningsvis.. Och länge.. Känner att jag behöver sova ut ordentligt en natt till.. Eller dag får jag ju faktiskt säga.. Har en del sömn att ta igen.. Kroppen börjar säga ifrån nu.. Den är trött och känner sig sliten.. Jobbat mycket och intensivt plus allting annat runt omkring.. Så har man så klart sovit dåligt på det.. Men nu ser jag fram emot en långledighet.. Nästan semster det här ju! Har gjort ett bra byte med en arbetskamrat så jag går av på torsdag-morgon sen börjar jag inte jobba igen förren kl 13 på onsdag.. Nästintill en veckas ledighet som verkligen är efterlängtad och välbehövlig.. Och var kommer den spenderas? Hos älsklingen så klart! Njuter av varje sekund tillsammans med honom.. Så det blir en långweekend i Göteborg till helgen.. Ska försöka uppdatera er någon gång under helgens gång så ni inte undrar var jag tar vägen.. Kommer ha fullt upp med massa roligheter så det blir inte lika bra uppdatering som vanligt.. Ska försöka vara lite flitigare med kameran oxå dessutom så ni kan få lite bilder att kika på.. Det gör inläggen lite roligare när där är en bild som lyser upp lite grann.. Jag lovar inget läsare men jag ska som sagt försöka iallafall.. Jag gör mitt bästa som vanligt..

<3 Saknar dig hunny <3
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Du är en del av mig och mitt liv <3

Du tog mig verkligen med storm hjärtat.. Att du är helt underbar har jag alltid vetat.. Att du är en människa med ett hjärta av guld har jag känt sedan länge.. Men att vi två skulle vara som gjorda för varandra har jag bara kunnat drömma om... Nu drömmer jag inte längre.. Nu är det verkligenhet.. Det är helt klart Du & Jag! <3

Har varit en trevlig kväll på jobbet med lite lagom att göra.. Tiden gick fort och plötsligt satt man hemma i soffan igen.. Man ska snart krypa ner i sängen och invänta en ny dag... Hoppas på att få sova ordentligt för att vakna upp till en ny och härlig dag.. Vakna upp och ha en dag mindre framför sig till man åter igen ligger i trygghetens armar.. Hoppas på ännu ett bra arbetspass imorgon då man spenderar natten på jobbet... Nåt annat har jag inte gjort idag så det finns nog itne så mycket att skriva egentligen.. Mest kika in här och visa att jag tänker på er läsare med ett litet inlägg som uppskattning för att ni tittar in troget hos mig och följer mig och min vardag..

Ikväll är en sådan där lite mindre bra kväll... Timmarna på jobbet har varit bra.. Och förmiddagen var oxå helt okej.. Men när man kommer hem och sätter sig kommer den där funderaren i mig fram.. Energin man har kvar går åt till allt filosoferande.. Den sista tiden är det mycket som har hänt.. Varit fullt upp och man har haft många bollar i luften.. På jobbet är det fullt upp och man har jobbat mycket men samtidigt gör det ingenting.. Jobbet är lite av en fristad där man slipper tänka så mycket.. Man är fokuserad på det man gör.. Man har inget annat än patienterna och arbetskamraterna i huvudet.. Mycket har hänt runt omkring de senaste veckorna.. Hela det sista året har varit turbulent och innehållsrikt.. Tyvärr med framför allt negativa inslag.. Nu när allt väl har lagt sig har man tid att börja fundera... Försöka bena ut alla känslor.. Tankar.. Ja allt.. Vad har man varit med om egentligen? Vad har hänt? Vad har man lärt sig? Hur har man utvecklats? Vem har jag blivit av allt det här?  Saker man måste ta itu med för att inte packa ryggsäcken full ännu en gång.. Däremot har det nya året börjat positivt.. Det kunde inte börjat bättre! Ett par bakslag har man åkt på redan men med allt det positiva,, all glädje och energi jag har hittat i kärleken, mina vänner och min familj så reser jag mig lika snabbt igen! Jag ser framåt.. Till viss del måste jag blicka snabbt tillbaka för att sedan kunna släppa saker.. Men till största del ser jag bara framåt.. Ett liv fyllt med kärlek i dess alla olika former... Lycka och framgångar står på schemat... Jag är målmedveten och vet vad jag vill.. Jag står med båda fötterna på jorden och kämpar för det jag vill ha.. Står stark för att uppnå mina mål.. Ekonomiskt.. Psykiskt.. Fysiskt..  Ett liv fullt av överraskningar väntar.. Ett liv med fler hinder att övervinna.. Ett liv med mycket att åstadkomma.. Med familjen, vännerna och kärleken vid sin sida klarar man allt och lite till! Blicka framåt.. Ja det är dags för det! Även om jag just nu känner mig lite dämpad..  Men jag lägger huvudet på kudden strax och drömmer mig bort för att vakna upp till en ny dag på ett strålande humör! Även den bästa får lov att ha sina svackor ibland...

Du är otroligt värdefull för mig! Stå troget vid min sida och jag står troget vid din <3
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Härlig helg! Nu är det måndag och jobb igen..

Varit lite klent med uppdateringar från mig dem sista dagarna.. Har varit fullt upp för min del.. Jobbat jobbat och jobbat lite till så klart.. Gick av i lördags morse efter ett lagom skönt nattpass.. Sov några timmar sen satte jag mig i bilen upp till GBG.. Det behövdes! Få träffa hjärtat och bara koppla av.. Ha det bra och mysa en massa.. Mycket bus med den andra vilden blev det oxå.. Lördagen var det lugnt och skönt och bus hemma.. Tvtittande och lite lördags gott på kvällen.. Blev tacos till middag som den lilla kökschefen hade bestämt.. Underbart gott!! Och vad hade älsklingen gjort denna gången när man kom upp?? Om inte handlat till mig igen.. Blommor och två underbart fina rosa klotljus.. Jag blir så bortskämd! Det här är inget jag är van vid.. Och inte behöver jag göra någonting heller nästan när jag är där uppe.. Han kockar och fixar och gör allting.. Och jag lutar mig tillbaka i soffan och har det bra.. Hmmm... Ska det vara så här!? Jag är van vid att JAG gör ALLTING ju.. Det här fenomenet har jag inte upplevt tidigare.. Vi delar på allt.. Vi gör allting tillsammans..  Och har jag jobbat som nu så fixar han allt så jag får koppla av.. Han skämmer bort mig! Söndagen spenderade vi hemma på förmidagen med mysig frukost tillsammans alla tre.. Lite barnprogram så klart till det.. Sedan packade vi ihop oss och begav oss till vattenpalatset.. Vattendjuren plaskade runt i vattnet och härjade som bara den! Underbart att se! Själv satt jag faktiskt på land denna gången med en bra bok i handen och bara njöt.. Jag trivdes kanon med älsklingen och favoriten så nära samtidigt som jag fick en härlig lässtund.. Satt och sneglade på baddjuren jämt och ständigt så klart från min hörna där jag satt.. Tur man hoppade badandet själv denna gången för man är ännu mer förkyld idag iallafall så risken hade varit att man blivit kass om man hade badat.. Men nästa gång ska jag oxå leka runt på badhuset! En otroligt härlig söndag! Sen bar det av hemåt för att laga lite mat innan jag och toktrötter begav oss ner mot Skåne igen.. Vilket snöväder vi hamnade mitt i!! Så drygt att ligga och köra.. Men det gick bra.. Tog lite längre tid än vanligt bara men hellre det så man kommer fram ordentligt.. Efter olyckan vill jag knappt ens sitta i en bil om det så bara snöar lite grann.. Även om det var jobbigt att köra så behövde jag det.. När man var hemma igen kändes det ganska bra trots allt..  Förutom att man kommer hem till en tom lägenhet.. Men 4 dagar bara! På torsdag går jag av på morgonen sen är jag ledig fram till måndagkväll så kan tro att vi ska tokmysa hela helgen lång! Jag sover några timmar efter jobbet sen kör jag upp till hjärtat igen.. Är otroligt skönt att komma upp dit... Till honom.. Huset.. Lugnet.. Den härliga miljön och naturen med allt runt omkring.. Massor med tid har vi att hitta på massa kul <3

Idag är det måndag igen och dags att jobba.. Kör till jobbet om ca 2 timmar och ska spendera kvällen där.. Se vad som händer för spännande ikväll.. Det händer mycket på jobbet nu.. Det märks att högsäsongen har dragit igång nu.. Fullt upp på arbetspassen så tiden den bara flyger iväg.. Så kvällspasset och dessa 2 nätterna man har framför sig går förhoppningsvis fort.. Annars händer det inte så mycket i veckan.. Jobba.. Äta.. Sova.. Skalman-schema.. Det är bara skalman-klockan som fattas att sätta på ringning..

Nu ska jag göra mig lite frukost.. Ja ni läste rätt! Johanna ska äta frukost.. Läs och häpna älskling! ;) Och alla andra som sitter chockade nu i soffan över att jag faktiskt är hungrig på morgonen och ska stoppa i mig frukost..  Jag får massa konstiga rutiner upp hos hjärtat :))

Önskar er andra en härlig dag!
Tjingeling!

Jag har hittat såå rätt! Jag känner mig så hemma! Jag är förälskad <3


  
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar