Dagarna går fort

Torsdagen är snart över och helgen närmar sig.. Ledig 3 dagar till sen är det dags att jobba igen.. Skönt att vara tillbaka i samma gamla rutiner igen som innan.. Hoppas bara det håller sig bra nu så man kan komma igång ordentligt.. Ska sparka igång med träningen igen nu.. Behöver bygga upp muskulaturen i kroppen.. Jag hade inte haft en chans för tillfället om jag skulle bli påhoppad så klen som jag är =D
Dagen har varit lugn.. Mest pysslat lite här hemma.. Tagit saker i min takt.. Varit en runda hos Tosse och ätit lite mat och så.. Satt och pratade en stund efter maten innan jag körde hem.. Nu ligger jag här i soffan med datorn i knät.. Surfar runt lite och håller koll åp HIF som möter Örebro idag.. 2-0 än så länge efter 17 minuter in i matchen så det börjar bra iallafall..





Mycket tankar snurrar omkring.. Många frågor.. Inte så många svar.. Mycket som man behöver grubbla på och tänka igenom ordentligt.. Varför kunde allt inte bara varit som för några veckor sen? Då kändes det som att livet gick på rätt håll.. Säger dock inte att det går på fel håll nu heller men den positiva andan har gömt sig lite för en stund..  Alla dessa hinder vi möter på i livet.. Alla dessa möten med människor som får olika betydelse för oss.. I perioder jobbar vi i medvind.. Andra perioder känns som att dem går i uppförsbacke och benen är tunga.. Man släpar kroppen lite efter sig.. Man händer inte riktigt med och orken tryter.. Det är med hjälp av självkännedom och underbara människor runt omkring sig som man tar sig upp igen.. Man har någon som pushar på och får en att öppna ögonen på nytt när man stängt dem för en stund.. Livet är ingen dans på rosor.. Alla går vi igenom svårigheter.. Mer eller mindre svåra tider.. Alla drabbas vi någon gång av saker som ställer oss mot väggen.. Händelser vi inte är beredda på.. Stunder där vi måste kämpa till det yttersta för att överleva.. Vi går igenom olika faser i livet.. Olika stadier.. Visa människor vi möter behåller vi livet ut.. Andra förlorar vi längs vägen då vi alla möts av olika svårigheter som får oss att växa upp olika snabbt.. Vi hamnar helt enkelt på olika stadier i livet.. Vi väljer inte alltid samma vägar.. Mycket vi går igenom och råkar ut för får vi aldrig några svar på.. Andra saker får vi förklaringar på... Vissa frågor i livet får vi ha som livets stora gåtor.. Andra finner vi svar på om vi söker tillräckligt.. Oftast är det vi själva som sitter på dom bästa svaren.. Oavsett vad vi råkar ut för.. Vi gör våra egna val.. Vi drar våra egna slutsatser.. Vi skapar på sätt och vis våra egna öden..
Att livet är enkelt har jag aldrig hört någon säga..
Man lär så länge man lever

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0