Till min Mamma

Älskar henne så otroligt mycket!
Önskar så många gånger att man hade bott närmre..
Bott nära henne och Jan..
Nära mina syskon och syskonbarn som jag saknar så det gör ont!
Kunnat ringa för att komma över några timmar..
Få fly undan all världens problem och bara känna sig hemma för en stund..
Känna sig hemma och trygg..
Många tårar har trillat den sista tiden..
Tårar av uppgivenhet.. Tårar av saknad.. Tårar av en otrygghet..
Idag trillade några tårar av ett sms med ord som betydde så otroligt mycket!
Ett sms från mamma..




Mamma och jag 2005                   Pappa och Jag 2005                     Hela syskonskaran samlad 20005


Just nu lever jag i en uppförsbacke.. Det är tungt men jag fortsätter klättra.. Än ser jag inte toppen men jag kämpar på.. Den finns där någonstans.. Med hjälp av vänner, hjärtevänner, familjen och otroligt fina arbetskamrater vet jag att jag kommer hitta den.. Vissa dagar går i motvind. Andra går bara uppför.. Många känslor rör sig i kroppen.. Jag vet att ni inte ser eller hör så mycket från mig.. Det kommer igen.. Jag hoppas ni har lite tålamod med mig.. Jag har inte glömt någon.. Jag har bara tappat min energi någonstans på vägen..
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

♥♥♥

Ännu en helg går mot sitt slut.. En ny arbetsvecka påbörjas imorgon.. 4 kvällar framför mig på jobbet.. Så ännu en vecka kommer bestå av träning och jobb och inte så mycket annat.. Har till helgen sen en skön 3 dagars ledighet som jag ser framemot.. Midsommarhelgen ser lugn ut för min del.. Midsomamrafton har jag inga planer för alls.. Tar det som det kommer... Lördagen däremot kommer spenderas med härliga Caroline! Jösses det var längsesen vi var ute så det ser vi framemot enormt mycket! En helkväll med henne och ett gäng tjejer till blir det för oss.. Lite gott att äta på Harrys sen blir det party all night long! Har inte gjort mycket annat än jobbat och tränat senaste veckorna så att komma ut och göra nåt kul är välbehövligt..  Slå klackarna i taket! Söndagen sen lär spenderas i sängen och på soffan.. Äta bakismat och dricka en massa coca cola..

Livet rullar på och går sin gilla gång för övrigt.. Det blir en hel del tv-tittande nu med en massa fotboll.. Ganska trött och sliten känns det som till och från.. En förklaring kan vara mitt låga blodtryck tillsammans med allt man ska hinna med att göra.. Så idag blir det en skön vilodag för min del.. Sängen kommer nog locka ganska tidigt ikväll.. När ista fotbollsmatchen för dagen är spelad somnar jag nog som en klubbad säl.. Ladda om batterierna inför träning och jobb imorgon.. 4 veckor kvar till semestern börjar.. Med den kommer förhoppningsvis det fina vädret oxå..

Bland himlens alla Änglar
Är du den Finaste ♥♥♥
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Rubrik saknas

Jag finns här
Jag lyssnar
Jag bryr mig
Jag är rädd om dig

24/7


Ännu en helg gå mot sitt slut.. Har jobbat halva helgen.. Är ledig idag innan det är dags för jobb imorgon igen och hela veckan framåt.. Ser framemot en ledig helg nästa vecka..  Vad som händer vet jag inte än.. Det får vi se när ledigheten smyger sig närmre.. Just nu känns den väldigt långt borta.. På läkarens order är jag fortsatt deltids-sjukskriven fram till och med den siste Juli.. Där kommer sen min semester så får vi se hur kroppen mår efter 4 härliga semesterveckor med mycket sol och bad för att hämta nya krafter.. Jag börjar semestern med en härlig heldag på Ven med underbara vänner och förhoppningsvis fint väder! Det ser ut som att semestern även kommer bjuda på dop för alldeles underbara lilla Noel.. Ska man våga skämma ut sig och sjunga en liten snutt för lilleman tro? Växer så det knakar gör han så när det är dags för dop får vi hoppas att resultatet från träningen har visat sig så man orkar hålla lillfisen som nästan hunnit bli tung tills dess..

Det händer en hel del i livet just nu.. Mest positiva saker så klagar det gör jag absolut inte.. Lite rörigt och mycket som händer i kroppen dock.. Tankar och känslor som man försöker håll reda på.. I slutändan så blir allting bra.. Det är förändringar hemma på schemat.. Förändringar på jobbet... Mycket jag vill.. En hel del jag funderar över.. Plugga? Jobba med något annat för att se världen? Åka iväg och se andra delar av det klot vi bor på? Resa? Ja det finns mycket som sätter igång tankeverksamheten.. Jag drar i lite olika trådar här och där.. Jag vill samtidigt hitta rätt.. Stadga mig.. Skaffa hus.. Barn.. Allt det där som livet går ut på.. Man kan inte få allt men man kan kämpa för att få mycket.. Att ge upp är inte min starka sida.. Jag kämpar för det jag vill ha!

Veckan kommer se ut som dem flesta av mina andra veckor nuförtiden.. Mycket jobb och mycket träning.. Lite tid över för att umgås med vännerna hoppas jag..  Dock inte så mycket då man jobbar kvällar.. När andra slutar jobba kör jag själv till jobbet.. Samtidigt är det skönt att kunna ta sig lite sovmorgon och slippa gå upp kl 05.. Kunna träna på förmiddagen när det inte är så mycket folk på gymmet.. Allting har sina för och nackdelar..

Dags för mig att göra mig redo för en powerwalk
Tjingeling
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

...

Some people live their
lives by the book,
Some people are too
scared to even look,
Some people don’t even really care,
Nooo,
I’m not a woman yet
but still not a child,
So what am I suppose to
do with my life,
It doesn’t fit me anymore,
Not yet,
Right now


When too many of us forgot,
What our LIFE is all about,
Care too much about what
other people say,
But your heart will never grow old,
And your mind will never
ever get bitter if you
remember how to play


Some people seek outer
extremes too scared of
their own inner hights,
Some people never asked
themselves why,
I will never try to
hide behind myself,
I will never try to be
somebody else,
It wouldn’t do me any good,
Not yet,
Right now
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Regn och rusk

Efter ett par riktigt härliga dagar så kommer återigen hösten på besök.. Förhoppningsvis så behagar den att försvinna igen inom den närmsta veckan.. Regnet behövs efter dessa torra dagarna som varit men det är lika trist för det.. När klockan ringer på morgonen och man hör hur regnet vräker ner utanför fönstret vill man dra täcket över huvudet igen och slumra till en stund extra.. När solen värmer genom rutan vill man däremot slänga av sig täcket och rusa ut för att slå sig ner under den blå himlen.. Jag hoppas på en sommar med många varma dagar.. Efter en lång och kall vinter i år behövs solen för att man ska orka med nästkommande höst och vinter..

Dagen har bestått av träning för min del.. Tog mig en liten sovmorgon.. Pratade därefter en stund med min härliga Nettan.. Å jag hörde lilleman i bakgrunden *myys* Jag är helt förälskad i denna lille killen och hans storasyster! Och barnens föräldrar avgudar jag och älskar av hela mitt hjärta! Efter pratstunden blev det ett välbehövligt pass på gymmet.. 1.5 immes träning kändes ganska lagom för dagen.. Fick med både styrketräning  och konditionsträning idag så jag känner mig nöjd.. Med tanke på en envis förkylning som satt sig i luftvägarna så hoppar jag nog över ett pass imorgon och kämpar på igen på onsdag innan jobbet.. Är ledig idag efter en 6-dagars vecka på jobbet så eftermiddagen blir lugn.. Imorgon är det dags att jobba igen.. Har städat och pysslat lite här hemma efter träningen.. Fixat ihop lite lunch och sedan bara tagit det lugnt i soffan... Ska nog fortsätta ta det lugnt resten av dagen oxå.. Lyssna på regnet och filosofera om livet..

Gårdagen bestod av jobb under förmiddagen och fram till lunch.. Därefter bar det av hemåt där kaffet var färdigt när man kom hem.. Hur härligt var inte det!??!! Det händer inte allt för ofta när man är själv.. Eftermiddagen och kvällen sysselsatte man sig med att byta däck på bilen så nu är äntligen sommardäcken på! Ser lite snyggare ut på alufälgarna än vinterdäcken som sitter på sina plåtfälgar.. Bilen blev även tvättad utvändigt och totalt helstädad på insidan oxå.. Den både skiner och luktar gott! Nu matchar den sin ägare igen! ;) Tack för hjälpen vännen! Vad skulle jag gjort utan dig och din hjälp!? När man sen kom hem igen var man måttligt seg så det blev en stund framför datorn sen somnade jag gott ganska tidigt..

I lördags var det först jobb sen styrde man bilen mot Hässleholm för att gå på lille Olivers namngivning.. Otroligt fint! Och han var så underbart söt den lille stjärnan! Det har lillebrossan och Emma gjort bra! Vi hade kanonväder hela eftermiddagen, maten och tårtorna var riktigt goda och en massa kära återseende blev det! Många man har saknat och inte träffat på länge som man träffade på.. Tog mig en sväng inom kyrkogården på vägen hem och vattnade lite grann, tände ett nytt ljus och pratade en stund.. Så trots att man har jobbat hela helgen har den varit helt underbar med allt annat som hänt runt omkring efter jobbet..

Nu lämnar jag bloggen för denna gången :)
Tjingeling!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Fredag




Idag är jag förkyld.. Har träningsvärk.. Och har sovit alldeles för lite.. Har varit på bättre humör men det ger sig nog..  Ska ladda telefonen ikväll med lite ny musik som man kan lyssna på när man svettas på gymmet nästa vecka.. Blir lite tvättande ikväll och en tur till affären för att handla lite inför fredagens middagsmat och fredagsmys.. Imorgon är det dags för jobb igen och sen blir det namngivning för brossan o Emmas lille kille..
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Bygger om




Bloggen är inte riktigt vad den borde vara för tillfället.. En ny design håller på att luskas ut.. Ska bara bli nöjd och bra med mina verk innan dem laddas upp här.. Ska ta en dag när jag är ledig och orken finns för att designa den orentligt.. Ska försöka lära mig photoshop ordentligt för att kunna göra något riktigt bra.. Någon som känenr sig manad att vara "photoshoplärare" till mig? *blinkar snällt* Lär mig lättare av att titta på hur någon annan gör och sen själv få försöka än att behöva sitta och läsa en manual rakt upp och ner... Har inte haft tid att blogga så mycket på sista tiden så än mindre intressant har det varit att fixa med designen.. Nu får det vara så här..

Dagen har bestått av träning och jobb.. Kommer förhoppningsvis somna som ett litet barn snart.. Har dock gått och blivit förkyld så klart nu när det fina vädret så man gör inget annat än hostar.. Typiskt nu när man känner att man kommit igång med allt.. Blir dock ett ordentligt träningspass imorgon iallafall.. Dagens pass var bestod mest av att få lite tips och råd av min PT om vilka övningar och vilka maskiner som är bäst för min del just nu när jag har så mycket problem med nacken.. Avslutade med en stunds löpning på bandet vilket nog var den största ansträngningen under dagens pass.. Imorgon kör jag igång ordentligt med styrketräningen och mitt individuella program.. Tänkte ta mig ett förmiddagspass så man kan passa på att spendera resten av dagen i solen innan man sen ska hem och tvätta..

Veckan har bestått av jobb, jobb och lite mera jobb.. Men jag klagar inte.. Jag är otroligt glad att jag har ett jobb.. Underbara arbetskamrater och ett liv fullt av aktiviteter.. Jag tar för mig.. Jag kämpar framåt.. Jag gör någonting av dagarna.. Jag utvecklas och jag lever.. Jag kan titta tillbaka på mitt liv och känna att jag gjort någonting bra utav det.. Visst är det en lång vecka när man jobbar 6 dagar av 7.. Fast jag är otroligt glad att jag är tillbaka på jobbet nästan full tid.. Jag kämpar för att komma upp igen.. Jag slåss för det jag vill ha..
Jag har skinn på näsan och jag är den jag är.. Inte vad någon annan vill att jag ska vara.. Jag är nöjd!

Helgen som kommer med buller och bång kommer spenderas på jobbet.. Det blir även en tur till Hässleholm för att vara med på brorsonenes namngivning.. Mysigt ska det bli! Ska även ta mig en tur inom kyrkogården när jag kör hemåt.. Spenderade en del av förra söndagen där.. Känner att jag behöver åka dit och få vara "nära" igen.. Kolla så mina planterade blommor lever.. Vattna dem lite grann.. Tända ett ljus och bara få vara.. Någon hade varit där förra helgen och planterat små fina blå blommor och tänt ett ljus.. Det kändes så otroligt skönt när man kom dit! Jag planterade lite vitt och rött och placerade ut den söta lilla nyckelpigan jag köpt.. Blev sommarfint hos hjärtat mitt.. Kändes bra att sitta hos honom en stund i söndags och bara få vara nära..
För övrigt händer det nog inte så mycket mer.. Men det räcker.. Man har ju som sagt två arbetspass oxå i helgen som tar upp ett par timmar av dygnet.. Håller det fina vädret i sig vilket jag hoppas så blir det en tvätt av bilen antingen imorgon eller på söndag.. Man får ju inte glömma bort att pärlan oxå behöver vara ren och fin..

Dags för mig att sluta babbla och göra lite annat innan sängen kallar...
Humöret är inte det bästa idag.. Tröttheten gör sig verkligen påmind..
Och nacken.. Ja den låter mig veta att jag lever ikväll..
Kryper ner i sängen istället och sover bort några timmar..
Laddar om batterierna inför träningen imorgon..

Sov så gott alla trevliga läsare
Tjingeling!

Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar

Till stora killen =))

Grattis till världens bästa kille som blir stoooor idag!
Hela 6 år gammal och snart börjar han skolan!

Vart har tiden tagit vägen!
Grattis till dig min stora kille!!
Tack För Att Du Kikade In! Lämna Gärna En Kommentar