Trött och frusen

Nu väntar snart sängen.. Trött och frusen som man är.. Brrrrrr det är vinter idag!!!! Tur man inte behövt vara ute mer än det lilla man varit till och från sjukhuset idag.. Och till och från Caroline.. Har plockat fram vantar och mössa till imorgonbitti när det är dags att bege sig ut till bilen för att köra till jobbet.. Känns helt okej att ha ett arbetspass framför sig efter en långledighet på 4 dagar.. Oj när hände det sist!!!?? Kommer jag nog inte ens ihåg..

Blev ett helt okej pass hos sjukgymnasten idag.. Kändes ganska okej när jag gick därifrån.. Se om man kan få rätt på någonting nu när man har lite tider där igen.. Trist men kan det hjälpa så är det värt varenda stund hos dem.. Blev en tur ut till Caroline efter besöket där.. Massa trevligt snack som vanligt och pannkakor till det.. Inte helt fel en måndagskväll som denna.. Imorgon blir det middag ute hos henne och resten av familjen.. Skönt att slippa äta själv.. Lite roligare att göra något tillsammans när man kan..

Helgen blev en riktig höjdare med trevligt sällskap, massor av festligheter och härliga människor i perfekt partystämning! Mysiga promenader med hundarna, underbara barn som förgyllde tillvaron med all sin energi dem har och deras glada ansikten.. En toppen och välbehövlig helg hemifrån..

Dags att vandra in mot sängen och ladda om inför morgondagen..
Natti natt gott folk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0